KVELDEN MIN ER ØDELAGT, GOD NATT!

Nå er jeg oppgitt! Jeg har planlagt dette i ukesvis nå. Så er det selvfølge alltid noen som ikke klarer å kneppe igjen munnen sin igjen. Med en gang jeg fikk høre dette, så er det sikkert og vist ikke så overraskende lenger. Nå vet ho så og si ALT. Jeg er så lei meg for at det ikke blir noe man kaller for overraskelse fest. Er det så jævla vanskelig å kneppe munnen sin igjen i noen dager bare? Jeg har jobbet så hardt for dette, men det ser ut til å bli mislykket. God natta folkens, nå må jeg få meg noen timers søvn. Så må jeg stå opp igjen for å pynte og begynne med baking av kakene. Jeg gjør alt dette helt alene..

oppsummering av dagen

Oppsummering av dagen: finne frem notat boken min, for å skrive ned alt jeg må huske å handle. Uansett hvor mange ganger jeg sier til meg selv: "dette må jeg huske". Så glemmer jeg det alltid. Dette skjer hver gang. Her ble det bestilling av kake, innkjøp av mat + drikke. Alt dette er kun for suprise festen for verdens beste. Jeg håper det kommer noen gledes tårer trillende ned, av den spesielle personen som fyller år 1.Desember (mamma), Og til dere som er blitt invitert: hjertelig velkommen ❤

BIRTHDAY DRESS

Jadaaa, snart nærmer det seg fredag. Jeg har valgt ut 2 kjoler som jeg har planer om å ha på meg. Valget blir mellom nr 1 og nr 2. De ser mye finere når man har på seg de. Jeg har mange nye kjoler liggende i kles garderoben, så det er vanskelig å velge mellom alle sammen.

VERDENS BESTE MAMMA

100 rosa ballonger.

100 hvite ballonger.

Jaja, på fredagen som kommer, så blir det en big suprise party for, min kjære mamma ❤alle de nærmeste i familien har blitt invitert, også noen få venner av meg. Som er glad i min mor og som kommer med en gave, som jeg vet ho har ønsket seg lenge. Dette skal bli en uforglemmelig dag. Ho tror vi skal ut å spise sammen på en bra restaurant. Men vi skal lure ho trill rundt. Jeg blir så irritert! Bursdager har man kun 1 gang i året, og når du ikke velger å dukke opp på denne dagen. Så sier jeg bare adjøøø til deg! Tar en hvit løgn og sier du ikke kan komme på fredagen. prioriterer et annet menneske du ikke kjenner så godt, fremfor denne store dagen som kun skjer 1 gang i året. Den unnskyldningen du kom med var så dårlig! Lei av sånne falske mennesker som spiller flere sider. Men det skal ikke stoppe dagen for å bli bra. Det er en spesiell menneske som fyller år. Mamma kommer til å bli så overrasket ❤LOVE MY MOM. Over 200 ballonger skal blåses opp.

BUKSE ELLER KJOLE?

Hjelp meg å velge da vell? Skal ut på byen idag med en herlig venn, som jeg ikke har hengt med på lenge. Plutselig treffer jeg på han her ved jeg bor. Så koselig! Valget blir mellom kjole eller bukse? Tenkte å ha på noe enkelt idag. Tenkte en pen bukse, med en fin topp og en smykke til? Hmm.. vi får se hva jeg velger til slutt. Noen fra K – Town som skal ut idag? Om du ser meg, så er det bare å hilse. Om du kjenner meg eller ikke, spiller ingen rolle. Ha en fin kveld idag alle!

KLEDDE JEG HÅRFARGEN?

Hey Hey. Hva synes dere? Kledde jeg hårfargen? Desverre så farget jeg håret over til svart igjen, etter noen få dagen etter. Dere lurer sikkert på hvorfor.. Jeg vet ikke, men jeg synes svart kler meg best og jeg gidder ikke de ettervekst omgangene. Jeg knipset tusenvis av selfier, fordi jeg synes fargen kledde meg enormt. Så nå har jeg noe å se tilbake på, om jeg velger å farge håret slik igjen. Men tror jeg holder til min naturlige farge i noen år til 🙂

GALSKAP DAGEN!

Galskap dagen = black friday. Skal ut til byen eller senteret med, Alisa. Skal se om vi finner noe godbiter med oss hjem 🙂 håper ikke det er mange folk på denne tiden nå. Jeg våknet automatisk veldig tidlig idag, men så la jeg meg igjen å sove. Vil ikke dra ut altfor tidlig, når folk løper og tramper på hverandre. Ja så kan dere tenke selv hvor tidlig jeg våknet.

GRIMSTAD BESØK

Hjemme igjen. Var i Grimstad 🙂 overnatting besøk hos skjønneste, Jessica! Ble henta på busstoppet, så kom bussen ikke før 1 time til. Så vi gikk inn til senteret å handlet mat og spiste. Grimstad senteret er så liten, men selveste byen er ikke stort heller. Så hva forventer man? På morgen, så gikk turen til Arendal. Frisør besøk, og spiste frokost på Egon. Så var det hjem igjen til Kristiansand.

HADEBRA KRISTIANSAND

Da drar jeg bort fra Kristiansand. Skal besøke ei venninne av meg. Så lenge siden jeg har sett skjønnheten. Sover over hos henne. Gidder vel ikke å dra tilbake samme dag.. ihvertfall ikke når det er klaskete vær ute. Skrives når jeg er fremme eller noe! Hejdå