design

For dere som husker min gammel design, synes dere ikke denne nåværende profil designet ser mye bedre ut? Alle mine venner som har lagt merke til det, synes den er så fin, i forhold til den gamle jeg hadde. Det kan jeg være enig med, for den gamle var ikke noe å skryte av. Helt okei profil den tid, den gang. Jeg husker hvor irriterende jeg synes det var å logge meg inn. For jeg var aldri helt fornyød med hvordan profilen så ut. Men jammen med klarte jeg å få det til, med litt hjelp. Himmelen hvor enkelt det egentlig var. Jeg har ikke designet det selv (det står på profilen min).

RUNDT HYGGELIG FOLK

Sminke og vipper. Vippene er 3D, som dere kan få kjøpt på wish eller noe. Billig, men jeg er så fornøyd med de! Legger dere merke til noe? Håret mitt er så sunt og blankt. Jeg har nemlig kjøpt nye hår produkter fra a – salongen. Ønsker dere å se hvilket jeg bruker? Jeg elsker å prøve noe nytt, ca hver tredje måneden eller mindre. Nu er jeg ferdig sminket og greier. Jeg skal på besøk med noen hyggelig venner, ble invitert. Ha en fin dag så lenge 🍾

en deilig morgen

En deilig morgen. Våknet opp med en god samvittighet. Jeg kan ikke klage på gårsdagen feiring. Det var hyggelig og god steming med de beste av de beste. Det var en så fantastisk vær for 17.Mai, skal sei. Jeg som grudde meg, til det skulle regne og hele pakken, men solen skinte, himmelen var så blå. Det ble en hektisk dag igår, med stress inn i bildet. Jeg sov noen timer ekstra idag. Etter en lang dag fra tidlig på morgen, til langt på natta. Jeg er glad for at jeg har en familie, så jeg slipper å føle meg ensom. Følelsen at jeg ikke er alene i denne verden. Jeg har noen å gå til, om jeg føler meg nede eller noe. Jeg håper inderlig at dere ensome sjeler der ute, hadde en bra feiring fordeom. Og ja, jeg sier dette fordi jeg har flere venner som er i denne situasjonen. Der de føler seg ensome på dennne tiden. Når alle skal samle seg med familien og med de nærmeste. Så føler de seg tomme og ensome. Mange av grunnene til det er at de ikke har familie, men bare seg selv.

(trøtt i trynet etter en lang dag, med masse sol og det å gå med selveste hæler i flere timer)

(antrekk i hel bilder, fra topp til tå får dere se i neste innlegg)

Men dere, nå skal jeg slappe av i en halvtimes tid. Før jeg må begynne å stelle meg litt. Jeg skal ut å nyte været med min gammel nabo fra Hånes. Så senere etter det så skal jeg på en hytte med noen kjekkaser ♦ Stay tuned.

Oppdatering for dagen

Hei. Jeg håper alle sammen har fått en fin feiring så langt? Gratulerer med dagen alle! Så gøy å se hvor livlig det blir på 17.mai 🇳takk gud det ikke regnet idag, ellers hadde jeg bare vært hjemme. Dagen idag har vært helt okei, men men. Feirer den med familien og med de nærmeste. Hurra hurra for Norge! Ses ute på byen for dere som skal.

jeg er lett lurt

Jeg er lett lurt. Jeg har jo bursdag idag ♥ halv parten til 50, så det vil si jeg fyller 25 år. Jeg sa til min søster på en ironi måte “skal ikke du kjøpe kake til meg idag?” skuffende at ingen tenker på det. Ho svarte med å si nei har ikke fått kjøpt osv.. Familien lurte meg for å si det sånt. Jeg sitter i stua å spiser appelsin og søler, i det så kommer de hylende ut og synger for meg! (jeg så ikke ut), men det har ikke noe å si. Det ble en sjokolade kake som smakte godt. Den kjøpte de bare og en vanilje kake som var rått. Det var en hår kake, så dere kan tenke hvordan den så ut. De kjenner meg så godt, hair lover number 1. Jeg knipset ikke bildene av kakene med kameraet.

