Oslo: avlyst

Føler man seg ikke i form, så føler man seg ikke i form. Har prøvd ut noen kjerringråder for å bli mest mulig frisk til idag, men uten lykke. Det vil si, Oslo turen er avlyst for meg og min venninne. Det er ikke verdens undergang, vi har flere helger å se frem til. Godt jeg har ei venninne som er forståelsesfull til det. Husker dere de gangene jeg ofte dro til Oslo? Mange av turene mine dit, så var jeg alltid syk. Det var ikke en god følelse og jeg koste meg ikke engang. Fortsatt var jeg så sta og reiste ned dit uansett hvilket form jeg var i. Aldri igjen for å si det sånt? #oslo 🥂

Jobyy – Småjobber rett i lomma

Hei folkens, 

det har kommet en sinnsykt kul app på markedet som heter JOBYY. Her kan man tjene ekstra penger hvis man vil, eller legge ut jobber du ikke har tid til eller orker gjøre selv som meg for eksempel..

Som bruker kan du opprette profil å legge ut småjobber, samt ta oppdrag fra andre privatpersoner. Konseptet er helt fantastisk. det er helt gratis å bruke, du bestemmer hvilken pris du vil legge ut jobben for, knipse noen bilder av jobben og legge den ut. Så er det bare å vente på svar. Super enkel å bruke, og enkel å forstå. Til og med for de eldre! Bare lag en profil, og vips! Så er du i gang.

Jeg gleder meg til all snømåkingen og saltstrøingen i vinter for jeg skal bare bruke denne appen og få ting gjort! Jeg tenker de fortjener litt oppmerksomhet for oppfinnsomheten sin. Jeg liker konseptet veldig godt og jeg er sikker på at de fleste kan ha nytte av den i enkelte situasjoner i hverdagen sin, om du vil få utført noen jobber, eller ta noen jobber når det passer. 10 poeng for kreativitet til gruppa og for brukervennlighet på selveste appen, den er enkel å bruke. Stå på JOBYY! 

Forresten så har de en konkurranse gående akkurat nå, du kan bli med i siste liten fram til trekningen Første søndag i advent 02. desember. Følg linken og vinn en APPLE TV 4K

JOBYY – småjobber rett i lomma. Vi minner om Julekonkurransen som er i gang. Lik&Delinnlegget så er du med i trekningen av en Apple TV 4K. til en verdi av 2099,- Helt genial for underholdningssystemet hjemme, eller en ekstra flott julegave til noen du er glad i. 


https://www.facebook.com/jobyy.no/posts/330286787555276?comment_id=334189647164990&notif_id=1543439409448659&notif_t=feed_comment

Lik og del konkurranse innlegget i dag, og bli med i trekningen du også !

 

Ha en flott dag videre=)

 

 

 

Snapchat @nicoletouch / Instagram trykk HER og HER.

Det går oppover for meg..

Det går oppover og oppover for meg.. Jeg har ofte havnet på topplisten. Gøy å se folk følger med meg til dagligdags. Hvem ønsker ikke å havne på toppen som nr 1 for første gang? Jo det gjør ihvertfall jeg! Tenk om 10 dager til, så har jeg blogget i hele 4 år. Det går så fort og jeg har ikke mistet gnisten til å slutte. Jeg skal ærlig innrømme at det kommer dager, der jeg ikke føler jeg har lyst mer. Men det skjer ikke at jeg slutter for godt. Jeg er for glad i denne blogg profilen min!

RULL INN MILLIONER KRONER UTEN Å MÅTTE FORLATE HJEMMET!

Noen mennesker ser ikke ut til å forstå hvor stort internett egentlig er. Du kan seriøst tjene millioner kroner ut av det. Den dagen idag, har vi kommet langt med tekonologien. Nå snakker jeg om vidunderlige internett. Vi alle vet det ikke fantes verken noe som het internett eller telefon i gamle tider. Den dagen idag er vi rett og slett helt avhengig av det. Vi leser nyheter om hva som skjer rundt omkring i verden, holder kontakten med hverandre og vi sender melding i “løse luftet”. Nye oppdateringer leser vi på nettet, nye ukjente ansikter dukker stadig opp på skjermen. Vi hører, vi snakker og vi dømmer ifra det vi ser til dagligdags på sosiale medier. Egentlig veldig rart hvor godt vi tror man kjenner personen man leser om på nettet. Rart er det også hvor nysjerige man er på andre sitt liv. Driver å mislike på de som ruller inn pengene, hvisker, peker om dem og listen går.. Mens de som jobber på enheten sin tenker careface. Dere hjelper de faktisk å tjene mer ved å snakke om dem og ved å få navnet dem sin ut blant folk.

