den tid, den gang

Jeg elsker å ta vare på bilder. Jeg bestemte meg for å ta en titt på minne brikken min. Jeg kan ikke huske åssen bilder som var lagret i brikken. For det er så lenge siden jeg har sett på det. Jeg smiler av å se på gamle tider 🙂 Takket været minne brikken min som jeg har tatt vare på.

Fra venstre: Anatoliy, Alban, meg og Toni. Sorry Toni for at vi ikke ser deg tydelig på dette bildet. Vi knipset flere, men det ser ikke ut som jeg har fått lagret den. Det bildet vi kan se Toni tydelig, den vet jeg ikke hvem som har. Jeg hadde den, men mobilen min har blitt kapputt. Så det er vel grunnen. Det var alltid oss og flere som jeg ikke skal nevne navnet her. Vi dro alltid ut sammen eller festa sammen. Jeg savner når hele gjengen er samlet! Gode tider, det er sikkert.

På Kick utested. Jeg har beskjært dette bildet, så jeg får ikke sett alban eller toni igjen. Det var dette bildet ja!

På cafe/la baguette på sørland senteret. Her var fotografen: Erik. Jeg husker vi satt og ventet på Dibora.

Jeg kommer aldri til å glemme den tiden, vi dro hver helg til havana. Vi hadde det fantastisk gøy med gjengen! Jeg har en hel haug med bilder fra den tiden. Men jeg skal ikke legge alle bildene ut, det blir bare stress. Jeg er glad for at jeg har kontakt med de fleste, den dagen idag. Men jeg savner fælt, når alle hadde kontakt. Vi alle sammen festet som en galning, herre. Jeg er glad for at vi alle sammen har roet oss. Angrer ikke, det er uforglemmelig hvor mye moro vi fant på. Gode gamler tider! Jeg er glad for at jeg ble kjent med alle dere.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg