LATTE AND LOVE

Jeg er så sliteeeen! Jeg har ikke fått ett eneste time søvn i natt. Det er for tidlig å legge meg nå, for tidlig. Dro til IKEA med Laura og vi begge spiste vår frokost der borte. Vi hadde ikke spist noe hjemme ifra grunnen stress. Her ble det nye skuffer og greier på henne. Jeg kom tomhendt faktisk. Holder jo på å flytte alt det jeg eier. Så det var like greit å ikke kjøpe noe jeg egentlig ikke kommer til å bruke. Dagens antrekk: svarte sko, svart bukse, og en varm grenser.

mommy dead and dearest

 
mommy dead and dearest
 
Så spennende serie som har skjedd i virkeligheten. Dee Dee Blanchard (mor) lot som om dattera hadde funksjonsnedsettelse og fikk stønad fra staten. Én dag fikk dattera nok, og drepte moren. Det var ikke datteren som drepte moren, men en ho ble forelska over nettet av en ho har chattet med. Ho ber han drepe moren, og nå er moren død. Se hele filmen, veldig spennende og helt sykt. Hvordan kan en mor være så iskald i hjertet?
 
 

 

Se BILDENE av ho jeg traff tilfeldig på kino!

På fredagen så var jeg på kino med mamma <3 ho har ikke vært å sett på kino på årevis, så det var tide at jeg tok ho med på det. Hvem treffer jeg tilfeldigvis der? Min bestis :* Ho forhåndsbestilte den samme filmen og samme klokke slett som filmen min skulle begynne. Vi så “IT” og den var gørr kjedelig. Makan til en mer kjedeligere film skal man lete lenger etter.. Eller er det bare meg, som synes nesten alle filmene som går på kino er kjedelig? 10 minutter som filmen rullet avgårde og jeg angret på at jeg kom. Skulle heller ha vært hjemme å slappet av 🙂

Jeg elsker den skinnjakka jeg hadde på meg. Det er skulder jakke, så den går til skuldrene. Jeg har ikke brukt den ofte, selv om jeg digger den. Men det er blitt så iskaldt ute nå! Kan ikke vente med å bruke den gode Parajumperen min igjen. Men nok for skrivingen nå. Jeg må begynne å sminke meg ferdig til girls nigth out som egentlig har begynt. Men vi utsatt det til klokka 7. Tror alle små stresset i dag, det er nok en av de grunnene til det ble utsatt. HaHa, det er alltid noe som må stresse ALLTID. Vi skrives :*

EN GOD NATT SØVN

Det er lenge siden jeg har kjent på kroppen, at jeg har sovet godt. Det går virkelig ut på humøret mitt og jeg blir fort irritert på andre rundt meg.. uten at jeg legger merke til det selv, før de sprør meg hvorfor jeg er så gretten. Jeg sover ikke bra om natten! Jeg kan ikke huske sist jeg har hatt en god søvn. Nå skal jeg prøve å sove, for det blir jentekveld med de flotteste kvinnfolkene ikveld. På den mest koseligste plassen jeg vet om (Hånes). Gud hvor mye jeg trives på det området. Kanskje det har noe med at jeg har bodd der så og si hele livet? Føler meg trygg der og synes det er en flott plass! Gleder meeeeeg ❤

SVAR FRA: SPØRSMÅLENE DERE HAR LURT PÅ.

Så fine og PERFEKT krøller :O hvor jobber han stylisten? vil også til han, etter jeg så dette bildet av deg. gurimalla noe så pent. Tusen takk for det. Jeg ble ganske fornøyd med krøllene selv for å si det sånt. Han var i Norge og solgte krølltanger i Kristiansand, og i andre byer her i Norge. På bildet øverst så fikk jeg håret stylet på Sørlandet senteret. De som bor her, har sikkert sett de prøve å selge produkter og greier til hår.

Hvor lenge har du blogget? I noen år nå, husker ikke helt konkret når jeg startet denne bloggen. Men tror det var rundt juletiden i Desember måneden.

Røyker du? eller snuser? Nei, ingen av delene 🙂

Har du noen gang vært i Stockholm? jeg er svensk, men har bodd i Norge i 2 år nå. Fulgte med på bloggen din da jeg bodde i Sverige 🙂 Nei, jeg har ikke vært i Stockholm. Men jeg ønsker å dra dit en dag snart. Sammen med en god venne gjeng.

Hva slags sminke bruker du? Når jeg skal sminke meg ordentlig, så bruker jeg: foundation, Pudder, maskara, eyeliner, dipliner, øyeskygge, nude leppestift og bronzer til skinn beinene. Om jeg ikke rekker eller orker å sminke meg, så bruker jeg bare pudder.

Åssen hår Shampo bruker du for håret ditt? Akkurat nå så bruker jeg “repair me” fra Kevin Murphy.

Hvilket kamera bruker du? Har du bilde? Sony.

Kommer du noen ganger til å bli venn med din ex bestevennine som du har skrevet om? Nei, aldri. Enkelt og greit.

Sykt gøy video. Kan du ha “weekend in my life” del 2? Ja, det kan jeg få til.
 
