PINK 2 SET JUMPSUIT

Helt ærlig.. så har jeg aldri vært noe fan av rosa farge, når det kommer til klær. Jeg har alltid synes rosa er en nydelig og søtt farge. Men noe sjeldent farge jeg går med. Jeg synes ikke det noe pent å gå med babyrosa farge fra topp til tå. Da jeg kjøpte med denne hjem, så hadde jeg flere valg muligheter. De hadde andre flotte farger, så jeg var mye frem og tilbake. Til slutt valgte jeg den rosa fargen. Så lenge det matcher stilen, så kjører jeg på med rosa. Men ikke for mye eller for overdrevet. Nei og nei! Har ikke mye tøy i rosa fargen i garderoben min. Vet dere hva som irriterer meg? Ja det irriterer meg faktisk. Det er ikke mitt problem hva folk går med. Men hørt om å kle se etter alderen sin? Jeg har mange ganger sett kvinnner i 35-40 års alderen kle seg i rosa farge fra topp til tå. Altså det er ikke noe pent i det hele tatt. Men de prøver vel å være MILF som vi kaller det for.. fysj.

SUMMER TIME

HeyHey! For en nydelig vær ute. Våknet opp med en stor smil rundt munnen. Det var så lyst på rommet og bråkete, så det var umulig for meg å sove lenger. Jeg må snart ta min første bad ute eller hva? Jeg er veldig pinglete når ikke vannet er varmt nok. Men må snart få vennegjengen min bort til Hamresanden. Grille og spille volleyball. Min absolutt favoritt sted å være om sommeren! Før var det Bystranda, men etter de har forandret det. Så har jeg aldri likt meg der, spesielt ikke vannet. Det er så nasty vann. Føler fleste parten går der for å treffe på mange kjent folk. Og for å leke deilige… Hehe neida. Skal ta bærbar PC og kameraet mitt på verksted. Nok er nok. Det må bli fikses!

Helt SYKT

Helt sykt hvor varmt det var ute på kveldstid. Jeg hadde på meg en lang topp, og jeg trodde jeg skulle fryse meg ihjel da jeg skulle ta bussen hjemover fra Vågsbygd. Men temperaturen var amaziiiing. Skal tilbringe mye tid på Ravnedalen og Hamresanden mot sommeren! Absolutt mine 2 favoritt plass! Imorgen skal jeg til ei god venninne og grille, deretter blir det ut på byen for oss. Kjenner sommer følelsen allerede har kommet her hos meg.

Morgen motivasjon

Starter morgen dagen med en kopp med kaffe. Alltid elsket kaffe siden jeg var liten. Husker pappa alltid drakk kaffe og jeg likte det så godt selv. Lukten og smaken var jeg så glad i. Det er jo ikke sunt å drikke det når man ikke er "gammel" nok. Så pappa sa til meg at jeg ikke kan drikke det, det er kun for voksne. Men jeg snik drakk det uansett, haha. Men ja, god morgen til alle dere. På morgen så har jeg lite motivasjon.. lite som motiverer meg til å gjøre noe ut av dagen. Jeg vet at jeg må, men kroppen sier stopp. Det er så irriterande. Det som gir meg motivasjon er følelsen av å MESTRE ting. Det gir meg mye motivasjon. Den følelsen av at jeg har klart det, det gjør meg så glad. Man får automatisk energi i kroppen av det! Jeg har en MÅL i livet, og da gjelder det å ha lykkelige tanker!

If you focus on results, you will never change. If you focus on change, you will get results.

Cafe ved fiskebrygga

 

 

For en deilig god varmt vær det var idag! Ahh herlig. Våknet opp altfor tidlig idag, menmen. Meg og min kjære mamma gikk til brygga for å kjøpe oss noe sjø mat. Jeg er så GLAD i det. Jeg kjenner mange som ikke liker sjømat, og jeg kan inne skjønne meg på de 🙂 det er så godt. Spesielt om sommeren. Vi satt deretter på cafe som ligger rett ved. Husker ikke hva cafe’n heter.. Kirkens cafe om jeg ikke tar helt feil? Uansett, en veldig koselig plass å ta en liten pause på. Traff ei skjønn venninne av meg etter det. Har ikke heng med ho på lenge. Så det var fint vi kunne gjenforenes igjen. Var en liten tur innom senteret for å hente smykken jeg hadde kjøpt for morsdagen. Den ble ødelagt på samme dag, så den ble sendt inn. Fikk en ny en 🙂 Kos dere i sola!!