EXTENSIONS JENTENE I OSLO CITY

Fikk dette bildet tikkende inn på messenger! Vennina mi som står ved ventre av bilde, ho sendte den til meg. Dette var da vi var i Oslo by 😀 Jeg husker ikke konkret åssen måned det var, men det var kald måned haha! My sister, from another mister <3 Her stelte vi oss pene, for å vorse med noen kompiser. Så gikk turen deretter til utestedet Lawo.

Jeg husker det var en gut som stirret så mye på meg og vennina mi. Han bare stod ved siden av oss og stirret, ikke en enneste ord sa han til oss. Vi bare lo og tenkte ikke så mye over det. Da en av oss skulle på toalettet så spurte han meg om jeg hadde Extensions. Jeg svarte nei.. Da vennina mi kom tilbake fra toalettet, så spurte han ho om ho hadde på seg extension.Hahaha, det var så vittig! Han er ikke den enneste som har lurt på om vi begge 2 har falskt hår på oss. Mange gutter synes vi har så pent hår, så de tror det er Extensions. Men nei, det er vårt ekte hår. Gode gener kaller vi det for! #oslo #oslove #lawo #hotel #hår

 

OVER TOO BLONDE HAIR, YAAAAAS!

Da har jeg gått over til den blonde siden! Blondes have more fun, er det ikke det man sier? :* Har vært på frisøren og farget det.

Jeg går alltid, til min favoritt hår stylist. Der kan jeg alltid føle meg i trygge hender! Ikke mange som er flinke med å farge håret fra svart, og over til så lyst hår som jeg har det nå.

Ha en fin dag videre! Instagram @nicoletouch

 

DE GENIALE HÅR RULLENE – STEP BY STEP

Jeg har fått spørsmål om hvordan disse hår rullene fungerer. Hvordan man får håret “inn”. Jeg skal lage en video om det, der jeg viser hvordan man skal sette de inn. Det kommer video om det, snarest som mulig. Jeg skal teste ut noen nye sminker jeg har kjøpt. Så skal jeg spille inn videoen. Det kan ta noen timer fra og med nå.. Det tar sin tid å måtte laste den videre til Youtube kanalen min. 

Instagram & Snapchat: NicoleTouch

ANGER ISSUES

Sinne er noe mer enn et ytre uttrykk for smerte, frykt og frustrasjon. Inatt har jeg ikke fått sovet en eneste time! Jeg har hatt mye sinne inni meg, som jeg har holdt lenge for meg selv. Jeg har ikke fått sinnet mitt ut på noen helst måte. Dette fører til mye tenking og søvn problemer. Alle sammen har vel vært i den samme skoen som meg. Der tanker surrer rundt i hodet, og det kan surre i mange timer.. Det at jeg har hodet stappet med mange tanker, det gjør at ikke klarer å sove noe godt. Enten det, eller så prøver jeg å sove det bort. Når jeg har dager som dette, der jeg tenker for mye. Så hjelper det å gå en lang lang tur, helt alene.

Anger is nothing more than an outward expresson of hurt, fear and frustation.

 

HÅR PRODUKTER JEG BRUKER

Hår produkter jeg bruker for å holde håret mitt sunt og friskt! Shampo, hår kur, balsam. Alle fra samme merke, Redken. 

Etter jeg har dusjet håret, så tar jeg på en av disse 2 hår oljene. Liker å variere litt når det kommer til bruk av hår olje. Den til venstre er en hår parfyme, men det er en hår olje liksom. Lukter sterk og godt den. Den andre er ikke så værst på lukten, kunne luktet bedre. Men det er en av mine favoritter. Så den skal ikke bare ligge på hylla for ingenting, når den er god og til bruk! #redken #kerastase
 

DENNE BRUKTE VI PÅ HÅRET

Fikk spørsmål på snappen om hvilket krølltang jeg brukte for å få disse flotte krøllene. Jeg har vist bildet, men jeg viser det igjen. Denne tanga brukte vi på å style håret mitt! Hvor kul er ikke det? Først er den tynn, så blir den tykkere og tykkere..

YAY eller NAY?