WORKOUT CLOTHES AND SHOE

Trenings topp

T – shirt + drikke flaske

Nike trenings shorts

T – Shirt igjen

Treningssko

 

Dette er innkjøpet for treningen. Nå har jeg alt i boks (tror jeg). Det finnes mange valg muligheter på trenings tøy. Men jeg fornøyd med kjøpet mitt nå. Det jeg mangler er en sånn små ipod. Det er lenge siden jeg har hatt en, så jeg lurer på om de selger det forsatt?

Huskeliste til imorgen:

  • Ipod

DU ER IKKE SYK OM DU GÅR UT FRA HUSET DITT (DIN LØGNER)

  

Du er ikke syk om du går ut fra huset ditt. Viste du det? Om du en dag er syk, alt fra feber til influensa til usynlige sykdommer osv. Går du ut, når du er syk. Så er du en løgner. Når man er syk, så skal man bare være hjemme. Kun være hjemme og slappe av. Man kan ikke bevege kroppen, lage mat eller noe. Heller kan du ikke knipse bilder og legge det ut på sosiale medier. Du skal sitte på ræva din helt til du blir frisk. Det er normalt å sitte på sofaen og se på tv. Slappe av på den måten, det er normalt det. For hvem gjør ikke det når man er syk? Okei. Dette var sarkasme til nå.

Det er vel ikke første gangen eller den siste gangen. Jeg kommer til å få høre det. ” du er ikke syk, hvorfor lyver du? jeg så deg ute på butikken”. Man må ha et liv, selv om man er syk. Folk kan ikke forvente at man skal være hjemme, til man blir helt frisk. Det er fortsatt noen som ikke forstår det til nå. Vi mennesker har nødt til å ta i hvert fall en liten minutters tur ute til daglig dags om ikke så kan vi fort bli deprimere. altså psykisk syk. 

 

Ellers ha en fin dag videre, mine kjære lesere. Klem fra meg!

ER SELVMORD EGOISTISK? KAN VI BYTTE UT ORDET EGOISTISK MED HÅPLØSHET!

SELVMORD

 

Mange sier at selvmord er egoistisk. Men er det egentlig det? Kan vi være så snille å bytte ordet egoistisk med håpløshet? ♥

Jeg tror de fleste som har tatt selvmord eller som har selvmordstanker. De har hatt en alvorlig sterk depresjon, før de valgte å forlate verden. Det er ikke sånn at de våkner opp en dag for å velge å ta sitt eget liv. Tro meg når jeg sier det, de har hatt mange tanker i hodet. Dessverre mange kjiper tanker i hodet som surrer rundt i samme sirkel. Det vil si tankene som å ta sitt eget liv. Det forsetter å gå rundt i sirkelen oppi hodet. Mange har klart å få tankene bort og mange har klart å ta livet sitt på grunn av det. Når et menneske sier at dem har selvmordstanker, så er det alvorlig.

Jeg kjenner personlig mennesker som har tatt livet sitt. Før de døde så har jeg spurt dem alle. Hvorfor de har mistet livsgleden. De svarte med å si at de er deprimerte. De ser kun mørkt på alt. Det som var gøy for deprimerte mennesker, det er ikke like gøy for de nå.. De ser kun mørkt på alt. Fargene forsvinner for dem. Er det synd på de som har tatt sitt eget liv? Så klart er det synd på de. Jeg blir så irritert på de som sier at det ikke er synd på dem. “Fordi de er så egoistiske som forlatet familien sin, forlatet alle som var så glad i de.” Det er egoistisk å forlate barn, ektefeller og andre familiemedlemmer bak, så sier de. De tenker ikke på de overlevende, ellers så ville de få oss til å tro.

Hvorfor valgte de som ikke er med oss idag. Hvorfor tok de ikke livet sitt med en gang de fikk de selvmordstankene. Vet dere hvorfor? De prøvde å lys på livet, men det var den depresjonen de aldri klarte å komme ut av .Og ikke bare med det, jeg vet de prøvde å se lys på sitt igjen. Fordi de tenker på familiemedlemmene sine. Ikke kom å si fordi de var egostiske, for det var de ikke. De sleit, men det er mange spørsmåler vi kommer forsatt til å lure på.

