SNEAK AND SHAKE + KFC + SISTE SHOPPINGS RUNDE

  27.08.2019

God kvelden! Dette er det hele jeg har fått shoppet til nå. Vi var på en stor shopping senter, som jeg da ikke kommer på navnet i skrivende stund. Men etter hvert ble vi så slitne, så vi dro “hjem” for å ta det litt med ro. Så tilbake til shopping senteret for å forsette med shoppingen. Vi skulle bare hvile i maks 1 time, men en time ble til lit over 2 timer. Og da stresset vi litt, for vi hadde jammen med ikke god tid da før stengetiden. Men først så var det å gå til “Sneak and Shake” for å bestille en til milkshake! De er så farlige gode! Så en bitte liten shopping runde i farta, så bestille noen deilige mat fra KFC. Det er andre gangen jeg har spist mat ifra der, og det var himmelsk!

SVIPPE BORT TIL FRISØREN RUNDT HJØRNET ( ? )

24.08.2019

I skrivende stund sitter jeg på cafee som ligger i sentrum. Her er det mange folk som vanlig. Men når natta kommer, da pleier det som oftest å være stapp fullt av folk her. Det er mest liv her da rundt natta tiden, folk spiser, drikker, synger og danser. Eller tar seg en iskrem eller kaffe. Ja hva skal jeg si, smaken som er baken. Du kan se de folkene har det GØY. Da jeg var i byen Mesquita,Beja da så jeg absolutt nesten ingen folk. Lurer på om jeg skal svippe til frisøren rundt hjørnet her?

 Skal / Skal ikke?

TIL MEG FRA ….

23.08..2019

En hel HAUG med sjokolade melk til meg! En Portugisisk venn av meg der nede: “Nicole har du sett jeg har kjøpt sjokolade melk til deg, det ligger der på bordet. Jeg: “nei, men bare la det ligge der. Han” kom her og se da, kom” Jeg: ” ååå tusen tusen takk, hoppet på han og ga han en klem! haha, ble så glad, de smaker helt fantastisk!

BURSDAGS FROKOST OG MIDDAG – VI BESKRIVER HAN SOM DEN MORSOMME TYPEN

21.08.2019

Gikk til en venn av meg fordi broren hans hadde bursdag, så vi startet dagen med å spise der på morgen. Så dro vi videre til sentrum og, senere på kvelden dro vi der  for å spise bursdags middagen til broren. Vi beskriver han som den morsomme typen, Og det er jeg enig i. Han er så morsom og smilende, skjønner godt hvorfor de liker å være rundt han. Hadde lyst til å dra hjemover etter en litt, jeg følte meg fortsatt dårlig. Men det ble ikke hjem helt enda.. 

Etter en herlig frokost, så dro til en Cafe plass. En kaffe pause, for å ta det med ro og drikke noe varmt og godt for turen går til stranda. Ingen jeg var med hadde lyst til å bade og det var like greit for meg. For jeg var kald og skjelvende i kroppen. Så vi gikk en tur rundt stranda, så videre på shopping.

VARMT OG ROLIG DAG

20. 08.2019

Vært en veldig rolig dag i dag for meg, jeg var skjelvende i kroppen siden i går da vi var ute å spiste. I natt frøys jeg mye, så det var godt å sove til etter middagen. Jeg skulle dra på stranden når jeg våknet og spise der nede ved stranden. Men jeg orket rett og slett ikke det det og det fristet meg ikke alikkavel når dagen kom. Sånn er det når man føler seg uvel i hodet og kropp. Det kan alltid gjentas seg før fly turen går videre hjemover.

Ikke gjort så mye eller noe spesielt i dag, enn å  ha skikket til rundt på kles butikkene ( kom ikke hjem med noe ). og hvert på rommet og tatt prøvd å ta det helt med ro. Krysser fingrene for å bli bedre i morgen, så jeg kan slenge med de andre til stranden.. nyte sola og bade! 

JEG SPISTE SNEGLER :O :O :O

19.08.2019

JEG SPISTE SNEGLER

Ja, du leste riktig! Jeg spiste snegler og det smakte faktisk…….. godt. Da jeg smakte sneglen for aller første gang i munnen min, så var det noe kjent med smaken. Jeg klarte ikke helt først å komme frem til hva det smakte som, eller hvordan jeg skulle beskrive smaken. Men etter en runde til  igjen for å prøve, så synes jeg det smakte som krabbe faktisk Og jeg ELSKER krabbe! Det var faktisk ikke så verst, som det kanskje kan høres ut som. Det fristet meg ikke til å prøve spise det, men jeg nølte ikke med å smake det. Jeg tenkte.. Jeg bare kan spytte det rett ut vist det smakte pyton!

Har dere noen gang spist snegle og hva synes dere det smakte som? Og hva er det verste dere har smakt?