IKKE SILIKON I PUPPAN, MEN ROMPA


I Brazil har de fleste silikon i rompa enn i puppene. Og vi hører ofte at det er en trend i America å gjøre det. Jennifer Lopez, Nicki Minaj er ei av de som har det. Jeg tror mange blir manipulert av de kjendisene. Det er “sånn” det skal være. Rompa skal være DIGER. For det er jo det rapper om, populært å ha sånn skikkelig rompe. Hva synes dere om det? Jeg liker ikke det, og kunne ikke tenkt tanken engang.

30 SPØRSMÅL AV NICOLE

1. Hvor gammel er du? 22

2. Hvor høy er du? 1.68

3. Stjernetegn? Tyren

4. Når står du opp i hverdagen? Ustabilt, prøver å våkne 9 hver morgen.

5. Og i helgene? Det samme som nr 4, fordi jeg vil gjøre noe ut av dagen.

6. Favorittsang akkurat nå? Maitre gims – bella

7. Har du tatoveringer? Nei, og vil aldri ha heller 🙂

8. Hva var det siste du spiste? Taco

9. Hva var det siste du drakk? Sjokomelk

10. En hemmelighet om deg? Jeg er livredd for å sove med lyset skrudd av når jeg er alene, grunnen er fordi jeg har sett spøkelse da jeg var liten.

11. Har du noen gang vært forelsket? Ja, det har jeg.

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Blå, blandet med hvitt og en lilla.

13. Hva hører du på akkurat nå? Hører ikke på noe akkurat nå.

14. Er det noen du savner? Ja, noen..

15. Favoritt quote? Haters make me famous.

16. Høy eller lav musikk? Middels

17. Hvor drar du når du er trist? Helst hjemme på rommet, isolert med en trist sang til.

18. Favorittfarge? Svart, hvitt, nude.

19. Hvem snakket du med sist? Mamma

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Gamle venner jeg savner veldig mye, og reise til varmestrøken.

21. Hva var det siste du kjøpte? Klær til meg selv.

22. Hva står det på den siste SMS’en du sendte? Taaakkk

23. Hva skal du gjøre til helgen? I dag skal jeg bare være hjemme, fikk mensen da jeg våknet. Og den dagen jeg får det, så får jeg smerter i en dag. Skal kjøpe smerter mot mensen på mandag. Så jeg har det klart til neste måned.

24. Drømmereisemål? Bora Bora, Dubai, LA, Kambodsja.

26. Hva kan holde deg våken om natta? Koselig venner, masse bilder å se på, musikk..

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? Kendall Jenner tror jeg. Like slank, høy, og bruker lite sminke.

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Ingen

29. Hvilken bok leste du sist? Husker ikke navnet.

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Rydde rommet, og skrive ned i notat boken hva jeg må huske og nye tøy jeg trenger til garderoben min. Og betale en regning.

#spørsmål #svar

LANGE BEIN

Prøvde å gå med disse høy hælene som får beinene mine til å se lange ut 🙂 de er for lange etter min smak. Eller jeg elsker så høye sko, men jeg føler jeg blir for HØY. Så det er dager jeg skulle ønske jeg var lav. Så til dere som er lave i vekst, vær glad for at dere kan gå med sko som er så høye som mulig. Så lenge dere klarer å gå med det. Go shorty!

BLOGG SPERRE

Jeg skal ikke gjøre den samme tabben 3 ganger som jeg har gjort tidligere Når jeg får blogg sperre og har null ideer om hva jeg skal skrive om. Så ender det fort opp med at jeg synes bloggen profilen min er kjedelig. Men det er en helt normalt følelse.. Alle som skriver blogg, har kjent den følelsen å ha en skrive sperre. Jeg angrer veldig mye på at jeg har slettet bloggen min 3 ganger, når jeg ikke føler for å blogge mer. Så går det uker og måneder til jeg har lyst til å blogge igjen. Har lært meg at jeg ikke skal gjøre den samme tabben, om jeg ikke har lyst til å blogge mer. Så skal jeg ikke slette hele bloggen! Om jeg en dag virkelig bestemmer meg for å legge ned bloggen, så trenger den ikke å slettes. Det er jo gøy å se tilbake minnene det året jeg publiserte om hverdagen min. #bloggsperre

NICOLE

<3

TUPERING BØRSTE

Vær gang jeg tuperer håret, så har jeg alltid brukt en kam for å lage volum. Har sett denne tupering børsten hver gang jeg var innom h&m. Men har nølt med å kjøpe den, for tenkte kanskje den ikke var noe særlig å tupere det med. Prøvde den ut, og det var lettere å tupere håret mitt med den greia.

#tupering