Unbelievable: Melissa is so good at hair dyeing at home. Everything from bleaching to ombre.

Unbelievable. Melissa is so good at hair dyeing at home. Everything from bleaching to ombre.
 
Ombre
Blonde
 
 
 
Pink
Grey
 
Dark pink
Diy ombre
 
Blogg/Youtube anbefaling ♥ Jeg har en jeg vil anbefale til dere og det er Melyssa. Ho jenta som er kjent for sine vakre hår forandringer. Alt fra å farge håret sitt, til å vise dere hår tutorial. Jeg kan se på videoene hennes dagen lang, uten å gå lei. Ho er så enormt dyktig på det. The hair expert som jeg kaller henne for. På hennes youtube, kan dere se steg for steg: hvordan man farger håret ombre. Hvordan man fikser oransj hår, lage store flotte krøller og hvordan man farger håret rosa, listen er lang. Alt dette hjemme ifra! Dere kan også følge henne til dagligdags ved å lese bloggen hennes. Så fin blogg og design. Sjekk ut bloggen for mer hår tips, sminke og fashion.
 
Melyssa’s Youtube @trykk HER / Instagram @trykk HER / Bloggen @trykk Her / Dere kan også følge meg på snapchat/instagram @nicoletouch

oppdateringer som vanlig

Heia. Som dere vet, så liker jeg å holde dere oppdatert, på alt som skjer i livet mitt. Nesten alt. Jeg har bare vært så trøtt og utmattet, så jeg har ikke orket å skrive så mye. Så jeg har vært litt treig med skrivingen. Jeg har så lyst til å skrive hver dag, men av og ting så orker man bare ikke. Og det skal være lov. Men bedre sent eller aldri 🙂 det kommer en hel haug med oppdatering. Imenst dere venter, så skal dere få en blogg anbefaling fra meg i neste innlegg. Dette er ei venninne av meg, som er bosatt i den andre delen av verden. Og ikke en “norsk” blogger/youtuber.

Snapchat/Instagram @nicoletouch

DAGENS HANDEL

Hvordan har dagens deres vært? Dette ble dagens handel ❤mindre enn forventet, men men. Ingenting er bedre enn shopping!!! Må legge til en awesome antrekk sammen. Vi skal feire min søster sin bursdag på lørdagen som kommer. Og ja, for de som kjenner meg. Så liker jeg å finne antrekk dager før. Spesielt når jeg vet hva slags fest/selskap jeg til. Om det så må være til dagligdags. Hva slags gave, kan man gi til sin søster man er så glad i? 🤔jeg føler jeg gir det «samme» for vært år som går. Skrives!

for en torsdag

For en torsdag! En heftigere dag har jeg ikke hatt på lenge, som igår kveld. Heller har jeg ikke ledd så mye på lenge. Takket været noen fantastiske folk, både kjente og bekjente. Og ikke minst noen skada folk som jeg traff på ♥ Torsdagens antrekket ble en svart jumpsuit. Typisk meg å bestille tøy som jeg liker, lar det ligge i uker og måneder. Så bestemmer jeg meg for å bruke det. Bestiller egentlig for å bruke det med en gang, men det er meg det. En nydelig svart jumpsuit ble antrekket. Og nei, jeg har ikke tatt noen bilder fra igår. Jeg orket bare ikke det for denne gangen. Takk for en bra kveld, Maria. Det må ikke være lenge igjen til vi ses. Love you. Det blir en avslappende fredagen for meg, jeg skal ta med barna til Aqurama nå. Men jeg er litt spontant av meg selv, som sagt. Så man vet aldri hva jeg kan finne på, når kvelden er her. Selvom jeg bare “skulle slappe av”. Kanskje jeg skal ta en tur til Arendal? lenge siden. Eller imorgen. GOD HELG ALLE. Take care.

nye muligheter og skuffelser

Ny dag, nye muligheter ← Jeg liker denne ord bruken. Idag er det en ny dag for meg og selvsagt en dag jeg kan starte “alt på nytt”. Jeg får så mange skuffelser etter skuffelser. Det skulle ikke forundre hvor kald og falsk noen kan være mot deg bak ryggen din. Ikke bare når de snur ryggen fra deg. For meg så kommer det ikke som en sjokk lenger dessverre. Når jeg først og frem blir glad i noen, så betyr de “alt” for meg. Her snakker jeg ikke bare om kjærlighet altså, ikke om en jeg holder på eller noe. Men venner/de nærmeste som svikter eller sårer. Det tar noen dager/uker for meg, så går det bra igjen. Jeg kommer meg alltd opp på beinan igjen. Velger personen å svikte meg, versegod du er ute fra livet mitt. Bye felicia. Jeg har ikke lenger tid for slitsome mennesker, som bruker opp all enerigen min på drama og krangel. Du kan godt legge merke til de persnonen i ditt liv, som suger opp enerigen fra deg. Med kun negative holdninger og baksnakking hele veien. Sånne personen orker jeg ikke å ha livet mitt, hva skal man med de? Men nok om dette. Så håper jeg alle dere solstrålene får en fin fin dag. Jeg skal senere ikveld treffe ei venninne, som jeg ikke har hengt med på lenge! Med noen av mine venninner, så er det slik at den ene dagen treffes vi for ofte, så plutselig treffes vi alle hverandre så sjeldent. Still love them all

 

♥ Du kan følge meg på snapchat/instagram @nicoletouch ♥

nyt dagen

God morgon alla hoppas. I de 2 siste dagene, så har det vært litt overskyet. Deilig med noen dager uten sol. Nå blir det trening på meg nok en gang, en lang gå tur med musikk i ørene. Kanskje jeg skal ta mitt årets første bad idag? altså ute. Sola har kommet tilbake. Så har jeg også begynt å sykle mye. Greit å variere med gå tur og sykkel tur. Igår ettermiddag var jeg på sykkel tur, med min kjære mamma. Vi besøkte engelen vår. Så nydelig gravstein, vi angrer ikke et sekund på valget av steinet. ♥ Hvil i fred med resten av englene. Nyt dagen folkens og ikke glem å ta vare på hverandre!

Snapchat @nicoletouch

håpløshet & over thinking

Våknet så tidlig av over thinking. Dårlig søvn dag etter dag. Samtidig er det godt å våkne opp tidlig, enn å bare sove bort hele dagen. Hvem får ikke dårlig samvittighet av det? Du våkner opp, sjekker klokka, selv om du vet du sovnet til langt ut på dagen. Så må man/det er fornuftig å faktisk sjekke hvor mye klokka er. Den følelsen at du våkner, når alle andre er ferdig på jobb osv. Så er det din tur til å våkne, for enten sover du for lenge eller for lite. Du gjør deg klar for dagen, når alle andre er “ferdig med dagen”. For meg så kan jeg sove for lenge. Jeg vet jeg må stå opp, men det å bare stå opp av senga er ett ork. Grunnen til utmattelsen og energien nivåen er på skalaen 0. Hvordan man tenker, det påvirker kroppen noe sykt. Jeg vet etter tragedien skjedde, så har jeg ikke gleden å stå opp.Jeg vet jeg må, men det er flere grunner til det stopper meg.

Jeg står opp, skal prøve å leve livet videre. Begynner å over tenke med en gang. Jeg tar meg sammen og må faktisk inse at personen som betydde ALT for meg, er borte fra denne verden. Jeg kan ikke prate eller gi deg mitt siste klem. Det er det som gjør så vondt å leve videre. Det er sant, at man ikke må glemme å leve! Men det er kanskje lett å si for noen. Så finnes det dager, som idag. Der jeg står opp så tidlig, av den samme grunnen til hvorfor jeg sover til lengst mulig. (over tenking). Det er lov å av og til sove for lenge eller for lite. Men når søvnen er sånn, fordi du sorger/har det ikke bra så er det ikke greit. Lengsel gjør fryktelig vondt. Nå skal jeg på en gå tur/en bra “naturlig” medsin.

(vi bloggere har en jobb, der vi kan jobbe når og hvor vi vil, så lenge vi har wifi tilgjenglig). Så det er godt for oss som sliter med søvnen en stund. Takk for at du tok din tid å lese ♥ Take care.

Snapchat @nicoletouch

bra lørdag

God morgen, så ønsker jeg alle sammen en fin dag videre. Jeg må bare si: jeg har hatt noen fantastiske dager/uker. Takket været gode folk ♥ Lørdagen hos Kjetil ble bra. En kanon lørdag, vi skrives om noen timer til. SMASK