håpløshet & over thinking

Våknet så tidlig av over thinking. Dårlig søvn dag etter dag. Samtidig er det godt å våkne opp tidlig, enn å bare sove bort hele dagen. Hvem får ikke dårlig samvittighet av det? Du våkner opp, sjekker klokka, selv om du vet du sovnet til langt ut på dagen. Så må man/det er fornuftig å faktisk sjekke hvor mye klokka er. Den følelsen at du våkner, når alle andre er ferdig på jobb osv. Så er det din tur til å våkne, for enten sover du for lenge eller for lite. Du gjør deg klar for dagen, når alle andre er “ferdig med dagen”. For meg så kan jeg sove for lenge. Jeg vet jeg må stå opp, men det å bare stå opp av senga er ett ork. Grunnen til utmattelsen og energien nivåen er på skalaen 0. Hvordan man tenker, det påvirker kroppen noe sykt. Jeg vet etter tragedien skjedde, så har jeg ikke gleden å stå opp.Jeg vet jeg må, men det er flere grunner til det stopper meg.

Jeg står opp, skal prøve å leve livet videre. Begynner å over tenke med en gang. Jeg tar meg sammen og må faktisk inse at personen som betydde ALT for meg, er borte fra denne verden. Jeg kan ikke prate eller gi deg mitt siste klem. Det er det som gjør så vondt å leve videre. Det er sant, at man ikke må glemme å leve! Men det er kanskje lett å si for noen. Så finnes det dager, som idag. Der jeg står opp så tidlig, av den samme grunnen til hvorfor jeg sover til lengst mulig. (over tenking). Det er lov å av og til sove for lenge eller for lite. Men når søvnen er sånn, fordi du sorger/har det ikke bra så er det ikke greit. Lengsel gjør fryktelig vondt. Nå skal jeg på en gå tur/en bra “naturlig” medsin.

(vi bloggere har en jobb, der vi kan jobbe når og hvor vi vil, så lenge vi har wifi tilgjenglig). Så det er godt for oss som sliter med søvnen en stund. Takk for at du tok din tid å lese ♥ Take care.

Snapchat @nicoletouch

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg