WITH A NEW DAY COMES NEW STRENGTH

Av og til må man presse seg selv opp. Igår natt fikk jeg null søvn, så på dagen mellom 16 – 17, sov jeg i maks 1 time. Så var det opp å stå igjen. Dere kan gjette hvor jeg skulle? på kino. Min søte venninne, har alltid så lyst til å dra dit med meg. Selvom ho vet jeg alltid sovner under filmen.. Når skal jeg inse at kino ikke er noe for meg? Jeg drar dit for mine venners skyld, eller om det er en date som har så gjerne lyst til det. Hah. Filmen ble “mama mia” og den var gørr kjedelig. Kanskje ikke for alle andre, men for meg så får aldri en film terningkast 6 fra meg. Så kresen på film vet dere.. Så rart hvordan overtenking gjør at man ikke klarer så sove, og rart er det hvor utmattet man kan bli av overtenking. Vi dro å spiste på Lee’s Kitchen, deretter ble turen hjem. For å sove.. “endelig” kan jeg legge meg. Men klarte jeg å sovne? nei ikke etter timer klikket forbi. Våknet igjen, etter noen få timer. Og her sitter jeg og slapper av. Drikker kaffe og nyter livet så mye som mulig. Elsker alt som smaker kaffe og jeg har gjort det siden jeg var liten. Pleide alltid å snik drikke det, så sta som jeg var. Foreldrene mine sa det er kun for voksne og ikke barn som kan drikke kaffe. Men jeg hørte aldri på, det var så godt. Deilig med litt overskyet idag foressten. Jeg skal spise sushi med en venn eller en bekjent eller vel det riktige ordet. Vi skrives 🙂

EN FANTASTISK TILBUD HOS “DET NYE”

                                      EN FANTASTISK ABONNEMENT TILBUD HOS “DET NYE”                                 

#Annonse: Jeg har en glad nyhet til alle dere der ute. Det Nye har fått en knall tilbud og hvem vil gå glipp av det? Til alle mine kjære lesere, jeg sprer dette ryktet videre til dere. Det Nye har abonnement tilbud med 8 utgaver til 279,-. Hvorfor leser jeg Det Nye? For det første, så elsker jeg å lese blader! Har jeg en litt kjedelig og en daffet dag. Så tar jeg frem Det nye og leser. Ikke leser jeg bladet, bare for å lese det. Men dette magasinet, har vært en av de mange favoritt bladet mitt. Det NYe er det mye inspirasjon å hente ifra skal jeg si ♥ For meg spessielt, så liker jeg å lese om tips og få kles inspirasjon. Det er alltid gøy å lese om forskjellige varierende ting, uansett hva det er om. Ikke minst er jeg glad i å lese om hva ternings kastene på klestilen til hver og en av kjendisene får. Jeg er glad i å lese om Mote og trender som er inn. Ikke er bladet kun fult av tekst, men det inneholder masse gøyale bilder å finne. Det blir fort kjedelig å lese blad, når det kun er tekst i? er det ikke enige. Det er ikke noe nytt at jeg elsker å lese blader!

Gå ikke glipp av denne flotte abonnement tilbudet. 8 utgaver til 279 kr + porto som kommer på 49 kr. Abonnemer og få med: en svarsgave og en beige Lycke Crossove med på kjøpet.

Trykk HER for å abonnere.

 

Noe dere lurer på? send dem gjerne en mail: [email protected] eller ring på: 22 58 51 00

#detnyelycke

NATTEN ER FORSATT UNG

Bursdags antrekk for kvelden. Feiring av vår kjære venn som fyller år! Antrekk: svart skjørt, en rosa blomstrete genser, og til sist: en awesome hår stil. Alt fra topp til tå, tok ca 10 minutter for meg. Jeg ble litt seint ute ikveld, så det var bare å ta på noe. Og ta opp håret raskt. Men til slutt, ble det ikke så værst. De 10 minuttene ble bedre enn planlagt. Skal sei, skal sei.

 

This hot mama! mama miiiiiaaaa

 

 

 

 

 

My Instagram/Snapchat @nicoletouch

Must have: hår olje!

                                                                                                             Must have: hår olje:                                                                                                             

Mamma har alltid lært meg, å bruke en god olje til håret Ho lærte meg å ta vare på det hele veien, til den dagen idag. Siden jeg var barn, så minte ho meg på det hele tiden. “Ta noe dråper av hår olje og dra det gjennom håret “. Hver gang jeg kom hjem fra skolen, så hadde ho den lilla favoritt hår oljen sin, klart til meg. Frem med oljen og frem med håret, så var håret mitt fuktig og glødig. Det var det første min mor pleide å gjør, nettopp det å gi håret mitt fukt. Jeg kan ikke takke henne nok til idag! Jeg elsker hår og pent hår på oss mennesker (ikke bare jenter). Det gjør oss så mye “finere” om jeg kan si det på den måten. For meg som er så veldig veldig glad i hår! Jeg kan få en bedre selvbilde av å være fin på håret. Mistforstå meg rett, jeg har ikke dårlig selvbilde med meg selv. Noen liker kort hår, andre liker langt hår. Jeg elsker elsker langt hår. “Selvtilliten min hadde ikke vært der”, om jeg hadde hatt kort + om håret mitt var helt katastorfe. En glad følelse jeg får: er når jeg kan handle inn gode hår produkter + flotte krølltanger etc.. Jeg hører en kling og ser bilder på hodet, om hvordan jeg skal gjøre med håret. En fin hår dag, kan booste selvtilliten.

