spørsmålsrunde del 1

Hvorfor begynte du å blogge? Jeg har tidligere blogget, da jeg var yngre i 15 årsalderen. Savnet det, og hadde lyst til å starte opp igjen. Istedenfor å lese andre sine bloggere, så ville jeg at andre skulle få lese det jeg skriver og få litt inspirasjon.

Hva inspiserer deg? Det som inspirerer meg, er mennesker som aldri gir opp “håpet”. Og som klarer å motivere andre.

Hvor mange lesere har du gjennomsnittlig pr. dag? 100 til 400 ca. Håper på flere etter hvert.

Hvor lenge har du blogget? Startet bloggen for lenge siden, men har ikke vært aktiv før jeg bestemte meg for at jeg vil begynne å blogge fast.

Er drømmen din og jobbe som frisør resten av livet? Jeg jobber ikke som frisør, men jeg elsker å stelle hår. Har vurdert lenge om å bli frisør, og åpne mitt eget salong. Det får tiden vise..

Er du en katte person, hunde person eller noe midt i mellom ? Jeg kan si at jeg er en hundeperson, fordi jeg skal få meg Chiauaua.

Hvordan får du så fint hår? ? Joo takk for at du synes at jeg har fint hår. Hvordan jeg får det fint? Jeg pleier som regel å ta vare på håret mitt, med riktige hårprodukter. Og jeg er veldig glad i å fikse håret mitt på forskjellige måter. Krøller, bølger, midtskill til side skille.. You name it!

Hvor er du opprinnelig fra? Kambodsja,

Burn eller cola? Buuuuuuuurn!

Har du vært i preikestolen? Nei, det har jeg ikke.

Har sett håret ditt mange ganger i virkeligheten. Åssen extensions bruker du? Hva er din naturlige hårfarge? Bruker ikke hårforlengelse, ALT er mitt. Svart er min naturlige hårfarge,

Hårprodukter du bruker?

Akkurat nå bruker jeg disse: Shampo/balsam fra Bead Head. Hårkur fra Redken. Og mythic oil. Alle de lukter så goooodt.

fransk manikyr


Step 1. Påfør lyserosa neglelakken over hele neglen. La det tørke helt.


Step 2. Ta fram klistremerkene, og plasser den rett under den hvite randen på neglen og følg den naturlige avrundingen. Trykk klistremerket på plass. Påfør en hvit lakk på flaten over klistremerket.


Step 3. Fjern klistremerket bort, når alt er tørket. Fullfør den franske manikyren med den gjennomsiktige lakken, som gir ekstra holdbarhet og super glans.


Sånn ble det til slutt. Fikk ikke tatt så gode bilder, fordi kameraet mitt har blitt ødelagt. Må sende den inn på reparasjon, fuck..

jacket


Noe jeg aldri går lei av er, SKINNJAKKER! jeg kan ha på meg skinnjakke i vintertid, uansett hvor kaldt det er. Pleier som regelen å ha en god skjerf på, for at jeg ikke skal fryse så mye. En must i klesskapet er, skinnjakker i all slags fasong og farger. Denne kjøpte jeg nylig fra Gina Tricot. “Pelsen” kan man ta av fra jakken, og kneppe den på igjen om du så har lyst til det. #skinn# #jakke# #lilla# #pels# #gina# #tricot# #S#

fra mørkt til rødt, uten bleking

Som dere vet så har jeg ALDRI hatt rødt hår før. Så gikk jeg forbi hårfarge hyllene og fikk øye på en fin rødfarge jeg hadde lyst til å teste ut. Her ser dere resultatene. Hadde fargen på i ca 30, før jeg vasket det av med shampo og balsam. Egentlig må man bleke håret først, for så farge det over til rødt. Men funka tydeligvis konge bra med mitt hår. Anbefaler deg den, om du vil gjør akkurat det samme. Fargen heter: instense red. Merke: Schwarzkopf, Til dere som skal prøve ut fargen.. GOOD LUCK!