KONSULTASJON

 Guess What? På vei til KONSULTASJON timen min. Kanskje etter timen så kommer jeg kanskje til å fryse ut og endre min mening alikkavel. Ønsk meg lykke til da vel? Fortsettelsen følger om dere vil høre mer angående det.

Feel free to subscribe to my YouTube Channel And watch all the videos you’ve missed.

Follow

KROPPS SMYKKE

Har fått masse skryt av denne lekre kropps smykket jeg hadde på meg Lørdagen hvor jeg var ute på byen og danset på danse gulvet. Jeg lagde faktisk den selv, plutselig kom ideen spontant frem. Så enkelt lager du en kropps smykke selv:

  1. Finn frem to smykker du eier. En kort og en lang.
  2. Den korte smykket skal du feste rundt halsen, og den lengste smykket fester du videre på smykket som er rundt halsen og lar den henge og slenge 🙂 Det var det hele ♥ Jeg hadde litt dårlig tid av valg av smykker før jeg måtte løpe ut døra, skulle  til å finne en veldig tynn smykke som skulle henge nedover ryggen. Men det vil alltid bli en neste gang!
  3.  Finn en antrekk hvor ryggen vises.

Feel free to subscribe to my YouTube Channel And watch all the videos you’ve missed.

Follow

MØRKE LEPPER

Reklame | Lyko

KLIKK HER: NYX PROFESSIONAL MAKEUP

Blitt helt obssesd med mørke lepper, når jeg mener mørke lepper så mener jeg altså bruk av sort lippgloss / leppestift. Ser for meg fremover i antrekk med sort stram sittende maxi kjole, sorte høy hæler, sorte negler og sorte lepper. Ja du hørte riktig. ALT SORT! Jeg har tenkt til å “renovere” Instagarm profilen min. Ikke slette alt, men arkivere ALT og kun legge ut av meg i sorte antrekk ingen andre farger (når det kommer til antrekk vel og merke) Should i or should i not? Denne lippglossen er et seriøst MUST HAVE! Klikkbar bilde og Lenke.

Feel free to subscribe to my YouTube Channel And watch all the videos you’ve missed.

Follow

MIN LANSERING

Det er ikke noe å legge SKJULT lenger! Husker dere den tiden jeg virkelig var aktiv her på bloggen min? Dere som fulgte meg gjennom den tiden skjønner “hvilket tid” jeg snakker om. Men ja over til min lansering snakk. Denne tegningen her som jeg har kladdet på et ark som bildet vises. Jeg kan huske godt at jeg har publisert dette bildet en gang på bloggen, og skrevet et innlegg om det. Men jeg gidder ikke bla gjennom blogg profilen min for å leite etter innlegget. Jeg vet ikke om innlegget fortsatt finnes fordi jeg har slettet en hel haug av mine innlegger.

Dette arket som jeg tegnet og beskrev hvordan jeg ville kjolen min skulle se ut som: jeg ga denne tegningen til en sy dame jeg kjente og sa: ” kan du sy to kjoler til meg som bildet vises ” ? Det gjorde hun, i to forskjellige stoffer som jeg selv valgte ut på butikken. En i silk og en stoff som er myk, vet ikke hvordan jeg skal beskrive stoffet på den siste jeg beskrev som “myk”. Men ja. Den tiden jeg skulle lansere min eget kles merke ( visste dere det? ) så var det slik som tegning vises, det skulle min kjole lansering se ut som. En av de bare! Resten har jeg fortsatt kladdet på notat boken min. Ikke bare har jeg kladdet og designet gjennom min egen tegning av kjoler, men av noe annet klær som jeg ikke vil røpe. Ingen skal ta ideen fra meg!! Beklager 🙂 Ps: jeg skal ikke lansere noe, kanskje en gang i fremtiden. Eller jo kanskje jeg skal det. Er dere nysgjerrig angående om jeg planer om det ? Jeg har vist til mine nærmeste venner det jeg har kladdet og de ble imponert og sa: “JA da skal jeg pokker med kjøpe med engang det blir lagt ut til salgs, aldri sett sånn ute på butikkene! Wow too the WOOOOOOOW sa de OSV…. ” ! 😀

Feel free to subscribe to my YouTube Channel And watch all the videos you’ve missed.

Follow

NY GARDEROBE

Det har vært noen slitsomme dager! Her blir det ny garderobe hos meg. Jeg har brukt noen av dagene mine til å bli kvitt med en hel haug av tøy jeg EIER. Jeg har gitt bort masse til mine venninner, også var det resten da som var igjen… Og ja dere kan bare tenke tanken på hvor mye tøy som var liggende igjen. For dere som kjenner meg vet at jeg elsker MOTE. Jeg tenkte å legge resten ut til salgs, men jeg gadd rett og slett ikke det så jeg kastet de bort oppi sånn innsamlings boks som bildet vises. Og neeei! Jeg er fortsatt ikke ferdig.

Feel free to subscribe to my YouTube Channel And watch all the videos you’ve missed.

Follow