hair i dont like

Hair i dont like: D.R.E.A.D.S ! Det ser helt ustelt og klumpete ut. Rett og slett ser det ut som mange klumper med uttørket heste drit hengende. Enda flere minuser med dreads er at det ikke er noe godt å ta på eller å se på.. hodepine delux! jeg skal ikke lyve, noen kler det så forbaskende bra. Det skal de ha. Folk tror de med dreads er uhygienisk, det sies at de ikke dusjer eller vasker håret. Fordi det ikke er «nødvendig» med dreads, men.. MEN der tar mange feil a gitt. De vasker det ofte, oftere enn oss uten dreads hair. Ser kanskje ekkelt ut, der håret henger og slenger. Men hyppig hår vask må til og det er de flinke til. PS: Alle kan ha dreads uansett nasjonalitet. Smaken som er baken. Ikke alle liker den samme hår stilen. Takk gud for at vi alle er forskjellige, når det kommer til det. Ellers hadde hverdagen vært kjedelig. Åssen hår type liker du?

røde negler

Røde negler for noen dager. Elsker rødt. En av de mange fargene som jeg aldri går lei av. I det siste har mine venner klagd på, halvt ustelte negler hos meg. Ha-Ha det må jeg innrømme er sant. Fargene flasser av etter dager. Så må jeg lære å lakke det på nytt eller fjerne alt bort med neglelakk fjerner. Lite pent å se flekker her og der. Jeg elsker mine fine hender, også synes jeg neglene mine er naturlig fine! Høres kanskje litt innbilsk ut for noen, men jeg forteller bare sannheten. Når jeg lakker neglene manikyr spesielt, så tror folk de er falske og ikke mine ekte negler. Noe som da bare er positivt. For fint til å være sann. Som dere ser så brukte jeg merket OPI #opi. Kjører på med en vanlig rød lakk, så til sist med en blankt over. Skinnende negler blir det.

Hi Y’all

Hi Y’all. Jeg følte ikke for å gjøre noe spessielt med håret. Så det ble en ponytail tutt på meg. Jeg er blitt besatt av orange hårstrikk nå fortiden. Ønsker alle en god natt. Ser frem til hva en ny morgen dag kan føre meg til.

gode gamle hår trenden tilbake

Gode gamle hår trenden tilbake. Jeg savner å ha håret opp i en bun. Det er både elegangt og tøft. En hår stil, som ikke tar en evighet. Bun kan brukes til en bad hair day itilegg. Noen rekker ikke å få håret til å se perfekt ut, og så har vi de som ikke klarer å style sitt eget hår. Uansett hvor mye de prøver å style håret, så blir det mislykket gang på gang. Er du en av de? den følelsen.. Så blir de oppgitt, drar til frisøren og viser bilder av personen, så drar de fra frisøren så fornyød. Men så kan ikke de dra til, frisør salongen hver gang, de må punge ut med mye penger til slutt. Dere skjønner greia, hvem har ikke ei venninne som aldri blir fornyød med håret sitt? “jeg ønsker meg hår som henne”. Det finnes så mange rare hår greier der ute, de som ser helt teite ut. Men som gjør håret se så fint ut. De hår dill dallene som jeg liker så godt. De har jeg mange av i sminkeskuffen mitt. Nå har jeg bestilt hjem tre store brun i forskjellige størrelser. Denne gangen gikk jeg for stor. Jeg pleide alltid å kjøpe de småe av de. Men jo større jo bedre. Det fås kjøpt på Wish/Ebay. Så lenge ikke hair bun’en blir større enn hodet mitt. Så går det greit. Ser frem til å bruke det igjen ♥

Vil du lære deg å farge/bleke håret hjemme ifra? (du sparer masse penger) Trykk HER.

 

Instagram/Snapchat @nicoletouch

hovden turen

Har alle hatt en bra helg så langt? Litt oppdatering fra Hovden turen. Så fint det var der :O da vi kjørte bortover, så var det fine utsikter å glane på. Dro fra fredagen og skulle bli der til søndagen. Men jeg ble så dårlig, natt til fredagen. Det føltes som om jeg hadde 20 kilo stein oppi hodet, så prøvde jeg å sove. Klarte ikke sove etter flere timer, så sover jeg dårlig. Jeg drømmer dårlig og våkner opp hele tiden. Jeg klarte å sovne til slutt, men jeg sov veldig dårlig. Så ble det morgen og jeg var klar for en ny dag 🙂 Slappet av med tv og boblebad. “humøret blitt ble verre”, så satt jeg der med full feber og greier. Og ingenting er bedre å være hjemme i sin egen seng? Da var det bare få noen til å hente meg på Hovden. Hvem gidder egentlig det? Jo, verdens beste bror som aldri sier nei til meg. Noen timer å kjøre opp og noen timer å kjøre ned igjen. Han henta meg midt på natta, herligefred så gode mennesker jeg har rundt meg. Jeg stor koste meg der oppe på hytta, men feberen tok overhånd. Det var så stille og rolig der oppe, ingen lyd. Det er det jeg liker. Jeg skulle ønske jeg klarte å bli der til søndagen. Men sånt skjer. Ser frem til å komme opp til Hovden, når det er snø.

