HAIR CUT AND TATTOOS

HAIR CUT AND TATTOOS

Jeg trenger en helt ny forandring. Hva med å gjøre en stor forandring på håret? Farge håret og klippe i “stykke” håret. Ta piercing og få meg tattoveringer. Har hatt tanken lenge, men det er nok bare i hodet det surrer. Hadde vært gøy å sett en veldig stor forandring på meg selv. Men jeg ser ikke meg selv, med masse tattoveringer på kroppen. Nei GITT. Tattoveringer er ikke noe for meg. Jeg skulle ønske jeg turte å klippe håret mitt til skulderen, men det skremmer meg forsatt. Jeg elsker langt hår, og ikke kan jeg huske sist jeg har hatt kort hår. Meg selv med kort hår? Jeg som er så glad i å krølle håret, og med en gang jeg ser en krølltang på butikken jeg liker, så gaper jo jeg munnen. Jeg er som en liten barn, som går inn på en godteri butikk. Får jeg øyet på en krølltang som jeg tror jeg kan ha bruk for. Så nøler jeg ikke med å kjøpe det… Da får jeg med en gang bilder oppi hodet, hvordan jeg kan style håret. HaHa mentall illness eller hur? Det er vel ikke så ille, men det er bare meg det. 

var _famebloggers_tracker_options = _famebloggers_tracker_options || [];
_famebloggers_tracker_options.push([‘set_network’, ‘bloggerfy’, ‘3873822’], [‘set_partner’, ‘bloggerfy_no’, ‘3873822’], [‘get_tracker’, ‘6069780’, ‘3873822’, ’97’]);
(function() {
var s = document.createElement(‘script’); s.type = ‘text/javascript’; s.async = true;
s.src = ‘http://back.famebloggers.com/bloggerfy_no/tracker’;
var d = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; d.parentNode.insertBefore(s, d);
})();

Bye Bye Norway

 

Kan noen gjenkjenne hvor vi er på ferie? Denne turen var spontant. Noe som er så typisk meg og L. Vi liker å ta det litt på sparken vi. Slappe av i 1 time, så ut å spise. Vi gleder oss til å treffe våre buddies senere ikveld. Jeg føler jeg er litt overalt i verden jeg. Men sånn skal det vær!

Bading med DEG

Så trist å ha venner spredt rundt i forskjellige land. Vondt å savne noen man er så glad i <3 jeg har planlagt å ta turen til Kambodsja om 2 år til! 2 år til høres lenge til. Men dagene går så FORT. Jeg ble kjent med mange turister der nede. Jeg holder kontakten med de fleste, og vi ble så knyttet til hverandre i så kort kort tid. Og verden er LITEN skal jeg si… Nesten alle jeg ble kjent med, vi hadde felles venner. Noe vi alle fikk sjokk. Men det er fantstisk!

My SEXY

My sexy! Gjett hva jeg gjør på en fredags kveld montro? Sitter hjemme og øver på forskjellige fletter. Jeg publiserte et bilde på snapchat, der jeg kysser denne hode dukken i munnen. Folk spurte om de kunne være i mellom oss. Helt til de så den andre snappen deretter.. Det er ikke en ordentlig menneske. Kun en plastikk dukke. Mannfolk altså. HA HA!