ANGST TIL TUSEN

Jeg har kjent den angst følelsen, etter den dagen flybilletten ble bestilt. Tanken på at jeg skal reise "alene" gjør at jeg får angst til tusen. Skal bare reise fra Sørlandet til Oslo lufthavnen. Deretter treffer jeg Kaia, så tar vi flyen videre sammen til London. Jeg drømte om turen ble helt ødelagt!! Men det var heldigvis bare en drøm. Men der og da så føles det så virkelig, helt til jeg våknet opp fra drømmen 🙂 4 dager til.. Whop whoooop!

OM 5 DAGER

Antrekket for kvelden! Er ikke ofte jeg drar på fest. Jeg har blitt gammel og grå.. liker best å være hjemme enn å feste. Det var en gøy lørdag. Må jo gjøre noe ut av helgen, så dagene til London går raskere. Later!

10 DAGER TIL

10 dager til!!! Så klar for London og Derby 🙂 gleder meg mest til festen og opplevelsen av landet. Og ikke minst shopping med Kaia. Vi jenter får aldri nok av shopping eller hva? Terapi mot stress. Vi MÅ bare ha!

WHAT’S IN MY SUITCASE

Kofferten er ferdigpakket. Er så klar for turen nå! Her har jeg ikke pakket med meg altfor mye tøy. Kommer til å shoppe der nede. Sikkert masse fine tøy i London. Sikkert og vist! Har hørt at de har mange butikker som er verdt å titte innom. Så her gjaldt det å pakke med seg minst mulig, men med de nødvendige tingene jeg har bruk for der nede. Skal kun være der i 4 dager. Fra 4-8 August. Det er på lørdagen den store bursdags festen til Carl skal være. Han fyller 40 år, men good damn han holder seg bra. Festen skal være i en lokal, så blir det ut på byen med hele gjengen senere den kvelden. Det er over 100 folk som skal komme å feire vår godeste venn. Skal/Skal ikke? Jeg tenkte å bytte om 2 antrekker. Jumpsuit på selveste bursdags festen og kjole når vi skal ut på byen? Hm.. Kan vel se hva føler for når dagen ankommer. Stresser ikke med det 🙂 Jeg skal ta opp video som jeg kommer til å publisere på YouTube og dele det videre (trip too London). For dere som vil følge meg gjennom turen i London, kan adde meg på Snapchat om dere vil. NICOLETOUCH på snapp ❤

PAKKE KLAR

Bruker søndagen min på å pakke til reisen! Så blir jeg ferdig med det, og jeg må bestille togbilletten fra Kristiansand til Gardemoen. Det eneste jeg mangler å gjøre 🙂 imorgen er det å handle inn litt toalett saker, så er alt på plass. Skal også kjøpe med meg kaffe. Han savner det norske kaffen, så han spurte om jeg kunne kjøpe noen pakker med. Så klart kan jeg det! Vi skrives ❤

RAVNEDALEN KINO

Det har vært dårlig vær til nå.. men jeg tok en liten tur til Ravnedalen for å se hvordan det stod til der ute. Det var ikke så mange som dukket opp til gratis nattkino i Ravnedalen. Men det skjønner jeg godt. Det regnet jo så MYE! Var bare å tittet, så bestilte jeg baktpotet og spiste det opp. Før jeg drasset videre hjem. Hjem kjære hjem! Flytter snart… Kan ikke vente med det. New place, New life 🙂

NATTKINO UTE

Det regnet enormt mye ute inatt. Blir deprimert av å se ut av vinduet nå. Har dere fra Sørlandet hørt om nattkino i Ravnedalen? Det blir nattkino ikveld. Jeg håper ikke det blir regnvær.. tror ikke det er mange som dukker opp da. Lite vits å se på filme ute, mens man blir kliss vår og fryser ihjel. Forsatt er det tidlig på morgen og vi vet at været i Norge er ustabil. Så håper på knall bra vær om ikke lenge til. God morgen og ha en fin dag videre!

TIRSDAG KONSERT

Det ble ikke noe konsert på brygga på meg allikavel.. da vi kom dit å var køen så lang. Orket ikke å stå å køen for å vente med å komme inn. Men det var like greit det. Vi kjøpte is og satt oss ved de benkene ved brua. Her ble antrekket. Litt varmt ble det, med de stramme jeansen. Blue Blue Baby!