 

Instagram/Snapchat @nicoletouch

NÅ MÅ JEG SLUTTE Å OVERDRIVE

Nå må jeg slutte å overdrive. Av og til blir jeg oppgitt av meg selv. Jeg skal være borte i kun 2 dager, altså kun 2 dager? Så pakker jeg med enormt mye tøy! Hva skal jeg med det montro.. flere forskjellige antrekker i løpet av døgnet? Nei takk. Er det ikke så rart, hvor mye vi pakker med oss, når vi skal være bortreist fra home sweet home. Selvom vi vet, det ikke er nødvendig å ha med seg så mye. Jeg bare pakket og pakket ned. Men nå er det bare å pakke litt opp igjen. Jeg skal bare på hytta, som er noen få timer fra hjemmet. Hytte livet altså <3 finnes ikke noe bedre en det.

 

Instagram/Snapchat @nicoletouch

TAKK RAPUNZEL OF SWEDEN (ANBEFALES)

Hey loves! Jeg er stor fornyød med varme tangen fra, Rapunzel of Sweden. Så det først er sagt, så er ikke dette sponset. Noen kan lett mistforstå det, når jeg anbefaler noe. For en varme tang alså! Jeg ble helt forelska i den, aller første gangen jeg så bilder av tangen på nettsiden ♥ Men før jeg bestilte den hjem, så søkte jeg litt rundt på nettet. For å se hvordan bølgene kom til å bli, så jeg ikke måtte returnere den tilbake. Noe jeg som oftest ikke orker å gjøre, er nettopp det å returnere varen tilbake. Så det hadde vært kjipt om jeg ikke var fornyød. Etter mye om og men, så angrer jeg ikke et sekund på kjøpet. Jeg har fått testet den på lørdagen. Og jeg må skryte av hvor flotte waves den lager. Du kan lage både store og småe waves. Du vrir og vrenger på tangen, så kan du selv velge hvordan bølgene skal være. Jeg ser gledelig frem, til å bruke varme tangen ofte. Sjekk håret mitt på bildet da, hva synes dere? Jeg elsker håret mitt her. Takk til rapunzel of sweden, for en bra waves tang. Jeg brukte: wave 4 glam edition. Dette var dagens anbefaling til dere.

 

Instgram/Snapchat @nicoletouch

“STEMMEN I HODET”

«Stemmen i hodet». Jeg skal forsette å skrive innlegger om psykisk helse. Hvorfor? Jeg kjenner altfor mange som sliter psykisk, jeg har mistet noen av de nærmeste, av psykiske lidelser. Ikke minst, så er det en utrolig viktig tema! Psykisk lidelser øker i Norge, for så å nevne hele verden. Kjent eller ei, banken full av milliarder eller ei. Når mennesker sliter, så sliter de det samme. Samme følelsen, tankegangen, symptomer. Jeg vil bruke min “stemme” til å snakke om det. Bedre oftere enn aldri? Det at jeg har mistet noen, som betyr noe for meg. Og det at folk jeg kjenner sier: “jeg føler håpløshet”, jeg har mistet livssglden”. Det gjør vondt for meg også, som ikke sliter. Men det å se mine sliter. Det er ikke en god følelse skal jeg si. Noen er så flinke til å skjule smerten, og en av symptomer på det er: de smiler og ler overdrevet mye. Jeg vil at folk skal ha mer forståelse rundt det. Ellers, skal jeg ikke prøve å publisere for mye “negative” innlegger på samme dag. Kanskje jeg kun skal skrive om lidelser 1 gang i måneden? Jeg tar det litt som det kommer. Vi skrives og ha en fab uke, alle som leser dette ♥

 

Instagram/Snapchat @nicoletouch

FAB NIGTH

Antrekk: skjørtet er fra h&m og toppen er fra Lindex. For dere som lurte på det!

Utsikten fra Søm. Så fint sted det var der 🙂 minte meg litt om Lauvåsen. Kvelden startet med avslapping hos, Kent. Musikk og drinker, så ble det en tur ut (pub)

Til slutt.. VOILA håret mitt for kvelden.