LITT FORSINKET + SNEAK PEAK AV KJOLEN

Jeg er litt forsinket til bursdags festen til Charlotte, grunnen stress! Jeg måtte løpe til bussen, for å ta den første bussen til Sørlandet senteret. Alle kjolene mine og tøyene mine er pakket ned i esker. Skal flytte snart, så alt er pakket ned. Orker ikke å ta alt frem igjen, det blir så masse rot. Den første butikken jeg gikk innom var Bikbok, fordi jeg viste åssen kjole jeg skulle kjøpe. De hadde den hengende der! Da slapp jeg å stresse enda mer. Kjedelig å stresse gjennom senteret for å leite etter kjolen for ikveld. Rekker ikke å fikse håret hjemme nå, så jeg tar med krøll tangen ned i veska. Orker jeg å krølle håret som jeg er planlagt, så viser jeg dere bildet av kveldens hår style.

Her er en sneak peak av kjolen:


 

Jeg kunne velge mellom svart eller rødt. Rød farge slår aldri feil :*

LATEEEEEEEEEEER

SOMMERENS HOTTESTE SOLBRILLER TREND

Når det er sol ute og øynene vår blir blendet av sola, så er det fantastisk bra med en god solbrille, som beskytter oss imot sterkt sol lys. Og ikke bare med det, så er det deilig å kunne sole seg med sol brillene på. Det trenger ikke akkurat å være sol ute, når man føler for å ha på det. Det er dager jeg ser så sliten ut i ansiktet eller jeg går sminkefri, da tar jeg lett på en av de råeste sol brillene jeg har liggende her hjemme. Har du en kle stil som passer til med det? ta de på deg, og føl deg litt diva YAAAS.

På bildet overfor her, så har jeg på en av brillene fra: http://www.smartbuyglasses.no/designer-sunglasses/Oakley/ .En nettsted, der de selger mange utvalgte sol briller.. Der brillene kommer  i mange farge og fasonger. Der finner du ALT.

Snart reiser jeg ned til en varmere strøk, og da tenkte jeg å bestille denne med meg hjem: http://www.smartbuyglasses.no/designer-sunglasses/Gucci/Gucci-GG-4246/S-168/PG-198294.html Den likte jeg veldig godt 🙂

 

 

                                                            

                                                                                                                                                                                                                      #sponset
 

ARENDAL BY NIGTH

Etter en lang og slitsomt lørdag i Arendal by med mye skuffelse, så var det deilig å få noen timer søvn da jeg var fremme hjemme! Har mye å fortelle dere fra den kvelden. Alltid noen i venne gjengen som skal bli for fulle, og som selvfølgelig ikke har kontroll på seg selv. FYFAEN noen som trenger å legge bort alkoholen til siden..

PREIKAS

BLACKHEAD MASK REMOVE/ TEST – AUCH AUCH AUCH

Okeiokei, da fikk jeg testet denne masken som man kan dra av! Vettu hva? Det gjorde veldig vondt å dra den av, auch! Det var ikke noe jeg forventet i det hele tatt. Det var som lim som har tørknet på ansiktet, så tar du av det. Bare mildere da, men dere skjønner poenget. Satt fast på, og masse dritt fra ansiktet fikk kommet seg bort ihvertfall, haha. Jeg er vandt med de peel off maskene fra h&m som er veldig skånsome og ta bort. men denne svarte masken ga meg smerter! Denne ansiktsk masken skal jeg bruke 1 gang i uken, for å urenheter bort. Huden ble myk av den da! smuuuud 🙂 Jeg vet ikke om svarte hudormen på nesa har fått kommet seg bort. Vanskelig å se på natta når lyset ikke er bra. Vi får se videre hvordan det går..

Følg meg videre på snap for dere som vil: nicoletouch

SØNDAGS TUR TIL HAMRESANDEN

Det nye trenings tøyet er på, og jeg er sminkefri. Deilig å ikke ha på seg noe makeup når sola skinner ute! Jeg skjønner meg ikke på de jentene, som absolutt må ha på seg sminke før de skal trene? Sminken går bort uansett, om de ikke har på seg en tonn med sminke da. I dag gikk søndags turen til Hamresanden, med mamma og min lille hund, Bella <3 Jeg tror Hamresanden er den fineste stranden i Kristiansand. Nydelig plass!

Snapchat/Instagram: nicoletouch