Min big sis som lagde :* Ho er flink og det smaker som alltid. Takk for kakene og maten, da sier vi god natt. Skal opp tidlig. Ny dag imorgen, nye muligheter. Vi skrives.

shopping: must have denne måneden

Shopping: must have denne måneden:

  • Calvin Klein flip flap. Jeg fikk øye på en fin en. En slik trenger jeg for sommeren.
  • En ny foundation (estee lauder double wear). Jeg digger den foundatioenen. Jeg prøvde min niese sin en gang og den ble min favoritt på noen minutter.
  • Defentlig en iphone deksel. Den faller på bakken hele tiden, heldigvis har mobilen ikke blitt knust enda. Takket været skjerm dekelsen jeg hadde på (den ble knust).
  • Jogge/trenings bukse fra Nike.
  • Shampo/balsam. Prøve ut en ny merke jeg ikke har prøvd.
  • Bikini
  • Jeans

Dette er nok for denne måneden! (tror jeg). Det sier jeg og alle shopholic dere ut, dette er nok. Men det blir aldri nok for flere shoppings runder!

siste sjansen er i morgen ettermiddag

Siste sjansen er imorgen etttermiddag: Det ser ut som det blir hvitt fra topp til tå for meg (17.Mai). Det eneste jeg mangler er en hvit topp eller noe. Noe som skal passe sleng buksen jeg skal ha på meg. Siste innspurt på meg blir imorgen, før alle butikkkene stenger. Vet ikke om jeg tar helt feil nå? men tror det. Jeg vil gjerne få alt på plass til i morgen. Antrekk og hår greier (pynt). Jeg kommer ikke til å glede meg noe særlig. Pokkeren deprimerende å skal ha det gøy, uten de jeg er glad i 🙁 Håper dere danser i himmelen med alle englene ♥ Ikke bare på 17.Mai, men absolutt hele tiden! Ellers, så gleder jeg meg til å se alle sammen sin outfit. Jeg vurderte å gå med bunad for dette året, men jeg har for lite tid til å finne en fin som passer meg. Bunad er ikke helt meg, men det er så vakkert. Jeg synes det veldig skjønt når jentene går med bunad. Det er faktisk veldig lekkert. Jeg gleder meg allerede til å style mitt eget hår. Om jeg har et fint antrekk, uten en bra hår dag. Da føler jeg meg ikke noe “fin”, håret er viktig også! Stay tuned for dere som vil se mitt dagens 17.Mai hår 🙂

side eller rett lugg til 17.mai

Side eller rett lugg til 17.Mai? Vanskelig å bestemme seg, jeg som er livredd for å gjøre forandring på håret mitt. Men nå er det nok! Jeg har lyst på lugg. Jeg har faktisk aldri likt det, men man endrer mening for årene som går. Det eneste dere ser på mine sosiale medier er: før og etter bilder av håret mitt når det er stylet. Aldri ser dere hår klipp på meg, så dette blir en liten forandring. Spørsmålet er om jeg skal gjøre det 🤦💇💁om det skal klippes lugg, så vil jeg gjøre det før 17.Mai 🇳det er 7 dager til nasjonal dagen. Om det regner så blir jeg enten hjemme eller så går jeg på besøk til noen venner. Thats for sure! Men jeg kan love dere å vise min 17.Mai antrekk og hår style. Det er mange som får hår inspirasjon av «kjendiser». Jeg kan få det, men det er i ny og ne. Alltid gøy å se sjeldent hår stiler. Ikke bare fra kjendiser, men fra nettet hvor en du finner det. Jeg har aldri sett en kjendis fra for.eksempel USA som har fint hår, som jeg sier WOW til. Aldri! Kjendis eller ikke, det har ikke noe å si. Si meg en kjendis som har så WOW hår? Ca noen få personer. De har penger til å ta vare på håret, men ikke noe særlig hår å skryta av. Sorry, det er bare sannheten. Ellers håper jeg alle får en fin feiring om noen dager til. Stor klem fra meg!