MINE NYE PUPPER/MY NEW BOOBS

Mine nye opererte bryster. OVERDREVET stort, men det er sånn vi liker det. Alltid drømt om å legge meg under kniven, og for noen dager siden så hadde jeg baller til å få brystene større gjennom operasjon her på Sørlandet. Dette var bare en drøm dere, så det er ikke mine pupper.. Tror jeg har tenkt så mye på det, at jeg til slutt drømte om det. I drømmen så husker jeg at jeg fikk komplekser og måtte under kniven nok en gang. Helt ærlig, så synes jeg puppene var runde og fine. Smaken som er baken da. Hva synes dere? Noen av dere som har lagt dere under kniven? Fra skal 1 til 10, hvor nervøse var dere?

Instagram/Snapchat @nicoletouch

BANHEIA

Da er det opp for å stå opp tidlig i morgen, før time sjekk hos tannlegen. Tok meg en lang tur, til fineste Banheia! Skal ta på meg trenings klærne og ta en liten runde. Kjente det var godt for kroppe min.

 

 

FRIDAY YAY

God fredag alle sammen! I dag er hjemme værende og ser på filmer. Har gått en lang tur ute, og sett på den nye leiligheten igjen, den jeg skal flytte inn til om ikke lenge. Jeg har kastet så mye ting og tang, så det er ikke mye som skal flyttes over. Mesteparten jeg eier er KLÆR. Det får jeg aldri nok av. For at jeg skal føle meg fin og vel, så klarer jeg ikke å ha lite tøy å velge mellom, for å kunne sette sammen en awesome outfit.

Ikveld tar jeg det rolig, før jeg skal sjekke ut på byen i morgen. Jeg orker ikke 2 dager etter hverandre der jeg går ut på natt klubb. Det er bare ikke meg. Victoria er den nye plassen for meg.. Neida, jeg går kun ut der når jeg er ute med mamma <3 Jeg skjønner meg ikke de som blir så flau, for å gå ut på byen med foreldrene sine. lol synd. Jeg kunne ikke hatt det gøyere når jeg går ut med min mor <3 love love

SNAKKES

 

HAPPY GIRL

#outfit

One happy girl. Jeg flytter tilbake til gode gamle Hånes <3 Angret så mye da jeg flyttet derifra. Om 2 måneder til så er jeg innflyttet. Er det mulig? jeg overdriver ikke engang.. Siden dag 1 jeg flyttet inn her jeg bor nå. Så trivdes jeg ikke å være her engang. UFFAMEG. Jeg holder ut i 2 måneder til, så dette blir bra. Jeg er så ustabil når det kommer til makeup skolen jeg kom inn på. Det er dager jeg vurderer å trekke meg, og dager jeg sier til meg selv “dette skal jeg klare”. Jeg sliter så mye med konsentrasjons vansker. Det å fullføre en bok går ikke ann for meg. Jeg har kjøpt noen bøker for å mestre meg selv. Jeg leser hva boken handler om.. det virker så spennende å lese. Men når jeg starter å lese, så leser jeg noen få setninger og legger boken til siden. Slik forsetter det.. Hvor mange bøker har jeg liggende her hjemme montro.. som jeg har kjøpt, for å love meg selv å lese boken ferdig? Ingen er ferdig lest! Jeg gruer meg så mye til studiet, for jeg vet helt ærlig ikke om jeg kommer til å klare det. Jeg vet at de som har ADHD, sliter med det samme når det kommer til konsentrasjonen. Vær i samme sko som oss, og dere skal se hvor hardt det er!

LANG DAG

Da er jeg hjemme fra en lang dag. Igår så satt jeg barne vakt for skjønneste, Lisa. Vi var i Vennesla sentrum og var innom noen butikker. Vi fikk kjøpt med oss pussle spill og ansiktsmaske + en awesome spinner som er så populære blant barn. Vi klarte ikke å pussle spillet ferdig. Den var ganske VRIEN. Vi skulle kjøpt en som var lettere. Vi fikk bakt muffins, tok på oss hver vår ansiktsmaske og så på film. Mitt barn ❤

NY HÅR-FARGE PÅ MEG

Ny hår forandring fryder. Jeg lovte meg selv å holde meg til svart hår fremover, men det er ikke lett. Spesielt ikke når man ser så mange flotte hår farger på nettet. Spesielt på Instagram profilen til Guy Tang! Begynner å farge håret neste måneden.. kan dere gjette hvilket farge jeg skal bli? ❤blir spennende å se om jeg kler det.

DAGENS PLAN

Dagens plan for idag: Ta en tur til IKEA, for å handle inn stoff til sy dama, som skal sy flere vakre kjoler til meg ❤spent på å se resultatene. Skulle ønske ho bare bodde i Norge. Trenger flere proffe som henne. Jeg vet det er en stund til julaften, men jeg har funnet ut hva jeg skal ha på meg. Det blir den lange silke røde kjolen. Skal vise dere når den er sydd ferdig. Det var en grunn til jeg kjøpte den røde silke stoffet da. Det er ikke en kjole jeg kan ta på meg ut på byen liksom, det blir too much. Men på sånn spesielle anledninger passer bra. Planen for imorgen.. Jeg tenkte å ta en spontant tur til Oslo, kun dags tur. Dra dit tidlig mulig og tilbake igjen på etter middagen. Eller ta det neste måneden? Finner vel ut av det. Har noe å gjøre der borte, ellers blir det aldri Oslo på meg uten en grunn. Kunne aldri tenkt meg å flytte dit. Er for glad i Sørlandet!