DET ER LOV Å VÆRE STOLT AV SEG SELV

Det er lov å være stolt av seg selv. Jeg er ihvertfall stolt av meg selv. Jeg faller ned og reiser meg opp igjen. Jeg gjorde et godt valgt, ved å opprette denne bloggen. Jeg har ikke følt for å slette denne blogg profilen min, selvom det er dager jeg får skrivesperre. Jeg sletter ikke som jeg gjorde med de andre profilene mine. Ble jeg lei, så slettet jeg. Så opprettet jeg det igjen når jeg følte for det. Det er ikke sånn det skal være. Jeg kan ikke slette det igjen. Jeg har faste lesere og ikke bare med det. Jeg er glad i bloggen min, jeg er glad i å skrive, dele mine tanker og følelser for dere. Jeg liker å skrive om min hverdag, vise dagens antrekk og mine hår stiler. Jeg har hatt og har noen dårlige venninner, som ikke ønsker meg suksess. Legg merke til hvorfor jeg skrive venninner. Ingen av mine gutte venner, har sagt eller vist en form for sjalusi ved at jeg blogger. Istedenfor så velger de å gi meg en klapp på skuldrene og ønsker meg all lykk videre. Men jenter derimot er noe helt annet. Jenter er ikke så flink til å gi andre jenter komplimenter. Jeg har venninner som kaller meg for, verdens beste jente, jeg er så grei, men så går de hjem og kommenterer stygt på bloggen min. (de tror jeg ikke vet). Rakke ned på meg, kun for at jeg skal klare å trykke på slett knappen. Så jeg ikke får så mye mer oppmerksomhet enn de ikke får. Jeg har til og med hatt venninner som sier, nei ikke start å blogge. Fordi de vil ikke at jeg skal komme lengre en dem. Sjalusi kan gjøre så mye med en person! Jeezes. Bloggen er min jobb, det har blitt til en business som man kaller det for. Jeg er stolt 🙂

snart nærmer det seg 17.mai

Snart nærmer det seg 17.Mai ♥ Jeg gru gleder meg til denne dagen. Jeg vet ikke om jeg orker å gå ut engang. Nei ikke fordi jeg har sosial angst eller noe. Som min venn T.Eddie trodde, lol. Jeg orker bare ikke mange folk og hvor en man går så er det trangt. Mistforstå meg rett, jeg elsker 17.Mai! Dette året “gruer” jeg meg til å være rundt folk. Jeg vet at jeg forsatt sorger. Når jeg har det gøy, så tenker jeg så inmari mye på de, som jeg ikke lever med meg lenger :/ pokker ta. Det er vondt og det er hardt å miste noen for godt. Jeg er forsatt i sjokk! Jeg skulle ønske jeg kunne feire 17.Mai med dere 🙁 men det kan jeg bare glemme. Jeg skal være med familien min den dagen og gode venner. Jeg gleder meg alltid til å se hvordan folk kler seg på 17.Mai. Noen klarer ikke å kle seg, sorry for å si det. Men det er mange som ikke har stil. Så synes jeg de jentene som går med bunad er så skjønne! Jeg stresser med å finne en fin outfit. Ja jeg har godt tid på meg, men jeg skal alltid finne det i lang tid i forveien.

KLAR FOR HELG

Dagens lunsj med Laura 🙂 Le Monde for andre gang. Jeg gikk som en Zombie idag. Hoven på venstre ankel, auch. Vet ikke hvorfor det plutselig ble sånn, yea yea. Jeg er klar for helg imorgen. Det blir en rolig kveld for meg, ellers skulle jeg ut å treffe noen venninner. Men jeg føler meg syk (feber, kvalm). Jeg må jo være frisk til helga, jeg har jo noen awesome avtaler, med noen awesome venner 😉 stay tuned!

trenings dag

Heia. Lenge siden jeg har vært på trening. Jøsses. Idag skal jeg starte med å trene etter mange ukers uten. Det skal bli godt å komme igang igjen! Jeg har meldt meg på, men jeg føler jeg aldri er der. Jeg trener bedre når jeg har musikk i ørene! Trening er som en medisin, så det er jo fantastisk. Man føler seg bra og får mye mer energi etter det. Planen etter det er å sitte hos Le Monde og spise. Min favoritt resturant på Sørlandet.

Ser ikke dette godt ut?

double trouble

Lenge siden med en bra innlegg eller hva? Imorgen kommer det update for helga: fredag, lørdag og søndagen. Double innlegg. Av og til så kommer blogg sperren frem. Så tar det dager før et innlegg kommer : heller kan jeg ikke lese tankene deres. Hva dere vil at jeg skal skrive om, det er jeg usikker på. Ha en strålende uke videre! SMASK