HØST ANTREKK

Høst antrekket mitt, eller skal jeg si vinter antrekk? Det er kaldt ute nå. Hodet mitt fryser ihjel om jeg ikke har på meg lue eller tar hette jakka over hodet. Hele kledningen er fra selveste, Vero Moda. Bortsett fra skoen da 🙂

DIAMOND NECKLACE

Diamond necklace/choker. Pent å bruke til kjole eller topp. Har du på deg en enkel klesstil, så kan du piffe opp antrekket med en smell vakker smykke. En bitte liten tips: unngå å bruk mye accessories, om klærne du har på deg allerede har mye pynt på. Eksempel, har du på deg glitter bukse, glitter topp, så ikke ta på deg overdrevet mye pynt med armbånd, smykke, pluss øredobber også videre.. Det har jeg sett mange gjør den "feilen. Smaken som er baken, men unngå at det skal se "too much ut".

FØRSTE JULEGAVE SENDT

Da kan jeg endelig røpe hva julegaven for min kjære, Laura var ❤Høyhælte sko, som er blandet med rødt og svart. Svart på tuppene, så resten er rødt. Jeg kaller skoen for ombre hæler. Lol. Gjett om ho ble glad? JAA! Akkurat som forventet. Jeg kjenner min bestevenninne så godt, når det kommer til sko smak. Som jeg tenkte, ho hadde bruk for de. Så versegod. Rock it 🙂

Pakket gaven inn så fort, så det ble lite pent da. Men det har ikke så mye å si, så lenge gaven som ligger innpakket er gullverdt. Moha 🙂 så ser dere til høyre.. på det første kortet så står det: god jul, kjære Laura. Fra beste Nicole. Det ligger 20 kort i den bunken. Der står det masse varme fine ord. Som ho akkurat fortjener å høre. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg kjøpte den samme hælene i min størrelse, når jeg var først og fremst var i gang? Skoen er smell nydelig!!

Puttet gaven i en MEGA STOR gave pose. Ser større ut i virkelighet. Gjett om jeg fikk mange blikk stirring gjennom markens.

20 kort!

NEW MONDAY

Da har jeg sendt avgårde min aller første julegave! Det er dårlig vær idag og jeg hadde så mye å bære på. Ringte en venn, for å spørre om han kunne kjøre meg hjem. Og det gjorde han. Så jeg ga min venn gaven, for å legge den utenfor døren til min bestis. Jeg løp inn for å pakke in gaven fort. Jeg liker ikke når noen står å venter på meg lenge. Kjipern.. for jeg skulle pakke det inn fint og pynte det med en stor fin sløyfe. Menmen, venter i spent på hva ho synes om gaven. Jeg vet det er for tidlig, men jeg vet ikke om ho skal feire julaften i år. Så ho får lov til å åpne den med glede! Venter på en telefon ringt snart ❤ho kommer til å elske det. Kan ikke røpe det på bloggen enda, så leser ho plutselig det 🙂

UTSLITT

Nå trenger jeg hvile. Jeg har ryddet så mye.. Brukte søndagen min på å rydde og vaske. Nå fortjener jeg en shoppings runde altså! Neida 🙂 Har dere lagt merke til hvor mye fint det har kommet på kles butikkene? Herregud. Nå som det nærmer seg jul, så er det alltid masse fine utvalg av jule kjoler & smykker. Hvem jenter elsker ikke tøy? Jeg skjønner ikke meg helt ærlig, på de som ALDRI kjøper noe nytt. De kan bruke det "samme" tøyene i flere år, uten at det frister dem å få tanken på nytt innkjøp. Jeg må minst kjøpe noe hver måned. Om ikke, så får jeg hjerteinfarkt å må innlegges i en gale hjem. Ha en fin dag alle dere :* stor klem fra Nicole.

JEG BLIR TVUNGET!

Jeg blir tvunget av ei gal jente gjeng. De er ute etter å få meg ut på byen ikveld. Fysøren for et mas 😀 mast på meg siden mandagen. Altså jeg pleier ikke å planlegge om jeg skal ut eller ikke. Som oftest så liker jeg å ta det spontant. Spessielt når jeg ikke er 100 prosent sikker. Liker ikke å avbryte avtaler. Får dårlig samvittighet 🙂 sjekk klokka da folkens.. Jeg våknet opp av SMS som tikket inn på mobilen min. Nok en gang.. Av en liten lyd, så våkner jeg lett. Det hater jeg! Tar lang tid for at jeg skal klare å sovne igjen. Takk for den.