GJENFORENES

Jeg er så sliten i kroppen og orker egentlig ikke så mye idag. Men jeg skal en tur på besøk hos en god venn av meg! Gjenforenes etter mange måneder uten null kontakt med hverandre. En av grunnene til vi sluttet kontakten, var på grunn av ei sjalusi drittunge (kids will always be kids, so let them be kids) vi snakkes senere dere!

LEI AV DETTE

Husker dere da jeg begynte å lese boka "verdens heldigste jente" ? På grunn av min konsentrasjons vansker, så skulle jeg prøve å lese den ferdig innen en dag. Klarte jeg det? Nei dessverre.. Nå har jeg kjøpt meg en ny bok, som jeg synes virker spennende. Jeg skal prøve mitt beste å lese den ferdig. Gi meg timer eller dager på det 🙂

VELKOMMEN TIL VERDEN

Idag tidlig så var det litt kaldt, så ble det varmere. Dette ble antrekket for dagen, til jeg skiftet antrekk til noe varmere. Her har jeg brettet genseren over jakka. Fint ikke sant?

Fikk holdt Arian for første gang. Søtnosen <3 blandingsbarn med norsk og kambodsjansk.

SUPRISE

Stakkars meg, som er senge liggende. Ikke så mye energi jeg har til overs. Feber på gang.. om jeg blir bedre, så drar jeg bort til Arendal. Fikk ikke blitt med grunnen dårlig form. Folk lurer sikkert på hvorfor jeg stresser med sjåfør. LOL de tror sikkkert jeg er desperat. Noe som ikke er typisk meg å spørr så mye om noen kjører. Men om formen er på topp, så skal jeg overraske henne på den hytta ho er på.. noe ho ikke har peiling på. Drikker masse Tea, uten null sukker og svelger tabletter. Noe jeg er lite glad i.. Men må man, så må man.

HYTTE TUR

Det ser ut som planen må avlyses for denne gangen. I flere uker har jeg planlagt med ei venninne av meg til å dra på hytte tur sammen. Det blir litt utenfor Vest Agder, men jeg våknet opp sprek og frisk til å bli nedfor og dårlig. Jeg har fått FEBER. Prøver å drikke masse vann, Tea og svelge paracet. Jeg har faktisk gledet meg til denne dagen. Hadde så lyst til å dra på hytte tur og gjøre noe sjeldent i hverdagen min. Vet ikke om det er fordi jeg gikk tynt kledd for noen timer siden?.. Da jeg var ute på tur for ikke lenge siden, så traff jeg på gamle venner av meg. Trist å se hvordan rusen har påvirket dem, de så helt ødelagte ut. Det er lenge siden jeg har hørte noe fra de, men jeg har tenkt på de. Unnskyld meg, men de så rett og slett ikke ut. Rusen gjør at man eldres dobbel så fortere enn normalt. Var nesten ikke til å gjenkjennes :/ Så trist. De var en gang mine venner som jeg var glad i..

ORANGE SUMMER TOPP

Denne toppen kjøpte jeg for 29 kroner. Det skjer ofte at man kjøper ting bare fordi det er billig, selv om man tenker man egentlig ikke har bruk for det. Jo billigere det er, jo flere poser med tøy blir det. Som til slutt ender med at de bare blir hengene i kle skapet!