ÅRET 2018 ET HELVETTE ÅR

Året 2018 har vært et helvette år for meg. Jeg har nevnt det før og sier det igjen. Jeg unner ikke min værste erkefiende det jeg har gått gjennom. Den dårlige nyheten.. var at jeg mistet noen som jeg var glad i. Det er så trist. Jeg kan ikke høre stemmen og heller kan jeg aldri få pratet med dem. Det gjør så vondt. Jeg trodde aldri, at mitt første begravelse jeg skulle til. Var til en som var mitt alt, mitt liv. Jeg glemmer det forsatt ikke. Jeg sa til meg selv i flere flere år. Uansett hvem som dør, så kommer jeg ikke til begravelsen. Ikke fordi jeg er respektløs eller slem. Men jeg føler jeg ikke klarer til å komme meg videre i livet. Så det skjedde det, den dagen jeg fikk sjokk. De jeg er glad i, de jeg vet sleit med livet. Jeg har mistet de for godt. Så kommer den følelsen. Følelsen å sitte igjen med dårlig samvittighet. Jeg har aldri sett en død person i mitt liv. Jeg har bare forestilt meg bildene i hodet. Om hvordan et menneske ser ut når dem dør. Så ser jeg det i virkeligheten. For første gang kjenner jeg på en død person, så kald, så gult. Fargene skitfer når man ikke lever lenger. De hadde en sykdom som kalles for Depresjon. Det er en sykdom. Noen mener det ikke er en sykdom, men er det. Søk det gjerne på Google, les og lær. ( symptomer på depresjon). Jeg håper alle dere engler hviler i fred sammen.

 

I still cry. I cried when you passed away, i still cry today. Although i loved you dearly, i couldn’t make you stay. Your golden heart stopped beating, we laid you down to rest. My angel. My heart is full for memories, with pride i speak your name. Though life goes on without you. It will never be the same. A part off me is gone forever. A part off you will live forever inside me.

 

LEGGER MEG MED EN GOD SAMVITTIGHET

Profile design. DONE. Jeg er så fornøyd. Jeg holdt på å gi opp, når jeg ikke fikk alt dette til. Jeg klarte bare å endre litt. Jeg er glems, det er enklere en man tror. voila ♥ Her er det nye designet. Jeg har ikke designet dette selv, men takket være noen som lager flotte profil designer. Jeg var så møkka lei av det designet som jeg hadde. Det er fordi jeg ikke husket hvordan man endrer det. Lite husket jeg, men nå kommer det seg. Jeg var så lei av å skrive innlegger, når jeg ikke var fornøyd med hvordan profilen så ut. Men det går greit nå. Nå som jeg har fått en nydelig profil. Nå kan jeg legge meg en god samvittighet. Natta alle sammen, vi skrives.

TOMORROW

Imorgen skjer det. En liten fest for meg. Jeg har laget gele shots eller ikke shots. Dere får se det imorgen. Jeg gleder meg til å feire med alle sammen som kommer. Dette er første gangen meg og Natali lager jelly. Håper vi gjorde det riktig og det faktisk stivner. Alt for gjestene mine. Jeg tror det blir 2 eller 3 antrekk for meg den kvelden. Ikke spørr hvorfor, det er bare meg det. Når det kommer til å bytte flere antrekker i løpet av kvelden. God natt og stay tuned. Jeg må legge meg tidlig og våkne opp tidlig. CIAO

YIPPI YAY

Beklager for å skuffe dere mine venner. På lørdagen som kommer, så feirer jeg min bursdag. Kun med de nærmeste. Grunnen er fordi de fleste eller de næmeste av meg da. De maste på meg om jeg heller kan feire det, så det ikke kommer for mange folk. Så til slutt så sa jeg ja til det. Jeg vet hvorfor de maste, en viss gal person måtte selvfølgelig alltid lage bråk. Når jeg mener bråk, så mener jeg en stor bråk. Der det nesten blir sloss kamper og greier. Jeg hater foIk som skal drikke, kun for å lage drama.

Så det blir en liten fest nå og i Mai måneden, så blir det en stor fest. Om jeg ikke er bortreist da. Men jeg skal få det til før jeg reiser avgårde. Året 2018 har vært et helvette for meg. For å si det sånt, mer skal jeg ikke utdype på dette innlegget. Ja så ser jeg frem til Lørdagen. Jeg gleder meg til å ta på en av de nye kjolene mine. Jeg elsker å ha på kjole. Håret for kvelden blir big glam curls. Det blir innkjøp for en nye krøll tang på meg. Det er ikke kødd engang. Ikke la meg se bilder av noen krøll tanger. Jeg må bare ha det, selvom jeg kan bare la det ligge på skuffa. For pokker. Det som irriterer meg så mye: jeg har ikke funnet en DIGER TYKK krøll tang enda. Jeg klarer ikke å få tankene mine vekk fra det. Hyl ut om noen vet hvor jeg kan kjøpe det.