Jeg selv har mistet noen nylig av selvmord. Jeg sorger og jeg vet ikke hvordan jeg skal komme meg videre i livet. Leve som normalt igjen. Men jeg har aldri sagt at de er egoistiske. Jeg har alltid hørt om de som har mistet noen av selvmord. Helt ærlig jeg trodde faktisk det aldri kom til å skje meg. De som har selvmordstanker de føler jeg håpløs. Håpløshet føler de på alt! Derfor jeg synes vi skal bytte ordet med håpløshet.

Still spørsmål til de som lever med konstant selvmordtanker, så får dere vite at de ikke tenker på seg. Men de føler seg håpløs! Det er den følelsen av at det ikke finnes noe alternativ. Den eneste måten å komme seg ut, er å velge bort. 

BUT DEPRESSION IS WHEN YOU FEEL NOTHING!

De menneskene som sliter med Depresjon. Ser dere bildet øverst? Om dere ser riktig. Det er sånn mennesker med depresjon ser på livet sitt. Det er sånn de føler seg innvendig. Fargene forsvinner helt. Det finnes flere grad på depresjon: liten, mildt og alvorlig. Er mennesker alvorlig deprimert, så det er vanskelig å komme ut av depresjonen!

Det er trist å si det, men det er dessverre sannheten. 99 av de som har depresjon, de har har selmvordstanker (det er en av de mange symptomene på depresjon). Prøvd å ta sitt eget liv, prøvd/går på gå på anitdeppresive, planer om ta sitt eget liv eller har tatt sitt eget liv. Så ille er depresjon. Det er mange ganger du ikke kan se at det mennesket er deprimert. Så flinke er de med å smile hele tiden. Mine alt tok livet sitt av depresjon. Dere har det bedre der oppe!

 

SKRIVE SPERRE + SLETTING AV BLOGG PROFILEN MIN

Hey loves ♦ Jeg er så stolt av meg selv. Jeg synes jeg har kommet langt med bloggen min jeg. Uansett hva folk måtte si og mene. Om jeg har fått masse hat kommentarer på bloggen? Uten tvil! Jeg er sikker på at alle sammen som er offentlig på sosiale medier. De får både hat kommentarer og fine kommentarer. Hva kommer hatet av montro?

Det finnes forskjellige grunner til det, som for.eksempel uenigheter og sjalusi. Mistforstå meg rett, det er en grunn til jeg nevner uenigheter og sjalusi.  Jeg vet at hver gang jeg får negative kommentarer. Så er det fordi, noen er unenige med det jeg skriver om rett og slett.  Selv om de er uneige, så er det ikke sånn at de automatisk er sjalue av meg. Nei, alle sammen må få lov til å være uenige i ting. De har sine meninger og det skal de få lov til  mene.

Men ikke bare med det. Noen av de styggeste kommentarene, kommer fra at noen er så misunnelige på meg. Man kan skjønne det med en gang! Måten dem skriver det på. Jeg kan lukte det på lang avstand av at det kommer fra sjalusi. Folk som er så misunnelige på andre, det er de som er så usikker seg selv. De har nødt til å nedtrykke alle andre en seg selv. Kun for å føle seg mye bedre. Dem kan gjøre det så mye de bare vil. Innerst inne, så vet de selv at de krenker andre. Kun for å føle seg på toppen!

Det tredje punktet er: hver gang jeg får flere negative kommentarer. Så er de veldig flinke på en ting.. De er utrolige flinke til å hakke ned på meg. Prøv det gjerne flere ganger a gitt. De gjør det kun for at jeg skal klare å trykke på “slett profilen” knappen. Og selvfølgelig er meste parten de skriver anonymt, så koselig. Ikke tale på om jeg sletter profilen kun fordi jeg får masse dritt fra folk.

Det er mange ganger jeg har tenkt å å slette bloggen min helt. Hver gang jeg får skrive sperre, for å starte alt på nytt. Det kommer ikke til å skje med det første. Kjedelig å miste alle de bildene og innlegget jeg har skrevet fra dag til dag. Jeg kommer en dag til å se tilbake på de gode minnene å smile for meg selv. Jeg kommer til å le av de innleggene som jeg skrev tilbake, som jeg kommer til å synes var så teite om flere år til.