Her er noen hår olje jeg liker:

Husker dere foressten din lilla oljen fra Define? Typisk når man liker noen produkter godt, så går det ut fra market. Prøvde å finne en bilde på nettet, men har ikke funnet den. Kanskje jeg ikke har leitet godt nok, men ja. Den var en av min og mamma sin favoritt i gamle dager.

 

Oljene fra Mythic.

Kerastase sin hår olje/parfyme. Lukter sterk, men godt.

Og glow oil fra Redken. Dette er 3 tre jeg bruker nå. Det finnes så mange gode her ute på salongene. Kan ikke anbefale alle på likt. (bildene er hentet fra google) Åssen bruker dere? kanskje jeg finner enda en ny favoritt.

 

DEN ROSA GODBITEN

Den rosa godbiten. Min aller første eide lille rosa veske (?) Rosa er en nydelig og frisk farge. Gjett om jeg trenger flere freshe farger, til å fylle garderoben min med. Alt går seriøst i svart eller hvitt her og det er skjerpings! Uansett hva jeg eier, så er det svart. Det finnes jo så mange nydelige farger der ute. Så av alt, så går jeg hele veien for mørke farger av alt? Jeg tror kanskje det handler om at svart/mørke farger, matcher lettere med absolutt alt 👛Gjett om jeg nesten gikk på fellen igjen.. jeg gikk bort til kassa med denne rosa god biten, men så går jeg tilbake for å velge svart istedenfor. Jeg gikk ikke på «smellen» for denne gangen. Det ble rosa. Noen av dere som er lik meg? Når det kommer til å velge farger?

BORED

Kjedelig liv om dagen og bloggen min begynner også å bli kjedelig. Ikke det at jeg har tanken om å legge ned profilen, nei og nei. Så er vi snart i August måneden, noe jeg kan se frem til. Jeg tar turen til Hovden, med en venn av meg da. Jeg har aldri i mitt hele 25 år’s liv vært der, kan dere tro det? Så det blir mitt første opplevelse på Hovden. Jeg håper det blir som all forventing. Jeg må innrømme jeg savner kalden. Alltid omvendt, når det er vinter savner vi solen. Er vi ikke så flinke til å klage på alt og ingenting? Turen min går til brygga nå, nyt solen så lenge den varer. Gjerne legg igjen en kommentar om tips og hva man kan gjøre på Hovden. SMASK ♦

FULL OG NAKEN UT PÅ BYEN (JEG?)

Ikke tale om! Jeg sendte dette bildet på snap til noen venninner. Og de alle trodde seriøst jeg var naken! Hvem er det som kler seg naken ut på byen anyway? Uansett hvor drita full man er, så gjør man ikke det. Ho ene snappet tilbake og spurte om jeg dro ned overdelen min, for så å ta en «hot»bilde? Ehmm nei. Tror mine jenter var litt brisen selv, så de så det de ønsket å se, neida.

Jeg hadde meg på en leopard kjole, uten stropper 🙂 vurdering fra sky bar: det var ikke så værst, men for trangt og liten plass etter min mening. Og ikke minst for mørkt inn i det ene rommet! Jeg vet det er sånn det skal være på sky bar, men det var for mørkt. Det gikk ikke ann å ha en samtale, uten å ikke kunne se hverandre. Patetisk at det ikke har trapp opp, istedenfor å stå i lang kø hver gang.

 

 

Slenger inn bildene fra Fredagen!

dress to impress

Hei og hå! Er det ikke «dress to impress» ikveld? De som vet, de vet. Hva om dere hjelper meg litt? Kjole/skjørt med en fin topp til eller bukse/jeans med topp? Jeg tenkte å bruke en nydelig fargerikt jumpsuit idag. Men jeg orker ikke all det stresset, når jeg må på do. Hi-Hi.

RIKDOM

Ønsker alle hver og en, en strålende dag idag. For en deilig følelse av å kjenne på rikdom. For hvert år som går, så blir jeg bare rikere og rikere. Nå om ikke lenge til, så blir det krabbe fangst med barna. De elsker det! Og for hvert krabber de fanger, så skriker de av glede. Det gjør meg så glad (små barn, store gleder! Jeg er heldig som er tante til alle de. Alt handler ikke hvem eier mest, suksess osv.. Jeg føler meg velsignet, familien er min rikdom ❤Hva er rikdom for deg? Nyt solen!

EN AV DE BESTE FRISØRENE I KRISTIANSAND

Snapchat @nicoletouch / Her er frisøren på gang, styler håret mitt (krøller)

Etter / Jeg må bare unnskylde meg, for noen forferdelige dårlige bilder! Men krøllene ble knall fine, mye finere i virkeligheten altså. Men dårlig bilde kvalitet, som gjør dere ikke kan se det “ordentlig”. Sorry sorry! Grunnen til at jeg bestilte time hos frisøren, til hår styling. Var fordi jeg så og si aldri, drar til frisøren. Jeg styler det bare selv hjemme. Jeg kan ikke huske sist gang, så for denne gangen, orket jeg ikke å fikse håret mitt selv. Så det var godt at en dykitg frisøren kunne røre håret mitt etter lenge siden sist. ♦

Hair style by: Solveig Olivia / Sted: Huset i Markens