CHECK IN – RADISSON

Da har jeg sjekket inn på Radisson hotell. De hadde siste ledig rom, så jeg var heldig med den. Siden det er Oslo Pride denne helgen, så blir det  fort fullbooket. Klokka 13.00 gikk folkene paraden. Jeg som trodde den skulle starte litt senere på dagen, så den gikk jeg glipp av :/ Men ja, chiller den max her på hotellet i hvert fall.

Skal kanskje ut på byen senere med vennina. Må nesten bare se om jeg orker det! Sov hos den beste Sven i går, og i dag er han på jobb dagen lang. Jeg handlet masse mat og drikke inn.. Ikke alkohol altså, men brus. Skulle lage en god Taco i dag til, Sven <3 Men han er opptatt i dag, så da ble det ikke Taco i dag. Sven, jeg vet ikke om du leser dette? Men jeg håper du er glad i Taco, ellers så kan alt bare kastes hehehe!

<3

Hvordan klippe håret perfekt selv/med CreaClips!

Med bruk av CreaClips, så kan du enkelt og greit klippe håret selv. Har klippet hår tuppene mine med CreaClips. Det var min venn som gjorde det på meg, når vi begge var små brisen. Hehe! For min del så kunne jeg aldri ha klippet hår mitt veldig kort med CreaClips, kun vist det er tuppene jeg vil klippe av.

 Sjekk ut denne videon for å se steg for steg. Synes ikke hår klippen på denne videon ble noe særlig pent, men dere kan se hvordan de fungerer:

iJMsun42Gqc
 
Noen av dere som har testet dette ut?
Instagram @nicoletouch

 

NYE HÅR PRODUKTER – TEST


Redken og Kerastase slår aldri feil eller hva? Kjøpte inn nye hår produkter. På tide å teste noen nye, når de andre shampoene mine er gått tomme. Jeg har bare fått brukt shampo/balsam fra Redken 2 ganger til nå, og de virker som det skal for håret mitt. Også er det hår parfymen fra Kerastase, den lukter inmari godt! #redken #kerastase

 

MY BUDDY

Skal booke hotell imorgen, må bare sjekke ut hvilket hotell jeg skal bo på denne gangen. Sist gang på fredagen så ble det mye stress for meg. La tingene på rommet, så ringte jeg min bestekompis og spurte om han ville komme på besøk. Så han kom og holdt meg med selskap til jeg sovna etter ca 20 minutters besøk fra han, haha stakkar. Så han stakk en tur ut på byen med kompisene sine, mens jeg sovna til langt utover på kvelden.Våknet midt på natten av sms på mobilen, etter det fikk jeg ikke sove igjen.