FIN START PÅ DAGEN

Hva er vel bedre å våkne opp til et varmt hjem? Jeg hater å måtte våkne opp og må gå rundt i huset, som en Zombie fordi det er kaldt.  Ingenting er bedre å stå opp til en passe temperatur inne. Orker så vidt å stelle meg om det er kaldt.  Enormt mye snø. som tuslet nedover på morgen idag. Mens noen depper
seg over snø mengden, så er det noen som liker det. Sånn som meg for.eksempel. En fint start på dagen 🙂 Snart blir det natta på meg. 

EN SEN JULEGAVE TIL MEG!

Se hva jeg fikk av kjæresten min. En helt splitter ny MacBook! En litt sen julegave fra noen som er så glad i meg <3 Han viste jeg ønsket meg dette, fordi jeg spurte han om vi kunne gå på sørlandet senteret sammen. Jeg tenkte å kjøpe MacBook til meg selv, for jeg hadde veldig lyst på det. Men han klarte å kjøpe den til meg, før jeg klarte å gjøre det selv. Tusen takk for en fin julegave. Faktisk min første eide MacBook. Lucky me.

Fortsettelsen følger..

Jo flere ganger jeg så gjennom spørsmålsrunde videoen, så var det mye mer jeg skulle likt å si på hvert spørsmål. Men sånn ble det. Håper på å svare mer utfyllende på neste video runde som skal bli lagt ut. Dette var moro dere. Så mye mer greiere å snakke på video, enn å hele tiden måtte taste på tastaturet. Godt å kunne variere litt.

Fortsettelsen følger..

 

snapchat / nicoletouch

DEPRESJON ER EN ALVORLIG TILSTAND

Depresjon er en alvorlig tilstand. Det er den vanligste årsaken til selvmordstanker og en gjennomføringshandling. Selv om det store flertallet av deprimerte mennesker faktisk ikke dreper seg selv, betyr det en veldig slitsom lidelse. Du føler deg ubrukelig og livet ditt føles meningsløst. Alt føles håpløst og bare sitter og snakker med vennene dine kan være helt utholdelig. Det er bare at du ikke liker deg selv lenger. Du isolerer deg selv i ditt eget hjem fordi du rett og slett ikke trenger å møte omverdenen. Ingenting kan få en på lettere tanker. Men om kvelden blir det litt lettet. Tanken om at du snart skal legge deg ned i sengen din og sovne er trolig litt av en trøst.

 

Skrevet av Anders Gillensjø. Anbefaler dere å lese bloggen til Anders. Om hvordan det er å leve med angst og depresjon. Klikk på lenken for å komme inn til blogg profilen:

 https://www.fengsladihodemitt.com

ONE HAPPY GIRL

Noen klarer bare å gjøre dagen min bedre.. <3 Takknemlig for å ha noen i livet mitt, navn trengs ikke å nevnes. Dere vet hvem dere er! Idag er smilet mitt bredt og vi får se hvor lenge smilet holder seg. God helg folkens, for meg føles det ikke ut som helg i det hele tatt. Jeg skal publisere dette innlegget, så skal jeg prøve å legge meg. Jeg er svin trøtt, har kun sovet i maks 3 timer idag. Da sier vi natta fra meg.