Husker jeg leste at du hadde vært på tur til London. Kan du nevne noen av dine favoritt butikker der nede? Skal ta ei jente tur til London neste måned, så tips hadde vært perfekt. Primark og Topshop! Gled dere til turen og shopp i vei 😀

 

HUN FORSØKTE Å TA SITT EGET LIV FLERE GANGER (SELV MORD)

Hun forsøkte å ta sitt eget liv flere ganger, men jeg klarte å redde henne. I løpet av livet så får alle mennesker en form for depresjon. Det finnes flere type depresjoner. Mindre, middels og alvorlig depresjon. Psykiske liderlse er så tabu for mange, man skammer å snakke om det i offentlig. Det skal ikke være noe skam når det gjelder å snakke om det. Hvorfor ingen liker å snakke om det? Hva kan grunnene til det komme av? “Det er ikke lov å snakke om det”, før man før høre i hytt og pine at personen som har det kjip i hodet kun skriker etter å få oppmerksomhet. Helt til det er for sent og det mennesket som ropte etter hjelp, har valgt å ta sitt eget liv.

Jeg har av mine egne erfaringer vært der for mine venner som var suicidal. Den lille hjelpende hånden jeg strak til de, hjalp mye. Jeg har klart å reddet flere mennesker liv, kun ved å lytte til problemene. Det å kunne prøve å forstå hvordan de har det når de er langt nede i det mørket hullet. Selv om man kanskje ikke helt forstår hvordan suicidal folkene har det. Uten å ha vært i samme sko.. Så kan man prøve å være der likevel, det kan bety så mye.. mer enn forventet.

Man kan ikke lese på ett menneske om de er suicidal , man kan prøve å forstå det gjennom symptomene. Hvordan de oppfører seg, om de har blitt forandret til en helt annen person enn den de var. Noen av symptomene kan være: misbruk av alkohol, rase opp eller ned i vekt, irriterasjon, sinne, isolasjon, null energi i kroppen. “Det å stå opp av sengen er ett ork”.

  Noen mennesker tror kanskje selvmord er egoistisk, dette er langt fra saken.. LANGT ifra! Vi er kommet lengre i samfunnet nå og forstår at depresjon er en sykdom, ikke en svakhet. Man kan ikke sette alle under en kam og si at de har samme type depresjon. Nei, det er helt feil. Depresjon kommer fra ulike grunner. Det kan være noen mennesker som har opplevd helt ulike livs hendelser, men lever med helt forskjellige traumer.

Noen har depresjon som varer i måneder, noen i årevis og andre varer livet ut (dessverre). Angst er den største og en forferdelig vond følelse etter traumatiske hendelser har skjedd i livet. Ordet angst kan bety så mye, man kan ha angst for å miste noe eller det å kunne fullføre noe. Du kan føle deg som om du mister kontroll og gjør noe forferdelig, den følelsen at noe dårlig vil skje. Følelsen at du kanskje ikke kan kontrollere hva du sier eller gjør.

 

Husk, om du er og suicidal å leser dette. Selv om du ikke føler at det er noen som vil lytte, er det.

Feel free to share!

 

 

NOTHING TO WEAR

Rart hvor mye klær vi kan ha, men fortsatt så har vi “aldri” noe å ha på. Jeg er sånn at jeg MÅ ha noe nytt hver måned om ikke ukentlig. Jeg elsker pene tøy, uten det så har jeg ikke selvtillit. Dere kan godt kalle meg for shopholic! Ønsker alle mine lesere en fin dag i dag. Jeg har kjøpt meg en notat bok. Der notarer jeg ned alt og ingenting. Spesielt jeg som glemmer ting så innmari fort. Jeg får til og med høre det fra alle andre. Når man hører det ofte.. ja da er det alvorlig 🙂

Skinnjakke & Genser – BikBok

Jeans – Kjøpt i London

SUNDAY MORNING

Moooorn! Så fint vær det er ute nå 🙂 sola skinner, men det blåser litt. Skal gå en tur til Baneheia, så bake muffins med barna. Alle er samlet idag. Så koselig ❤Jeg var ute på byen igår.. det var ikke noe særlig. Jeg gikk ut med feber. Kanskje det var derfor jeg synes det var så kjedelig ute igår kveld?

HVER DAG ER EN NY SIDE

Dagens innkjøp for idag! Jeans fra Cubus og den deilige genseren fra Bikbok. Det begynner å bli kaldt ute, så nå gjelder det å kjøpe vinter tøy og ta frem alle tøyene jeg har bruk for dette vinter året. Kjøpte dette på salgs 🙂 Jeg var innom Høyer og så en råfiiiiin skinnjakke! Jeg vurder om jeg skal kjøpe den? Tror jeg må slette meg fra Instagram. Jeg la merke til jakken på profilen til Høyer, så da måtte jeg stikke innom for å prøve den. Den kunne ikke sette seg bedre på plass på meg enn det hadde gjort med noen andre.

LETS DO IT – HÅRFARGE

Jeg vurder å la være å farge håret mitt. Jeg liker godt det knall svarte hår fargen på meg selv. Synes jeg kler det aller best. Jeg var så gira på ny farge, men nå har jeg ikke så lyst allikevel. Jeg lar hårfargene ligge i noen uker, før jeg vurdere å selge det eller gi det bort til ei av mine venninner. Eller skal jeg ha en liten konkurranse her på bloggen.. Noen av dere lesere som kunne tenkt dere å vinne det?

Sånn ser fargen ut. Nydelig farge! Nr: P 11-89 Merke: Igora