UNNGÅ Å BETAL FOR MYE I MÅNEDEN !

Hei mine kjære lesere. Jeg vil gjerne gi de beste tipsene for å spare penger hver måned. Det er utrolig kjedelig å sitte igjen med lite penger i måneden. Etter man har betalt alle regningene for måneden. Spessielt om man ikke har planlagt det godt nok. Men tvil ikke! Mange drømmer om å ta et lån for å reise på ferie, for oppussing eller ta et bil lån også videre. Noen har spart penger andre har ikke spart et eneste krone.

Men det ordner seg. Hos nettsiden Sambla, så har du flere valg muligheter å velge mellom. Det er opp til hver enkel om hva slags lån de har behov for å ta. For min del så har jeg lyst til å ta opp lån for bil. Jeg holder på med serfikatet nå. Den dagen jeg har bestått prøven for bil kjøring. Så er planen min å ta et bil lån hos Sambla.

Jeg har ikke tenkt til å betale alt med en gang. Heller har jeg ikke lyst til å få en regning på mange tusen kroner hver måned. Bare fordi jeg velger å ta opp bil lån. Det er fantastisk at jeg kan ned betale for hver måneden. Jeg slipper også å tenke på å spare opp egen kapital. Ja, jeg slipper å spare. Men jeg har alltid vært den personen som sparer penger hver måned. Jeg synes det er lurt å spare, om det er noe jeg faktisk må betale. Jeg er klapper meg selv på skuldrene av hvor flink jeg er til å spare.

Jeg krysser fingrene for at jeg snart har lappen i boksen. Jeg har lyst til å kjøpe en bil til ca 200.000 kroner. Om jeg velger å ta lån til så mye. Så trenger jeg ikke å beskymre meg.. om jeg i den ene måneden må betale lite og i den andre måneden så må jeg betale mye mer. Man betaler fast hver måned og man kan velge å ned betaltet inn 5 måneder eller 12 måneder. Du kan se selv hva som passer til økonomien din. Med hjelp fra kalkulatoren, så har jeg regnet ut hvor mye jeg må betale hvert måned. Jeg har valgt å nedbetale innen 12 måneder.

Så mye vil jeg låne:

  • 200.000

Nedbetalingstid:

  • 12. Måneder

Omtrenglig månedskostnad:

  • 2053 kroner

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                 I samarbeid med Sambla

NÅ ER JEG GÅTT LEI !

Ja. Jeg er shit lei av min profil design. Det kommer snart et nytt design på blogen min. Innen 1 uke, så håper jeg har fått det til. Jeg var veldig flink med design da jeg skrev blogg for mange år tilbake. Den tiden jeg gikk på ungdom skolen. Men nå føler jeg meg håpløs, jeg har glemt det meste. Takket være min konsentrasjonsvansker. Jeg holder på med det i noen minutter eller timevis, men så tar det langt tid før jeg får det til. Eller så gir jeg lett opp, grunnen til jeg klarer ikke å konsentrere meg ordentlig. Jeg føler med alle dere som har sånn vansker som meg. Menmen. Nytt design og ta flere gode bilder skal bli.

 

Stay tuned.

OPPDATERING FOR LØRDAGEN DEL 2

Jeg vet at alle som kjenner til han psykopaten personlig. Vet hvor hjerteløs han kan være. Om jeg fikk lov til alle sammen som vet om den samme historien som meg.  Så hadde jeg skrevet om alt hva han har gjort og hvordan han er bak lukket dør. Han hilser på alle og han er så overdrevet hyggelig. Men dere skulle bare vist hvordan han egentlig er! Dessverre så tror jeg de andre vil at jeg skal legge dette bak meg og på en måte glemme det. Vi har tatt han på fersken og saken foregår. Dette handler ikke om meg, men det går utover meg og alle andre. For vi er så glad i den jenta som var sammen med han galningen. På søndagen dagen etter var som en film! Jeg skal spørre jenta om jeg kan fortelle den sanne historien, uten å måtte nevne navn eller hvor han kommer ifra. Det jeg vet, er at jeg trenger en lang reise til varme strøken. I det siste så har det blitt for mye for meg. Jeg har ikke hatt det så bra, for jeg skal alltid bry meg om alle andre. Take Care.

