Hvilket skal jeg velge?

Hvilket antrekk skal jeg velge mellom? Antrekket til venstre eller høyre? Dagene går så fort, det er helg imorgen. Blir burdags feiring til min snuppe lupp! Det er lenge siden jeg har vært på bursdags feiring, så det blir koselig. Det er en topp for dere som lurer på det. Bildet til venstre. Ser ikke så bra ut når den bare ligger der, men når det er på.. Så er den veldig råfiiin. Også er det en rød jumpuis til høyre 🙂 dere får se imorgen hvilket av antrekket det blir. Kanskje jeg ombestemmer meg og velger en annen kjole fra garderoben.

KAFFE TIME

Sitter på kaffe med ei god venninne! Føles ut som en evighet vi har vært sammen.. det var deilig å få slappet av etter noen timers shopping! Vi har litt å handle igjen, så er det hjem kjære hjem 🙂 skal vise dere dagens innkjøp senere Ikveld.

ordered an elegant long dress for my birthday

Sånn går dagen min når jeg absolutt ikke får sove.. Jeg har bestilt en nydelig lang kjole for bursdagen min. Den er så fin, så jeg klarte ikke å DY meg til å bestille den hjem. På bildene ser det ganske lekkert ut. Jeg får bare krysse fingrene, for at kjolen skal sitte perfekt på kroppen. Den er lang og har 2 kutt på kjolen, og V form foran.  Av alle fargene de hadde, så valgte jeg Khaki fargen. Drop dead gorgerous. Litt vrien å forklare konkret hvordan den ser ut. Dere får bare vente til den er kommet til posten, så skal jeg visere den fram til dere. Noe jeg oftest ikke gidder å gjøre, er å returnere varen tilbake når jeg ikke er fornøyd. Det er meg det!

Chopstick STYLER by Lee Stafford

Gjett hvem som snart får denne Chopstick styler med seg hjem? Jeg har leitet etter denne en stund nå, og til slutt så fant jeg den. Til syvende og sist så finner jeg alltid det jeg vil HA..Når jeg er desperat det. Vet dere hva jeg har i bak tankene? Jeg har veldig lyst til å lage min egen krølltang merke. Noe som jeg har nevnt på bloggen tidligere. Det hadde vært en drøm kom i oppfyllelse. Merket skal selvfølgelig være mitt hele NAVN. Det skal representere meg og det jeg er kjent for.