Noen bruker flere timer om dagen på nettet for å bli suksesfulle, som resultater å tjene gode penger på det til syvende og sist. Det jeg prøver å komme frem til, er at man kan rulle inn kronene ved å bare sitte hjemme. Noen får det til, andre får det ikke til. Men på flere forsøk så kommer du til å klare det. Du trenger ikke å ut å jobbe i det offentlig, for å tjene millioner kroner. Alt dette er takket være internett. Stol på deg selv og lær deg å ikke bry deg om andre sin negative tilbake meldinger: “dette kommer du aldri til å oppnå”. Det er lett for de å slenge ut en slik kommentar. De tenker vel det høres for godt til å være sann. Det kan bli til virkelighet. Har du tilang til internett, har du alt foran deg, du har hele verden foran deg. Sjansen for å rulle inn milloner kroner er her og nå. Uansett hvor i verden du befinner deg, har du tilgang til internett, kan du jobbe der du sitter. Du kan virkelig rulle inn millioner kroner, uten å måtte ta en skritt ut fra hjemmet. Igjen, alt dette takket været internett. Når ingen andre tror på deg, da må du lære å tro på deg selv. Av og til må du klappe deg selv i skulderen og lære å være din egen venn/støtte spiller.

 

Jeg skal skrive et eget innlegg, om hvordan jeg ble lagt merke til en styrk rik business mann. Du kan følge meg videre på Snapchat @nicoletouch / Instagram, trykk Her og Her.

 

 

 

NÅ SKAL HÅRET FARGES

Ei syk jente her. Jeg har ikke vært flink til å kle meg til været, sikkert derfor jeg har fått feber og greier. Jaja what to do? Kjeder meg, så jeg bruker tiden på å pleie meg selv med skjønnhet produkter for ansiktet. Og nå straks skal jeg farge håret mitt. Som dere ser på bildet, så er det svart hårfarge. Jeg skal fremdeles ha svart hår, men det har blitt brunt skjær, så det skal bort. #loreal

KAMBODSJA TUREN!

Kambodsja turen ♥ Herreminhatt å moro det er å lese tilbake til inleggene, fra turen til Kambodsja. Bloggen er som en offentlig dagbok, som man kan se tilbake til og huske på de gode minnene! Ekstra gøy å lese og se bilder, når jeg på en måte har glemt det bort. Håper på å få reist ned dit tilbake neste år. Da vil jeg fokusere på å skrive/dele bilder av fattige og ikke fattige plasser. Hotell anbefalinger, byer jeg liker og ikke liker. Enn å dele hele veien om dagens innkjøp, sminke og shopping. Hehe, noe som er så typisk meg det 😀 #kambodsja

En dag om gangen..

En dag om gangen.. lei av konsentrasjon vansker. Nå settes målet mitt mot bil lappen. Jeg er flink til å tenke «jeg bare utsetter det litt til». Jeg er veldig lyd sensitiv, bare en bitte liten lyd gjør meg så irritert! Jeg klarer ikke å lese en side av en bok, om jeg hører noe lyder. Da legger jeg bare alt til siden imens. Gud vet hvor lenge det kan ta, før jeg starter på det igjen. Jeg har lånt noen bøker fra biblioteket for å lese, men himmel og hav jeg er flink til å somle gjennom sidene. Enough is enough! Bil lappen 2019 here i come.

Snapchat @nicoletouch 🏆

SMÅ TYNNE KRØLLER

Nå som jeg ikke fikk sove i natt, bestemte jeg meg for å lage små tynne krøller. Ved bruk av grillpinner og rettetang. Det tok sin det. Jeg ble så sliten i armene, så jeg måtte ta flere pauser. Jeg kom så langt ved å lage krøller kun på det halve håret. Så var resten et ork. Sånn er det å ha langt hår. Det ble sabla fint da, dere burde prøve det ut.

Snapchat @nicoletouch

positivitet

Dagens tenking: positivitet <3 Gjøre det jeg må gjøre for dagen. Jeg er ikke den blideste personen tidlig på morgen. Egentlig litt små gretten når jeg først og fremst står opp. Hvem er ikke det? Sånn er det å være B menneske. Vi bare elsker å sove litt lenger. Samvittigheten blir så mye bedre, når jeg står opp tidlig og gjør timeplanen opptatt. Nå er kaffen klar, nyte kaffe koppen før jeg er off to go! Jeg må foresten bli flinkere til å skrive ned ting. Huske å skrive ned, så blir alt så mye enklere å huske på. Er vel en grunn til det kalles for huske liste. Jeg tenker ofte «dette kommer jeg til å huske», men så glemmer jeg det like fort igjen. Ha en velsignet dag. Mange klemmer fra meg!

Instagram @nicoletouch og @missestouch / Snapchat @nicoletouch

«TA DEG SAMMEN»

Ønsker alle sammen en god søndag! Imorgen blir det en tur til trening senteret. Jeg har ikke vært der på lenge nå, rettere sagt har jeg bare vært der under 5 ganger. Etter den dagen jeg meldte meg inn. Det er ikke noe «spesielt» jeg ønsker ut av treningen. Kun fokusere på å gjør hjernen utslitt. «Ta deg sammen sier dem, utmattet sier kroppen». Jeg tror jeg er mer glad i å gå lange turer ute! Vi skrives.

Instagram/Snapchat @nicoletouch