PÅ JAKT ETTER BUNAD OG TILBEHØR

Kom mai du skjønne milde. Denne måneden er jeg på jakt etter bunad. Jeg liker å ha antrekket ferdig klart, lenge før dagen skal komme! Håper på å finne en bunad idag kanskje?.. 🙂 Jeg elsker de blåe bunadene  en av de vakreste fargene av de alle, etter min mening. Mistforstå meg rett, synes de andre fargene er knallfine de også! Er ikke ute etter å kjøpe en altfor dyr bunad, for dette året. Men vi får se hva jeg finner og velger og åssen farge på bunaden det blir. Hadde jeg bare vært flink til å sy, så hadde jeg sydd min egen bunad. Men tankegangen får ligge så lenge 🙂 Ha en trivelig dag.

2 kommentarer
    1. Med den innstillingen til bunader kan du like gjerne kjøpe en festdrakt ( Sparkjøp har, og det finnes dyrere typer også andre steder),ikke bunad. En bunad velges normalt ut fra stedstilhørighet, enten det er der du bor eller områder slekten stammer fra, og du bor i Vest-Agder…
      Bunadsøm er forøvrig en kunst, både søm og broderier må utføres av eksperter. Jeg kan sy, er ganske flink, men bunad ville jeg aldri prøvd på pga alle sømreglene. Det er tross alt en nasjonaldrakt man skal ha respekt for.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg