GUCCI GIFT

Gucci gift:

Dere kan prøve å gjette frem, til hvem som fikk denne Gucci gaven fra meg? Sånn er det når jeg er så så glad i noen. Jeg elsker å overraske mennesker i livet mitt, som betyr verden for meg! Det var min kjære godeste niese, Thanya <3 som fikk denne gaven. Ho har lenge ønsket GG beltet, så jeg bestilte den i skjult. Ho hadde ingen aning, på hva jeg kom til å gi henne. Jeg gjemte gaven i kofferten av alle plass, haha. Ventet bare til den dagen ho skulle komme på besøk til meg. Så var det bare å gi den. Samme dagen som jeg fikk levert pakken på døra, så kom ho tilfeldig på besøk. Perfekt. Jeg sa: «versegod, gave til deg fra Kina. Det er en fin kjole som du kommer til å like». Ho var jo så skeptisk til å åpne esken (helt vanlig eske). Ikke stod det hva som lå oppi esken. Men ho trodde det lå edderkopp oppi siden vi alle smilte så, ha-ha skjønna. Ho åpner esken treig som en snegle, til ho leser det står Gucci. Det ansikt uttrykket ho fikk av glede! LOVE MY FAMILY

Beltet er fra Oslo / www.gucci.com

HVORDAN FÅ SPONSOR? LES!

Kan jeg, kan du! Hvordan få sponsor? En populær blogger, med en høy leser tall, vil dem gjerne være på utskikk etter. Defentlig kommer sponsorene løpende etter deg. Du trenger nødvenigvis ikke å få sponsor, grunnen til en høy lesertall. Men det er en fordel det. De elsker når nettsiden din har tusenvis av lesere. Dette er ikke noe å legge skjult på! Husk, mist ikke håpet. Alle som starter på noe nytt, starter med en blanke ark. Du starter fra bunnen av, så må det bygges opp. Som den første dagen du opprettet bloggen din, starter du med å ha noen få lesere. Det kan ta tid for statistikken stiger raskt. Men tro på deg selv, det stiger for hver dag som går.

Du må være flink til å dele det på dine sosiale medier, som du bruker flittig. Del så mye du bare kan og for et nytt innlegg du har skrevet, trykk del. Vær tålmodig, det er det viktigste. Alt kan ikke knipses, så er du plutselig der. Jobb deg oppover. Etter dager, uker, måneder eller år. Ser du statistikken din er oppe og der blir den. Ikke vær oppgitt av deg selv og tenk “disse bloggerne klarte å få tusenvis av lesere, etter 2 måneder. Jeg vil også få sponset masse som de” Du kommer helt sikker til å gå fra få lesere til hundrevis av lesere daglig. Det handler om å ha en blogg som er blitt lagt merke til. Den mestringfølelsen du får av din første sponsor, kommer du til å kjenne på humøret. Hjertet ditt banker rast av glede og smilet ditt blir bredere og bredere. Etter din første velykket sponsor, gjør at du bare vil forsette med å skrive. Plutselig har du så mye energi i kroppen, grunnen til det. Var målet ditt å få sponsor/smarbeid gjennom bloggen? Hurra, du klarte å få ditt aller første sponsor etter timesvis og dager bak skjermen. Det er lov å være stolt av seg selv da.

  • Folk er flinke til å spørre hva du jobber med. Gjerne fortell dem at du jobber med bloggen din, ved siden av den andre jobben.
  • Ingen vil lese innlegg, som nesten ikke har punktum, mellomrom og komma.
  • En fin og renslig design vil gjøre susen.
  • Ikke skriv for lang innlegg på en gang, det vil gjøre folk sumler seg nedover testen og ikke gidder å lese alt du har skrevet.
  • Nøl ikke med å dele innleggene dine på alle dine sosiale medier. Få både venner og familien til å hjelpe deg til å dele innlegget ditt på de sin profil.

Ikke sitt å vent på sponsor, kontakt dem!

Fordel: Start med å sende mail, til alle du kunne tenke deg å samarbeide med. Hvordan skal du presentere deg gjennom mailen? Eks: Hei! Jeg ønsker gjerne å samarbeide med dere. Er det en mulighet for det? Jeg er ei 25 år gammel jente, bosatt på sørlandet. Bloggen min handler om hår, hverdagen, mote, skjønnhet og velvære. Jeg har 100 til 3000 lesere til daglig. Jeg ønsker å ha en konkuranse på bloggen, der jeg får sponset det produkter og gir bort til en av min heldig lesere som er med på konkuransen. Vi kan selvfølgelig snakke mer videre om dette og få en bra samarbeid sammen. Hører gjerne fra dere. Mvh Nicole Touch.

Ulempe: Du må forvente å få mange nei, som tilbake melding. Etter mange forsøk, så kommer du til å få et ja. Det kan jeg virkelig love deg. Dette snakker jeg av erfaring og folk som eier millionær business sier det samme. Eks: 15 hoteller som eies av millionærer, så vil kun 8 av 15 hotellet bli sukessfulle.

 

Instagram/Snapchat @nicoletouch

TANKEKJØR

Here we go again.. netter med dårlig søvn! Tankekjør er problemet. Er det mulig å tenke så mye, at det går utover søvnen. Det er godt å ha venner, som ikke sover på denne tiden også. Snakket i telefonen med en venn i nesten 2 timer. Veldig glad for det er flere, som har tankekjør. Så jeg slipper å snakke til veggen når andre sover. Fra spøk til alvor, ønsker ikke min erkefiende å ha hodet tankefull engang. Så ille er det. Jeg er i sorg, det er grunnen til det er netter jeg absolutt ikke klarer å sovne. Når disse dagene med ustabil søvn kommer, så føles det ut som «jeg ikke kan huske sist jeg har sovet». Livet er tøft av og til, spesielt når noen du elsker av ditt hele hjertet ikke lever lenger. Og hva feiler det noen mennesker egentlig? Alle sørger forskjellig! Noen sørger i dager, noen i månedsvis, noen i mange år og noen sørger hele livet ut. Jeg kjenner noen, som har mistet sine foreldre. Mange år tilbake. Men den dagen idag, er savnet forsatt like stort for dem. Som den dagen det skjedde. Tøffe dager i livet, eksploderer falske venner. Tenk, at noen venner kan være så iskalde? Spessielt når du har vært veldig glad i dem. Ikke klarer de å skrive eller si ordet: kondolerer. Det går fint, jeg har mange som støtter meg i vonde tider. Jeg tenker på de sårbare menneskene. Som absolutt har ingen, som kan støtte de om de har mistet noen. Jeg har mange i livet mitt, som jeg må ta vare på nå <3 så jeg kunne ikke brydd meg mindre om de falske vennene. Som dukker opp en etter en. Ikke noe vondt ment, men alle kommer en dag til å miste noen. «det skjer ikke meg», men alle skal forlate denne verden en vakker dag. Noen visse personer, trodde jeg kom til å miste motivasjonen til å blogge helt. Når det skjedde. De har ønsket lenge at jeg skal slutte å blogge. Ja, blogging gjør noen venninner/venner sykelig sjalue på deg! Fra min side så er det venninner som jeg legger merke til,fra lang avstand blir mest misunnelig. Etter det mennesket ikke lever lenger. Så vet jeg engelen ser ned på meg. Og ønsker at jeg forsette videre med det jeg trives med. Hva er det med noen venninner av meg, som forventer at jeg skal betale halvparten for en skjønnhet operasjon for de. Eller reise? Kun fordi jeg blogger og vi får sponset forskjellige ting. Morsomt hvor raskt de går fra og si» jeg tror ikke du kommer langt med bloggen. Så ser de du faktisk blir suksefull og bytter samtalen med å si»kan du betale ditten og datten for meg»? Ha en fin dag, og glem ikke å ta vare på hverandre 🙂

Instagram/Snapchat @nicoletouch

LUCKY ME

#annonse

En liten beige skulder veske + en sminke bag. Dette kom i posten idag, som jeg fikk 🍂 Jeg føler meg heldig. En liten hverdags glede dette. Begge veskene er smell lekre! Jeg har nettopp fylt sminke bagen, inn med min favoritt krem og sminker. Og skulder vesken skal ofte brukes. Jeg pleier ofte å bruke små vesker til hverdagen. Det er vel alltid noe jeg bare må ha med meg! Veskene fra Lycke. Perfekt høst farge! Nå er det brun farge som gjelder eller? 🙂

Instagram/Snapchat @nicoletouch

interiør shopping

En runde med interiør shopping imorgen ♥ Gjør meg klar for innflytning, nok en gang. Nytt sted, eller ikke akkurat nytt sted. Jeg bor forsatt på Hånes, bare “litt lengre unna” denne gangen. Planen er å bo på det nye plassen min i flere flere år til. Til jeg blir gammel og grå?.. hehe. Jeg skal møblere det nesten helt ferdig. Så er folkene mine, velkommen til en innflytnings fest hos meg. Jeg har alrede invitert de fleste, som jeg vil ha hos meg den dagen. En hel haug med god folk, som jeg er så glad i. Jeg er i glad i mange av mine venner. Men det betyr ikke at jeg stoler på alle. Det skjønner vel vi alle? mange venner, men kun noen venner som man vet hvor man har de 🙂 Jeg er heldig, som er blitt nabo med en god venn av meg. Han ble overasket glad, da han fikk vite det. Med en glipp.. Planen var å holde det hemmelig, til meg og han skulle finne på noe. Da skulle jeg fortelle hva hemmeligheten var. Glapp det ut på snappen desverre. Jeg beskjærte mye av bildet vekk og redigerte det til svart/grått farge. Men søren med klarte han å gjenkjenne det stedet igjen! Etter jeg la det ut på mystory, så tenkte jeg å slette det fortest mulig. Før han ser det, men etter kun noen få minutter så fikk jeg en chat melding fra han. “er vi naboer? er det dette som var hemmeligheten? så koselig!!”. Busted. Da var det bare å fortelle det der og da. Sov godt alle, imorgen blir det jakt etter flotte interiør og pynt.

 

Instagram/Snapchat @nicoletouch

en forferdelig smerte

Jeg blir konstant gretten, ikke får jeg mye mat lyst, og dagen gjør jeg ikke så mye ut av. Det blir bedre som alltid, velkommen menstrasjon. Jeg misliker deg de første dagen du kommer, for det er en forferdelig smerte for meg. Men så går det noen få dager og humøret kommer på topp igjen. Beklager for hår videoen ikke er publisert enda. Jeg klarer ikke å redigere videon med humøret jeg har nå. Og ikke har jeg aning om hvordan man setter sammen klippene. Jeg tror YouTube har tatt bort video editor. Jeg har mer en lyst til å dele det med dere. Men «datoen har blitt utsatt», ser det ut som. Take care & stay tuned!

Instagram/[email protected]

hodepine

Morn! Våknet opp med en tung hodepine. Oppdatering til dere: jeg holder på å redigere videon på YouTube. Men himmel og hav, jeg har strevd i natt med å finne hvordan man putter videoene etter hverandre. Jeg har brukt flere timer på det, men jeg har glemt helt hvordan det fungerer. Alt var jo så mye lettere før, da jeg husket det, heh. Blir snart oppgitt her jeg sitter! Ha en fin dag så lenge 🙂