ÅRET FØRSTE BAD + SOLING + GRILLING – JEG DRAR !

Hey my sunshine´s! I går var mitt årets første bad og årets første grilling. Jeg har ikke badet på lenge og vist klarte jeg å svømme langt nok. Herifra til denne brygga, så bare lå jeg å solte meg der i en god halvtimes tid. (Jeg hadde klarte å slette to bilder jeg hadde knipset) Før jeg la på svøm igjen. Okei jeg må si jeg ikke svømte, men jeg “svømte” ved hjelp av en stor flytende donut ring og ved å svømme med beina mine. He-He. Venninna min sa om jeg ikke hade lyst til å hoppe uti vannet og jeg sa jeg har ikke svømmet ordentlig på lenge. Så jeg vet ikke om jeg kan det fortsatt, svømme altså.

Jeg kom på hytta over i går, men det føles så mye lenger enn det. Dette føltes ut som en god ferie i utlandet. Du gjør hva dagen blir til, er det ikke sånn man sier det 😀 Det ble mye soling på oss og vi har bare pratet i ett om alt og ingenting. Jeg drar hjemover nå straks. Må bare få pakket alle mine ting ferdig klart først. Så er jeg heldig som å blir hentet, Jeg har nødt til å dra i dag siden jeg har andre planer imorgen super tidlig 🙂 Vi skrives.

STRANDEN ER RETT RUNDT HJØRNET

God formiddag! I dag skal vi være på stranden til sola går ned. Stranden ligger liksom rett utenfor hytta, så det er null stress å komme seg dit. LOL. Jeg kjøpte med meg solkrem i går, ikke fordi jeg er redd for å bli solbrent. Fordi det har jeg aldri blitt det og det tror jeg heller jeg ikke kommer til å bli. Siden jeg er utenlandsk og kanskje jeg aldri får kjenne på følelsen av å være solbrent? Jeg valgte å kjøpe det, fordi jeg synes solkrem lukter så himla så godt. Hmm.. Lurer på om jeg er den eneste som synes det? ♥

HYTTE KOS PÅ FLEKKERØYA

Heisann fra fineste Flekkerøya! Her jeg er jeg på en hytte videre i noen dager, eller det kommer egentlig an på meg. Hvor lenge jeg føler for å være her. Så langt så bra må jeg si. Bare jeg hører ordet Flekkerøya, så gjør det noe med meg som gjør at gliser 🙂 Vel.. Nok gode barndoms minner det er snakk om. Jeg kom her på ettermiddagen og jeg storkoser meg mye.

Noen bilder fra dagen idag. Vi skrives!

DET BLE IKKE NOE I GÅR OG DET BLE IKKE NOE I DAG

Det ble ikke noe i går og det ble heller ikke noe i dag. Som dere leste så var avtalen å dra på hytta, men vi begge spurte om vi ikke bare skal utsette det til i dag. I dag kom og vi bestemte oss først for å ta oss en liten by tur. En liten by tur ble til litt lenger enn forventet. Så da drar vi imorgen tidlig, så vi få tilbringt mye av tiden vår der borte. Gjøre mest mulig ut av dagen er planen.

 I sommeren har jeg ikke vært på fiskebrygga konsert, men jeg hadde mer enn gjerne lyst til det i dag. Men tror dere ikke jeg ble så kvalm og dårlig ut av det blå? Jeg sa til mine venninner, at jeg nå snart kommer til å spy meg i hjel her og nå på gulvet. Om jeg ikke har fått løpt meg inn på en toalett sted, eller om jeg ikke har en ledig pose å spy på ( om jeg ikke rekker det ). Heldigvis var vi på på sandens shopping senter. Da var det bare å løpe til nærmest toalett, som da ligger på Sandens senter. Wops, så spydde jeg! Den dårlige følelsen.. Jeg tok bussen hjem noen minutter deretter. Jeg klarte bare ikke å være ute lenger. Så det var deilig å komme seg hjem og være dårlig i sitt eget hjem. Vi skrives mer ♥