HALV PARTEN TIL 50 ÅR’S ALDEREN

Det er ikke lenge til jeg fyller år igjen. Jeg blir hele 24 år! Livet er kort og livet flyr fort forbi. Neste år så blir jeg 25 år. WOW. Halv parten til 50 års alderen. Jeg har tenkt mye på "hva er meningen med livet"? Og jeg har tenkt mye på å ikke sløse bort min ungdomstid og år. Jeg har ikke lyst til å eldres, så tenke tilbake hvor mye jeg faktisk har gått glipp av. Jeg synes virkelig synd på venninna mi, som jeg ei gang trodde var ei av mine NÆRMESTE. 10 år er gått, og ho bryr seg forsatt om rykteeeeer. Vi er på lik alder og ho er piss redd rykter. Isolerer seg hjemme, istedenfor å nyte livet sitt. Absolutt ALLE har rykter på seg. Jeg må bare LE. Når skal ho innse at ho mangler skruer i hjernen? Skriver fra Facebook til sin lillesøsteren sin, for å spørre venninna om ho vet hva nummeren til Ex'en hennes er! Er det mulig. Man skal for pokker da ikke prøve seg på venninna sin EX! Mens ho bryr seg om at folk vet hvem ho er og sin egen rykte. Så har jeg, og alle vi andre kommet oss videre i livet. Noen har gifta seg, andre har kommet i et lykkelig forhold OSV.. Lykke til med å sløse bort livet. Du er forsatt UNG. Det er ikke verdt å tape pågrunn av falske rykter. Jeg elsker livet mitt og jeg ser frem til hva livet tilbringer meg videre <3 jeg har det så bra nå. Livet smiler 🙂

Helt KAPUTT

God kveld! Dere har sikkert lagt merke tjl jeg har vært lite aktiv på bloggen? Jeg tar skylden på at bærbaren har blitt kaputt. Mobil blogging er nok ikke like bra som å skrive fra bærbar PC! Må få tatt den til reperasjonen snarest mulig. Kjeder meg til tusen uten den!

TAKK FOR NÅ

 

 

 

Takk for nå Kambodsja! Slenger inn noen av bildene som er blitt tatt med mobilen. Bærbar pc’en vil ikke fungere som den skal. Så det var nedtur. Har flere bilder å vise dere, men jeg får vente med å publisere til jeg har kjøpt med en ny en!

Mater de herlige fuglene!

Miss you my friend, Alex! Vet dere hvordan meg og han ble kjent? Gjennom Facebook faktisk. Vi har chattet lenge, og vi har vært venner på Facebook en stund nå. Da jeg var i byen, Purset. Så får jeg en melding på innboksen.. Han spurte om jeg forsatt er i Kambodsja. Og jeg sa JA. Han skrev at han kommer nedover og lurer på om vi ikke skal henge med hverandre. Så ja, hvorfor ikke. Da fikk vi festet med hverandre i kun 1 dag. Jeg skulle fly tilbake til Norge deretter. Glad for at jeg ikke ble fyllesyk! Vi holder forsatt kontakt. Som venner.. 🙂

AEON MALL

 

I Phnom Phen så har de fått en STOR shopping senter som er ferdig. Den ble laget for ca 4 år siden. 1 dag før jeg skulle reise videre til Norge, så tok min far og kona til pappa meg til senteret for å vise meg rundt. Jeg har aldri vært der før og de ville vise meg den. De vet hvor glad jeg i en sånne stor senter som man kan spise god mat og shoppe! Jeg digga senteret. Det var så MEG! Jeg følte meg hjemme i Norge da jeg var der inne. Det var mye finere enn Sørlandet senteret og større. Det var mye valg muligheter når det kom til kjøp av klær! Mango hadde de også fått der! Gjett om jeg ble glad 😀 Jeg viste aldri om det senteret. Aldri.. Jeg viste ikke at de begynte å bygge den engang. Men pappa fortalte meg om det, så da var det bare å sette på seg en taxi og komme seg der. Taxi kaller man for Touk Touk.

Phnom Phen

Framme i PP by! Deilig. Her føler jeg meg "hjemme". Er så vandt å sitte flere timer med bussen, så det gikk faktisk fortere enn forventet. Jeg var i godt humør idag, og frisk. Så alt gikk greit 🙂 skal hvile i 1 time, før vi tar turen til shopping senteret. Det er årevis siden jeg har vært på det senteret der. Så det skal bli gøy å komme tilbake dit. Håper det mye mer valg muligheter når det kommer til krøll tanger 😀 Trenger flere!

THANKS FOR NOW, PURSET

 

Takk for nå, Purset! Idag tidlig går turen videre til, Phnom Phen. Endelig tilbake min favoritt by for shopping, hehe. Reiser ikke dit bare for å shoppe da, men nå har jeg vært lenge nok her i denne byen. Minner for livet <3 takk verdens beste pappa for alt du har vist meg, tatt meg med på turer, hjulpet med alt jeg trengte hjelp til. Jeg er så takknemlig og veldig glad i DEG. Kofferten er ferdig pakket og nå nyter jeg livet på hotellet for meg selv. Vi skrives dere!

A LION just waked up

Er det mulig… Igår bare sov jeg og sov! Jeg klødde i kroppen, grunnen myggstikk og allergisk. Så jeg svelgte allergisk tablett. Det gjør deg så trøtttttt. Den skal jeg aldri ta igjen, om det ikke er nød krise. Fått i meg frokost, så nå er det bare nyte dagen fult ut. Neste by imorgen! Fått testet den nye krølltangen jeg kjøpte. Tynn tang, men leiter etter en som var tynnere en den. Men ingen steder å finne, typisk. Lagde afro hår klokka 5 på morgen, hadde så lyst til å stoppe ved halve håret. Men nei, kan ikke gjøre det.