DAGENS UPDATE

Dagens update: slappet av hjemme (syk) nok en gang. Sett på bad girls club. lol. Jeg synes alle de jentene, som melder seg på bad girls club er patetiske. De kaller seg for “im a bad bitch”. Jeg liker ikke sånne jenter som sloss hele tiden. Lager drama for ingen grunn. Ikke spørr meg om hvorfor jeg ser på det da. Moro å se på ihvertall, bitch slapper hverandre og drar hverandre i håret. Kanskje jeg synes de har lite liv, som må melde seg på “sloss kamp”. Bad girls club sier vel sitt. Alt handler om hvem som er baddest der inne! Men en ting er sikkert, de gjør det for fame. Etter tv showet så er det ingen tvil, på at de kommer til å tjene seg opp. Blir gjenkjent, blir sponset etc. Jeg tror ikke de ville ha meldt seg på det, om de ikke kom på tv. Jeg liker ikke sånn additude. Jenter som oppfører og snakker som om de var en mann. Det ble en avslappende dag hjemme, så dro meg og familien til bowling. Jeg elsker familie tid. Etter det, så dro jeg hjem alene. Det er viktig med alene tid, jeg orker ikke folk rundt meg hele tiden. Det blir så slitsomt, ikke noe vondt ment. Men alle trenge alene tid. Har dere smakt makaroni med grønn ost? Det er så godt. Altså, du kan i tillegg til putte pølse oppi. Det du synes smaker bra, men prøv med det grønne ostet.

BESTE ISKAFFE

iskaffe cappuccino

Den beste iskaffen finner dere på Hånesgrillen! Før lå den rett ved siden av bensinstasjonen (hånes krysset). Nå har hånes grillen åpnet ved hånes senteret. Så fint det var der inne og så koselig! Det var søren med godt med iskaffen, etter måneder og uker ventet jeg på at det skulle åpne. Siden jeg bor på Hånes, så kommer jeg vel til å dra der hver dag. Eller når søndager kommer. Jeg kommer til å bli lei av den, om jeg går der hele tiden. Det passer bra på en søndag, ikke så mye å gjøre på en søndag. Søndag = det vil si: avslappende dagen. Ellers, snart skal jeg avgårde for å kjøpe ny mobil. Levd med en ustabil mobil i flere uker. Nok er nok 🙂

TERAPI SHOPPING

Terapi shopping for shopholic’ere + terapi:

0

Vippe lim, kamera brikke, hårfarge, nese strips, hår strikk, bronzer og smykke.

Etter mye om og men, så ble det lyse lilla veske. Jeg kunne velge mellom flere flotte farger. Dere vet, jeg ville ha den samme vesken bare i svart farge. Jeg har nesten alle vesker i svart, så det ble denne fargen for denne gangen. Jeg stod der i en halvtime og skikket på fargene frem og tilbake. Jeg hadde så lyst på vesken i svart, men til slutt ble det lilla. Jeg må ha noe fargerikt til sommeren og ikke bare svart hele veien. Sommeren nærmer seg, løp og kjøp folkens. Jeg kjøpte den hos Kosmos skorepasjon. Trykk HER ved å komme til Facebook siden.

Love this bikini. Kun fordi den har push ups inni. Det er for vi som har småe pupper. He-He.

Jakke og en genser. Playboy. LOL. Kun fordi stoffet er så god. Den bruker jeg kun når jeg er hjemme, og ikke når jeg er ute. Det ble rosa farge, fordi jeg har sjeldent rosa tøy. Rosa er en søt farge, men ikke noe for meg.

NYTT MINNE BRIKKE

Nytt minne brikke til kameraet mitt. Den “gamle” er stappfullt. Orket ikke å slette bilder, så ble en ny brikke. Like greit det, bildene skal jeg lagre til mange år fremover. Planen idag var å bade på AQ med Maria, men det ble avbryt fra begge to. Jeg har headache og det har dessverre henne også. Nedtur fra jeg stod opp. Imorgen blir det å bruke alkohol, som selvmedisering. Ellers ha en fin Fredag alle :*

ANGST ANGST ANGST

Og mer angst. Midt på natta fikk jeg en telefon fra noen jeg er glad i. Tror dere ikke at hjertet mitt dunker så fort! Jeg har nevnt det før, jeg har ekstrem angst for å miste noen igjen. Om noen bare nevner at de har vondt i kroppen, så sier jeg vi må dra til legevakten nå. Eller ringe ambulansen. Kanskje jeg overdriver for mye, men det er angsten som bestemmer, Jeg våknet ved at noen ringte meg, vi skal kjøre henne til legevakten. Jeg stormer raskt fra sengen og bare tar på meg noen tøy. Pent eller ikke, hvem bryr seg. Det er snakk om liv og død. Den personen hadde det vondt. Jeg kan ikke miste noen mer. Jeg føler meg allerede håpløs etter noen tok sitt eget liv. Men dere, det gikk bra med henne!