OPPDATERING FOR LØRDAGEN (DEL 1)

Beklager for en sent update. Jeg lovte dere å vise kjolen min senere på lørdagen. Men jeg orket ikke å ta bilder av meg selv. Mange andre som var der hadde lyst til å ta bilder for meg. Men nei. Jeg brukte hele kvelden på å slappe av. Bursdags festen ble ikke som forventet. Jeg var ikke i humør igår. Med en gang jeg så han galningen var på festen.. wops rettere sagt psykopat. Så ble nedtur for meg, men jeg bestemte meg for å komme opp i humøret igjen. Ignorere han, men ikke se stygt på. Det var min pappa sin bursdags fest. Festen skal ikke bli mislykket grunnen til jeg hater en viss person (kvinne mishandleren og psykopaten). Jeg skal ikke utdybe meg mer om hvordan han er bak luket dør. Psykopater er experter på å skjule den onde siden. Men karma har tatt han.

FRIDAY AND SATURDAY UPDATE

God helg mine lesere. Hva skulle jeg ha gjort uten dere?

Det ble ikke noe overaskelse fest på fredag for min helt (pappa). Grunnen til det ble avlyst er fordi pappa inviterte mange gjester. Han sa det blir på lørdag og da blir det stress for meg. For å ringe opp til alle han har ringt, for å si det egentlig blir på fredagen. Så da røpte meg og familien bare det.  Like greit det, for jeg var så dårlig i formen igår.

En liten update fra Fredagen: dagen før sov jeg hos ei venninne av meg på Hånes. Ho bor ca 5 minutter bort fra meg. Tiidlig på morgen dro jeg til byen for jeg hadde tannlege time klokka 11. Jeg dro hjem deretter, jeg “falt” på sofaen fordi jeg var så dårlig i formen. Hos tannlegen skulle jeg spørre dem om noe. Bak kassen der, så var det en blogg leser av meg. Jeg skal fortelle kort. Ho: Hvordan går det med bloggen? Jeg: Jo det går bra med den det. Leser du bloggen min? Ho: ja jeg gjør det. Da jeg skulle gå til kassen for å betale. Så sa ho: du trenger ikke å betale, siden du er kjendis.”kjendis” HAHA skjønna ♥ Ho er utrolig pen jente. Jeg elsker å bli kjent med mine lesere!

Update for lørdagen idag: Jeg har mye mer energi idag til å feste fra dagen til morgen deretter kommer. Okei, jeg har aldri vært den personen som fester natten lang. Det er jeg glad for. Kanskje jeg er den første gulingen som er sånn? Har dere noen gang vært på en guling fest? Herreman. De skriker og hyler! Og en ting er sikkert. De går aldri tom for alkohol, hahaha. De har alltid noen flaske med sprit til overs. Ikke at jeg har noe imot det. For de er gøye å være rundt med og de er lite gjerrige av seg. (jeg er ikke så glad i gjerrige folk). Men men, det blir null alkohol på meg. Jeg har funnet ut at jeg ikke tåler det.

Klokka 16.00 starter festen: Nå må jeg finne frem antrekket for idag, så gjøre meg klar for festen. Jeg kjenner på kroppen at jeg ikke orker å sminke meg ordentlig. Kanskje klaske på meg foundation eller ikke gå med sminke i det hele tatt. Mange bekjente og ubekjente kommer. Men jeg bryr meg lite om jeg ikke har på meg sminke. Jeg kunne ikke brydd meg mindre .Jeg liker ikke sånne jenter, som ikke tørr å vise seg en gang uten sminke. Jeg vet at mange jenter vil være pene for guttene og jentene. De liker ikke å bli vist uten sminke for kanskje de tenker så “lite pene” ho jenta er uten. Men vet dere hva. Gi den fingeren i midten opp til de slengt rett i ansiktet. Om de sier det direkte. Nå må jeg videre, jeg skal vise dere kjolen min senere i neste innlegg. Den er smell lekker. Skrives senere. SMASK

JEG TROR PÅ SPØKELSER

Hei alle sammen. Er det noen andre en meg som tror på spøkelser? Jeg vet at det finnes. Da jeg var barn, så ble jeg skremt av hva jeg så med mine egne øyner. Jeg så en spøkelse rett foran trynet mitt. Jeg vet at de fleste ikke tror på det, men det finnes det som kan skremme livet ut av oss. Jeg har alltid vært den personen som tror på alt mellom himmel og jord. Kanskje det hele startet med at jeg som barn, så noe jeg burde kanskje ikke ha sett? For jeg ble så skremt. Ord kan ikke beskrives hvordan det føltes. Jeg så faktisk en spøkelse. Spøkelsen var ei jente og ho kjente jeg som barn. Kan fortelle mer om det siden.

I 2 dager etter hverandre, så har jeg sett på spøkelse filmer. Det er sjeldent jeg klarer å holde meg våken under filmen. Jeg vet ikke hvorfor jeg sovner hver gang. Men jaja, jeg så med min niese Thavry og Omar. Vi så på spøkelse filmer som er basert på sann historie. Men en gang jeg leser at det basert på en sann historie, så nøler jeg ikke med å se det. For jeg er vel ikke den eneste mennesket som har sett spøkelser i virkeligheten. Vi skrives mer siden, natta.