Must have: hår olje!

                                                                                                             Must have: hår olje:                                                                                                             

Mamma har alltid lært meg, å bruke en god olje til håret Ho lærte meg å ta vare på det hele veien, til den dagen idag. Siden jeg var barn, så minte ho meg på det hele tiden. “Ta noe dråper av hår olje og dra det gjennom håret “. Hver gang jeg kom hjem fra skolen, så hadde ho den lilla favoritt hår oljen sin, klart til meg. Frem med oljen og frem med håret, så var håret mitt fuktig og glødig. Det var det første min mor pleide å gjør, nettopp det å gi håret mitt fukt. Jeg kan ikke takke henne nok til idag! Jeg elsker hår og pent hår på oss mennesker (ikke bare jenter). Det gjør oss så mye “finere” om jeg kan si det på den måten. For meg som er så veldig veldig glad i hår! Jeg kan få en bedre selvbilde av å være fin på håret. Mistforstå meg rett, jeg har ikke dårlig selvbilde med meg selv. Noen liker kort hår, andre liker langt hår. Jeg elsker elsker langt hår. “Selvtilliten min hadde ikke vært der”, om jeg hadde hatt kort + om håret mitt var helt katastorfe. En glad følelse jeg får: er når jeg kan handle inn gode hår produkter + flotte krølltanger etc.. Jeg hører en kling og ser bilder på hodet, om hvordan jeg skal gjøre med håret. En fin hår dag, kan booste selvtilliten.

Her er noen hår olje jeg liker:

Husker dere foressten din lilla oljen fra Define? Typisk når man liker noen produkter godt, så går det ut fra market. Prøvde å finne en bilde på nettet, men har ikke funnet den. Kanskje jeg ikke har leitet godt nok, men ja. Den var en av min og mamma sin favoritt i gamle dager.

 

Oljene fra Mythic.

Kerastase sin hår olje/parfyme. Lukter sterk, men godt.

Og glow oil fra Redken. Dette er 3 tre jeg bruker nå. Det finnes så mange gode her ute på salongene. Kan ikke anbefale alle på likt. (bildene er hentet fra google) Åssen bruker dere? kanskje jeg finner enda en ny favoritt.

 

Siste innlegg