IDAG ER EN BRA DAG

God dagen,

dette var lenge siden føles det ut som. Jeg har ikke vært i form, blitt syk igjen. Hvor mange ganger i året må jeg bli syk? 🙂 hehe. Ikke bare med det, så har jeg vært opptatt med venninna min. Ho har vært på besøk hos meg litt over ei uke nå. Vi har ikke sett hverandre på år, og det var jammen med godt å gjenforenes. Ha en god dag videre, vi oppdateres.

FOR EN LØRDAG, FOR NOEN FOLK!

Lørdagen kunne ikke blitt bedre. Takk til alle enhver av dere som kom å feiret meg ♥Jeg angrer på at jeg valgte å våkne super tidlig den dagen. Når jeg ventet på gjestene skulle komme, så ble jeg så innmari trøtt. Jeg hadde heller bare lyst til å legge meg, men jeg kunne selvfølgelig ikke det. Lørdagen ble bra og alle koste seg! Det var litt av min oppdatering fra helga.

KLARER SÅ VIDT Å ÅPNE ØYNENE

God morgen alle lesere 🙂 Jeg er så forferdelig trøtt, jeg klarer så vidt å åpne øynene.  Men om en halvtimes tid, så blir jeg nok våken. Jeg satt på ringeklokka hvert tiende minutt fra klokka 03.00. Jeg bestemte meg fra i går at idag skulle jeg våkne tidlig og  ikke sove bort dagen. Tillegg til det så må meg jeg støvsyge hele leiligheten, vaske tallerkenene. Så kan jeg begynne å finne kveldens antrekk. Jeg skulle gjøre det igår, men jeg ble så søvnig etterhvert og jeg slukna til slutt. Kjenner jeg gleder meg til i kveld ♥ Btw.. Så sjekket jeg topplisten som jeg gjør hver dag, for å se hvor på listen jeg er på. Og gjett hva? jeg er på nr 51, yippi. Godt å se det er en bra framgang, etter vi alle har fått en ny og annerledes blogg platform. God helg og en klem fra meg!

ET SKJØRT SOM DU KAN BRUKE PÅ FORSKJELLIGE MÅTER

Nr.1

Nr.2

Nr.3

 

Hey my loves,

På bildene ovenfor, kan dere se hvordan dere kan bruke et slikt skjørt som dette. På 3 forskjellige måter. Noen glemmer at et plagg kan kun brukes “som den er”. Men nei gitt. . . Bruk alle ideene dere kan komme på! Håper dette ga dere litt inspo og jeg skal komme med flere sånne innlegger. Dette var gøy 🙂 Hvilket av antrekk likte dere best: nr 1, 2 eller 3? Stor klem.

 

Nicole Touch

´

EN HERLIG MORGEN

 

 

En herlig morgen! I noen dager, så har jeg snudd døgn rytmen helt. Det vil si at jeg sover ikke før formiddagen og våkner opp midt på natta. Ingenting å gjøre, når man har sovet bort hele dagen, som jeg har nevnt før. Det skjer av og til at døgn rytmen ikke skal være der den skal være. Endelig er den snudd på plass, og jeg håper den holder seg sånn i flere uker fremover. Jeg har besøk av ei god venninne fra Oslo. Vi har sovet bort hos ei felles venninne av oss til nå. Så i kveld, så skal vi hjem til meg ♥ Savner mitt hjem. Ingenting er bedre enn å sove hjemme hos seg selv. Til helga skal jeg ha en bursdags fest meg, så det kommer noen folk. Må handle inn mat og diverse ting, enten idag eller imorgen. Liker ikke å stresse, så bedre å ha alt på plass noen dager før. Holder dere mer oppdatert senere 🙂

DEN BESTE FOUNDATION?

Morn til alle dere som er daglig innom profilen min ♥ Jeg vil gjerne spørre dere om en liten tips, når det kommer til foundation. Jeg er altså på jakt etter en foundation som er veldig dekkene, sitter lenge på huden og som faktisk tåler regn! Noen anbefalinger og erfaringer dere har? og hvorfor? På forhånd, tusen hjertelig takk ♥