 

 

KLEM FRA MEG ♥ N.T

 

 

 

SPASERTUR ALENE

Idag fikk vi besøk. Synes det alltid er så koselig, for de lager så mye liv. De er ganske høylytte, men jeg takler det bra. Jeg er så vandt med det, de sitter aldri i ro. HAHA. Etter å ha vært hjemme i ukevis, så ble det en kort spasertur alene. Jeg tok bussen til byen, for å kjøpe inn flere trenings tøy. Da er det endelig ferdig 😀 Sorry not sorry. Kan dere tro hva jeg kom hjem med? Alt det jeg kjøpte er i svart farge, en i hvit og lilla da. Men jeg har en hel haug med svarte klær eller hva det en måtte være. Alt er liksom i svart, skjerpings! Fikk også kjøpt en nike trenings sko itilegg. Yay. Det var veldig deilig å ha litt alene tid. Jeg er ikke avhenging av folk hvor en jeg går. Av og til så elsker jeg bare å være alene for meg selv.

Nå er jeg frisk som en fisk, så blir det opp å stå tidlig imorgen for å trene.

INNKJØP TIL TRENING

Wow. Så deilig det er å være frisk igjen. Jeg var så dårlig i over 3 uker. Ikke bare det at jeg var syk, men så sorger jeg også. Ord kan ikke beskrive hvordan det føles! Det jeg pleier å gjøre for psyken er å gå lange turer ute eller trene. Jeg har som sagt meldt inn på trening senter. Føler meg mye bedre i formen idag, så jeg skal gå på trening imorgen. Ikke tidlig denne gangen. Skal ut på sørlandet senteret, for å kjøpe inn nye trenings tøy. Har mesteparten i svart farge, så tenkte på noe i gul farge. Skal gå for lys farge denne gangen. Skrives imorgen!

GAVE TIL HAN (Armani watch)

 

Hey loves. Hvem skulle trodd jeg var så flink til å kjøpe gave? Han ble så fornyød med gaven. Det var det som gjorde meg så glad. Jeg kjøpte som bursdagsgave/julegave en RÅ Armani klokke til Edmond Pepa. Fordi han fortjener det. ♥ Når jeg jaktet på den “perfekte” gaven til min venn. Så tenkte jeg med en gang på å kjøpe en dyr fin klokke som han kan bruke ofte. #emporioarmani #armani

Hva skal jeg si.. De som kjenner Edmond, vet at han er veldig glad i klokker. Han har de fleste klokkene i alle slags merker. Så hvilket klokke, er det ikke han har liksom? hehe. Jeg skikket på nettet, grunnen til det er flere valgmuligheter å velge mellom.

Muligheten var mellom Cluse, Daniel W, Faber, Marc Jacobs, Michael Kors, Skagen eller Emporio Armani. Så selvfølgelig valgte jeg den siste (Armani). Jeg leste overskriften og jeg trykket meg inn på Emporio Armani klokker med en gang. Så fikk jeg øye på klokken som dere ser på bildene. Jeg bestilte den med en gang hjem. Etter jeg hadde bestilt den ferdig. Det var da jeg bladde gjennom alle de andre merkene, for å se om noen av de var finere. Men NEI, ingen var finere. Vet ikke hvorfor jeg hastet så med å kjøpe den med gang. Tror jeg ble redd for at den ble utsolgt. Velfortjent gave!

Edmond er faktisk min første godeste venn som er gutt. Jeg har kun hatt bestevenner som er jenter. Det har alltid vært normalt for meg å ha nære venner som er kvinnfolk. Men sånn ble det. Jeg er så takknemlig for at han kom inn i livet mitt .Tro meg når jeg sier det. Det er så godt å ha en bestevenn som er det motsatte kjønnet. Det har vært flere år med drama med de jentene mine. Men hvem skulle trodd at jeg skulle bli gode venn med en fra samme land som min ex bestevenninne? Fra Kosovo, haha. Takk gud for at ho er ute av livet mitt og han er i livet mitt.( Det kommer ett innlegg om hvordan vi ble kjent og hva som skjedde videre med vennskapet)

Jeg har ikke noe vondt å si om Edmond. Han skal alltid sette alle andre før seg selv. Jeg er stolt av å kalle deg for min godeste venn. Glad i deg!

FORSATT DÅRLIG I FORMEN

Dagene har gått og jeg føler meg forsatt dårlig i formen. Nå lurer jeg på om det kan være noe annet enn influensa? Ellers så har jeg gått ned i vekt. Det liker jeg ikke… Jeg føler meg syltynn nå. Så er det bare å spise meg opp i vekt etter jeg er helt frisk og sorgen er borte. Tror sorgen har mye å si på hvorfor jeg går ned i vekt. Når man ikke har det bra, så går man enten opp eller ned i vekt. Og jeg går som sagt ned. Ha en fin dag alle!