DAGENS

0

Lånte jakken fra min mamma idag! Den var jammen med god å ha på. Wops, shoping holic’en vet dere. Jeg tok en liten shoppings runde for meg selv. Litt terapi. Jeg unner meg selv det, nå som hodet mitt er full av tanker. Jeg er en person som trenger alene tid. Av og til så har jeg ikke lyst til å gå med noen venner, kun for meg selv.

DET STØRSTE HUSET JEG HAR BODD PÅ

                                                                                      DET STØRSTE HUSET JEG HAR BODD PÅ:                                                                                             

Jeg skal prøve å forklare mitt største hus jeg har bodd på. I mit hele liv så har jeg bodd i hus. Jeg elsker store hus. Blokk eller rekkehus, nei takk. Det er ikke min greie det. Det største huset jeg har bodd på, var i Vennesla. Vatnestrøm heter stedet. Det var så digert! Om jeg ikke husker feil, så var det kun 1 etasje. 2 etasje om vi tar med loftet. Loftet tilbringte vi mye tiden på. Det var et digert hus, for stort egentlig. Men det er sånn meg og min familie liker det. Den tiden vi bodde på Vatnestrøm huset, så hadde vi en hytte i hagen. Hagen var veldig stor, så det var plass til alt der! Jeg husker vi alle var barn, vi plukket blåbær ved hagen vår. Vi grilte ofte i hagen, når vi hadde besøk eller ei. Vi hadde hadde en stor stue, der vi hadde vår egen hjemme kino. Stort kjøkken, mange store rom og en bad rom. Der hadde vi både dusj og boblebad. Jeg kan se bilder på hodet mitt. Hvordan huset vårt var. Jeg husker ikke konkret hvor mye rom vi hadde. Jeg glemmer ikke min barndoms minner ifra der. Eller hvor fantastisk fint vårt hus var. Gud som jeg savner det så fælt. Jeg husker jeg var på besøk hos min kompis, i Vennnesla. Han sa han jobbet der med Vatnestrøm. Jeg bare: HÆ! Ligger Vatnestrøm her i Vennesla. Jeg hadde glemt det helt. Jeg har jo bodd der da jeg var liten. Alle i min familie, savner Vatnestrøm hvor vi bodde. Jeg sa til familien min, at vi må kjøre bort der vi bodde en dag. Jeg lurer på hvordan det ser ut der nå. Det er noen som bor der nå selvfølgelig. Jeg har veldig lyst til å dinge på og se hvordan det ser ut inne i huset. Hvordan hagen ser ut nå eller hvordan det generelt utenfor hele hus og inne. Jeg krysser fingrene for at de ikke er gretten, når jeg eller vi den dagen dinger på. Det kan vel hende de har pusset huset opp, så det ikke ser ut vårt gamle hus lengre. Etter Vatnestrøm, flyttet hele familien til Hånes. På hvert forskjellige bo steder på Hånes.

STØTENDE KOMMENTARER MOT MEG OG MINE

WARNING!

Støtende kommentarer mot meg eller mine, vil bli slettet. Jeg godtar ikke, at noen skal skrive noe stygt om mine. Spessielt om noen skriver det om mine nærmeste. Som jeg er så veldig glade i. Det gjelder både min familie og mine venner. Det trenger ikke å være kommentarer om mine. Men om noen skriver det om personen jeg er avbildet med. Så vil det automaisk bli slettet! Jeg liker ikke når noen skriver for.eks: “Nicole du ser mye bedre ut en hun/hun” osv. Hvem bloggere har ikke fått det? Jeg kommer aldri til å godta slike kommentarer. Upassende kommentarer, som krenker meg og mine. Vil umiddelbart blir slettet!