JEG ER LIVREDD FOR Å MISTE FLERE JEG ELSKER!

Nyttårsaften blir ikke det samme uten deg. Det går ikke 1 dag, uten at jeg tenker på deg. Jeg savner deg så fryktelig fryktlielig mye. I skrivende stund så skriver jeg mens fingrene skjelver. Jeg klarer ikke å ha det gøy som før lenger. Plutselig ble livet snudd opp og ned for oss alle. Vi er forsatt i sjokk, vårt ALT. Jeg prøver å være sterk pågrunn av de andre. Jeg kan se på ansiktet dems at de sorger mer, når de ser meg trist og lei.

Etter begravelsen, så har jeg aldri grått foran de eller noen lenger. Jeg gråter kun i skjult. Når jeg kjenner jeg får tårer i øynene, så går jeg raskt bort til toalettet eller på rommet, for å gråte ferdig. Der ingen kan se meg. Jeg vet ikke når livet mitt kommer til å bli helt normal igjen. Når jeg drikker alkohol, så får jeg ut alle mine følelser. Det er grunnen til jeg har sluttet å drikke alkohol for godt. Men så har jeg aldri vært den personen, som har vært glad i alkohol heller. Jeg kan være meg selv og ha det gøy uten å ha alkohol i kroppen. Men når jeg er nedfor, da kan jeg lett misbruke alkoholen. Noe som ikke er bra i det hele tatt.

Snart er vi er på et nytt år (2018) og jeg har blitt invitert til fest både her og der. Jeg setter veldig mye pris på invitasjonene jeg har fått. Men det frister lite å feire hos noen andre, enn hos familien min selv. Jeg er ikke så flink til å være sosial lenger, etter alt som har skjedd. Jeg har stresset så mye etter tragedien og jeg  tenker så mye, at jeg føler hodet mitt eksploderer snart. Jeg har fått ekstrem ANGT for å være en dag uten de jeg har glad i. Plutselig kan alt skje. Jeg vet at jeg ikke må glemme å være sosial, men det er vanskelig.

Det eneste jeg har lyst til, er å tilbringe tiden med de jeg elsker. For jeg sliter med de tankene i hodet at noe kommer til å skje en dag. Jeg er så redd for å miste flere jeg er glad i. Kanskje det er derfor jeg kun vil finne på noe med de jeg er så glad i? Nok en gang så beklager jeg for sorge innlegger, men det er det jeg bruker bloggen min for. Helt til jeg føler det er nok, så starter jeg med å blogge som jeg vanligvis pleier å gjøre. Bruker profilen for å skrive ned mine følelser og erfaringer. Uten tvil så er det mange som har opplevd å miste noen på den samme måten som jeg gjorde.

 

Ha en fin dag videre alle sammen, stor klem fra  meg ♥

WHAT IT’S LIKE TO BE IN A COMA?

xrT9XRyDDaE
 
De dagene vi så deg ligge på koma, så gjorde det så fryktelig vondt 🙁 Jeg kommer aldri til å glemme hvordan det føltes. Hver eneste dag, ba vi til gud om at du skulle våkne opp igjen eller bare i det minste gi oss noen små tegner.. På at du blir frisk og hel igjen, men dessverre så skjedde det aldri. Å se deg ligge i koma, gjorde så vondt at ord kan ikke beskrives! Meg og Thanya fikk aldri sove på nattta, vi tenkte hele tiden på deg.
 
Mens vi tenkte på deg, så  fikk vi begge ideen om å søke på Youtube: “people who have waked up from coma”. Kun for å få hap og tro på at det er sjans for at du kom til å leve igjen. Vi kom over denne videon, “whats it’s like to be in a coma”. Denne videon gjorde at vi fikk litt ro inni oss, etter vi så hele denne fantastiske videon så fikk vi en god følelse! De som ligger i koma har det bedre enn det vi tror. Når vi ser folk ligge i koma, så ser det ut som de kjemper, det ser ut som det er helt vondt der de ligger, det ser ut som de sover, mange følelser går gjennom hodet vårt. Kanskje de har det faktisk veldig bra? Dette er noe jeg forsatt kommre til å lure på.

TIRSDAG’S KVELD

Sadia, Lorelyn, Nicole (meg)

Birthday boy i midten, Ronald 🙂

Kjekkasene 😉

Jada 🙂 Jeg var ute både på mandag og tirsdagen. Det var mange folk ute på begge dagene. På mandag så var meg og jentene ute på “All inn”, på tirsdag så var vi innom Tollboden, så var vi resten av kvelden på Barbarossa. Disse bildene er fra mandagen. Dessverre så gadd jeg ikke å ta flere bilder igår. Jeg dro hjem tidligere enn forventet. Jeg ble veldig lei meg utover kvelden, plutselig begynte tårene mine å trille. Jeg skulle så ønske du var ute og hadde det gøy med meg og mine 🙁 men du er på en mye bedre plass nå.. RIP.

FAMILY TIME

Bilder fra igår kveld kommer senere. Det var mange folk ute enn forventet. Nå skal jeg tilbringe tiden med familien ♥ Vi skal på bowling sammen hele gjengen. Med både store og småe! Så blir det ut på byen med Lorelyn senere. Ha en fin dag. Klem fra meg.

Folk som er LIVREDD for sin egen rykte!

Tro meg når jeg sier det, jeg kjenner de personene som er så redd for å få rykter på seg, at de heller velger å isolere seg bort fra ryktene. Det er ikke kødd engang, istedenfor å ikke bry seg om rykter som ikke er sanne, så lev heller livet. Livet er for kort. Nå skal jeg bli ferdig med å stelle meg, så skal jeg ut med noen folk. Lage litt rykter på seg selv også 🙂 Snakkes.

UT IKVELD

Hey Loves ♥ Da stikker jeg en tur ut på byen ikveld. Det trenger jeg for å si det sånn, har bare vært veldig flink til å isolere meg. Når man ikke har noen venner som er ledige, så er det bare å spørre naboen min 🙂 Han sier aldri nei til meg, haha. Jeg viste ikke at det var åpent idag, helt til jeg åpnet en snapp fra ei venninne. Jeg hadde ikke peiling om det var åpent idag. Ler meg ihjel om vi går ut, så er alt stengt.

 

Ses!

 

FANTASTISK KVELD

Natali ♥

Meg og store søster ♥

For en fantastisk jule kveld. Alle i familien samlet seg hos Thavry. Det var ho og typen som fikset i stand jule maten. Det ble pinnekjøtt med masse godt og riskrem til dessert. Det luktet godt fra langt avstand. Det var så koselig. Så glad i min familie ♥

Hvordan var din julefeiring?