THIS BOMB HAIR COLOUR, OMG!

Makan til finhet. Har dere sett denne hårfargen plassert på butikk hyllen? Det har nemlig jeg, flere ganger. Ble helt satt ut da jeg fikk øye på det, hvor fin er ikke fargen! Har faktisk lyst til å farge håret til denne fargen ♥ silver smoke. Hva synes dere om fargen? Noe du kunne tenkt deg å ha som hårfarge? 

JUICE ANBEFALING NÅR MAN ER SYK! YUMMY

    

Først må jeg bare si, beklager beklager for lite blogging i de siste dagene! Jeg har vært sengeliggende i noen dager, er syk :/ Orker nesten ingenting og jeg har nesten ikke fått meg i noe mat. Jeg har ikke spist ordentlige måltider. Når man er syk, så smaker maten selvfølgelig ikke like godt, som når man er frisk.. Sånn er det. Jeg blir kvalm av å bare lukte mat. Jeg føler jeg har blitt bedre, så kommer neste dag, og jeg blir bare verre. Det eneste som smaker godt for meg er juice. Ikke bare hvilket som helst juice, men denne rød appelsin juicen er knall god! GOT TO LOVE ♥ Jeg elsker juicene fra Cevita. De store flaskene som dere se på bildet. Jeg har nesten smakt alle til nå. Dette er det eneste som frister meg nå som jeg er sengeliggende. #cevita #cevitajuice

GOD MORGEN !

God morgen verden 🙂 Herligefred å godt det er å våkne opp til flere varmere dager  ♥ Nå skal jeg nedover til stranda, med noen venner. Stranda som ligger rett i nærheten. Ikke langt fra alle oss. I denne varmen som er på rommet mitt nå, får jeg meg til å ha lyst til å hoppe i vannet.