spørsmålsrunde, 2

Hvor i verden har du vært? Kambodsja, Polen, Tyskland, Berlin, Singapore.

Har du tattovering? Nei.

Hvor ofte klipper du håret?Ikke ofte i hvert fall, etter måneder kan man si

Hvordan fikk du håret så lyst? måtte du gjøre det i flere omgang? Nei, kun striping, så en kald skyld over det 🙂

Hvilke hår produkter bruker du? Det har jeg svart på i spørsmålsrunden del 1. Jeg bytter alltid hårprodukter for å teste hvilken som er best, men da kommer jeg til å skrive om det. Og det kommer flere innlegg om anbefalinger.

Kan du lage video blogger? Ja, kan jo prøve å få det til etter hvert.

Har du instagram? Ja @nicoletouch

Hvor mange følgere har du på Instagram? Det nærmer seg 16.000 følgere.

Liker du å reise? Ja, hvem gjør ikke det.

Hva er din drømme reise? Til en varmestrøk, der temperaturen er helt perfekt varmt, fine strender og masse fine plasser å shoppe på.

Har du søsken? 3 brødre, og 2 søsken. Jeg er den minste av de.

Hvor er du fra? Kambodsja

Hvor tror vil du være om 5 år ? Hmm.. tror jeg har fått meg barn da. Og forsetter med bloggingen.

Favoritt serie/film ? Fengsel filmer, comedy, romantisk film, og filmer som er basert på sann historie.

Beskriv din drømme jobb? Jeg har alltid hatt lyst til å åpne min egen klesbutikk, og det andre er å gjør bloggen min større og jobbe “hjemmeifra”

Fortell om en skummel opplevelse eks et gjennferd? Har sett det i virkeligheten da jeg var mindre, men orker ikke å ramse opp historien.

Hvis du var millionær hva ville du brukt pengene til? Hadde nok reist verdensrundt og shoppet alt jeg ville hatt.

Hva er ditt fulle navn ? Nicole Touch

Hva slags sport liker du ? Dansing vist meg måtte velge, og fotball. Liker å se de spille.

Favoritt farge ? Hvit, beig, svart akkurat nå.

Hobby ? Henge med venner, lese litt inspirasjon bok og blogge.

Fav food ? Forskjellig, liker det meste egentlig.

Hva er dine beste tips å få langt hår ? Og hvilke produkter anbefaler du? vist du vil ha langt hår, så anbefaler jeg ikke å klippe det vær måned som dem sier, det er min tips i hvert fall! Jeg gjør aldri det, og kommer til å forsette det sånn. Anbefaler hårprodukter som inneholder fukt, og som har masse olje i det, bare pass på at ikke håret blir fettete.

anbefalinger


AMLA HAIR OIL er en veldig veldig god hårolje for håret!! Jeg husker da mamma kom hjem med dette produktet for første gang. Jeg lukta på den, og leste teksten bak flasken. Jeg var så GIRA på å teste den ut, for den virka perfekt for meg. Og jammen var den det å!!! Dette er en av mine hårprodukter jeg i hvert fall bare MÅ ha i skapet. Du tar oljen på i hele håret, så lar du den virke i minst 1 time eller flere timer om du vil. Jeg liker best å sove med den over natten. Synes den trekker mer inn i håret da. Håret får fukten den trenger, blir mer sunnere og ikke minst så blir håret mer glansfullt. GOT TO LOVE! #nr1#


Så tar jeg på en badehette, så det ikke blir så mye kliss. #badehette#


2 av mine hårbørster jeg liker å gre håret med. #hårbørste#


Naturbørste som er veldig god å børste håret med. Veldig mykgjørende #mykt#


Enda en naturbørste som er bra for de som har slitt og skadet hår. #slitt# #skadet# #mindreskade#

slenger på med gamle bilder av meg ,med krøllete hår.

Ta godt vare på håret deres jenter 😀 husk at håret alltid trenger FUKT, akkurat som ansiktet vårt trenger fukt når det er tørt.

lipstickKjøpte meg en veldig fin leppestift i dag. Skulle egentlig bare prøve ut forskjellige for gøy, men så satt den som en skudd på leppene mine. Fargen er fra Loreal, nr 236 “organza” #loreal# #leppestift# #favoritt# #gorgerous# #color# #newin# #organza# #lepper# #lipstick# #sminke# #makeup# #meg# #nicole# #me#

 

“blonde have more fun”

 

 

På onsdagen satt jeg meg på frisør salongen “Tango frisør” hos Tha Soy. Dette er det lyseste jeg noen gang har hatt i mitt hele liv. Ganske så uvant, men jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med fargen. Godt å ha ei man kjenner som jobber som frisør, da blir man ikke så skeptisk. Har angst for å gå til andre frisør salonger jeg ikke har peiling på om de er flinke eller ei. Det er jo kjedelig å ikke bli fornøyd når man går ut derifra.Spesielt jeg som er så glad i mitt hår. #frisør# #ny# #farge# #blond# #blondi# #tangofrisør# #striper# #kald#