Let’s celebrate

God morgen alle solstråler, Jeg har ikke sovet noe til nå, ja døgn rytmen min er ikke noe å skryte av. Blir helt oppgitt av og til kan jeg kjenne. Jeg har nødt til å få meg noen få timers søvn. Ellers kan jeg bare glemme å dra. Det å komme uopplagt + negativ + sur i trynet på en fest? Da kan jeg like godt bare være hjemme. Vi alle vet hvor viktig søvn er for oss. Og hvor fort irritert man kan bli, av å ikke sove nok. Natta litt, før jeg må prøve å stå opp igjen før alt stenges. Må kjøpe gave, så dra hjem for å finne antrekk og dolle meg opp. Dro ikke hjem allikavel igår, hihi. Ser gledelig frem til å feire vår kjære Natali <3 typen min skal også bli med, så det blir bare enda bedre kveld for meg!

gratulerer med dagen kjære bror i himmelen

En fryktelig vond dag for meg og mange. Idag fyller du år, gratulerer med dagen kjære bror/bestevenn. Vi tenner flere lys for deg idag. Sorgen er forsatt den samme, like vondt. Forsatt har det ikke gått opp for meg, at du ikke er her lenger. Jeg skulle ønske jeg kunne gratulere deg med fødsels dagen og gi deg en god varm klem! Jeg stod opp tidlig idag, for jeg tenkte jeg skulle til byen for å kjøpe en fin gave til deg. For så å komme på besøk til deg hjemme og overaske deg litt. Du vet jeg har utmattelse, så det var rart å kjenne på hvor raskt jeg klarte å tvinge meg opp idag. Dette var bare en kort sekund tankegang, til det slo opp for meg. Det er graven din jeg skal besøke og ikke “hjemmme hos deg selv”. Da gikk det raskt til nedtur. Jeg ser for meg du feirer den oppe i himmelen, med mange millioner engler. Det gjør meg ihvertfall glad. Glad i deg, for alltid og evig. Hvil i fred ♥

når depresjon dreper :/

Jeg blar gjennom nyhets oppdatering på Facebook, som vanlig. nysgjerrig som jeg er så er det «moro» å se nye oppdatering fra «alle mine venner». For hver dag, for hvert minutt er det alltid noen som har lagt ut noe. I de siste ukene, så har altfor mennesker tatt livet sitt. Hjerte skjærende </3 så mange ansikter jeg ikke vil se åpentbart.. jeg skruller nedover og nedover. Der legger de ut bilder av sine døde kjære. På en respektfullt og høflig måte, skriver jeg kondolerer <3 kan jeg spørre hva som har hendt? Alle svarer med det samme svarene: depression, depression, depression ….. . Det er vanskelig å forklare til noen, som ikke forstår seg på depresjon. En ting jeg aldri kunne ha gjort, deg er å legge ut bilder av en død menneske.. Som ligger fredfult i sin kiste. Jeg blir så lei meg, av å se så mange mennesker som har tatt livet sitt av depresjon. En psykisk lidelse/sykdom. En sykdom, som de fleste tror det bare varer i noen dager. Så ser de lyst på livet igjen. Mer om psykisk helse kommer… ta vare så lenge!

Jeg takker ikke nei til tilbudet/reklame for Pantene ProV

Jeg har blitt fortalt en million ganger, at jeg burde gjøre en Pantene ProV-reklame fordi håret mitt er veldig skinnende og langt og sunt, og jeg har mye av det. Jeg takker ikke nei til tilbudet, om jeg får forespørsmål om det. Alltid ønsket å være med på det, vil og jeg skal klare det. Og fordi jeg elsker Pantene sine sjampo! Jeg har hørt fra mange, at jeg ikke burde bruke/kjøpe slike produkter. Siden produktene kommer fra Asia og det inneholder masse dårlige greier. De tar feil a gitt. Bruker alltid det, når jeg er nede i Kambodsja for eksempel. Jeg har aldri vært reklame for hår sjampo før. Så jeg vet ikke hvordan man skal gå frem til det. Får vel sende mail og høre litt rundt. Reklame for Pantene ProV, er i min første ønskeliste. Jeg taper ingenting på å høre rundt!

Snapchat/Instagram @nicoletouch

Det er lørdag jo!

Hei alle, Det føles godt å våkne opp til lørdag. I de siste 2-3 dagene, så har jeg ikke sovet hjemme hos meg selv. For noen høres dette kanskje lite ut. Men jeg kan ikke huske sist, jeg har orket å være borte hos noen «så lenge». Det har veldig mye å si på min utmattelse. Det eneste vi med utmattelse vil er å sove sove og være hjemme, ved å ikke gjøre en dritt. Stolt av meg selv, at jeg ikke bare drar hjem når jeg kjenner utmattelsen sniker inn. Bedre å være hos noen man er glad i. Som sagt, så føles dette ut som en rekord og det å kjenne på det lille mestringsfølelsen. Nå er det opp å stå, før jeg blir sengeliggende og stirrer på taket. Jeg har planer idag <3 det blir bort på besøk til mine godeste venn. Lage mat og snakke om håret mitt dagen lang! God lørdag.