LIVING THE GOOD LIFE

Dette var en del av tingene som jeg har fått i posten til nå 😀 Resten henter jeg til uka eller på mandag om jeg får tid. Dette er som julaften for meg 🙂 De 2 pakkene som ligger helt nederst er til håret, selvfølgelig må jeg bestille noe til håret 😉 de som vet, de vet! Skal teste alt når jeg får tid, ÅJADDA. Kommer innlegger om hva jeg synes om hver produkt. Så stay turned!

ART MAKEUP – LETS GET INSPIRED

<3 “hold my hand”

Med bruk av sminke, så tegnet jeg dette på armen min. Hvem skulle tro jeg var så flink til å tegne? kan ikke huske sist jeg konsentrerte meg på å tegne. Dette gikk greit.. klarte meg ganske så bra på første forsøk uten å måtte viske noe vekk. Jeg har vist en liten kunster i meg ^^

Jeg brukte:

  • Eyliner
  • Dipliner
  • Lipgloss
  • Øyeskygge

 

Instagram @nicoletouch

FINNE FREM LØRDAGS ANTREKKET – ALL DARK

Valget står mellom skjørt eller bukse? kombinert med denne svarte toppen!

VS

I løpet av kvelden skal jeg bestemme meg for hvordan antrekket skal se ut, til lørdags kvelden imorgen. Det blir nemlig reunion for oss som gikk i samme klasse på ungdomskolen. Toppen skal jeg ha på meg, men jeg er usikker på om det blir med skjørtet eller buksen. Begge er fine på, så litt vanskelig å få bestemt seg med en gang!

Instagram @nicoletouch

ITS FRIDAY TODAY

God morgen. Det blir havregryn på meg til frokost. Var på butikken og tenkte nå var det lenge siden jeg har spist dette. Det er sunt, så jeg tenkte hvorfor ikke. Godt er det også! Jeg kjenner ikke noe sult følelse i det hele tatt, men jeg vet kroppen trenger mat. Så jeg må stappe meg litt havregryn, så kroppen min får energi. Frokost er faktisk den viktigste måltiden.

Noe jeg forsatt er på utskikk etter er, krøll tang som er veldig store aka TJUKKE. Ikke sånn tynn stang, men de svære noen! Ååårh, det irriterer meg at jeg ikke finner de noen steder. Prøvd å finne de på Geek også, men der fant jeg ikke de heller. Noen som vet hvor mange kan få tak i det? På forhånd, TAKK.

Prøvde ut negle lakken min søster kjøpte til meg. Nydelig blå farge, takk så mye sister.

Instagram @nicoletouch