10 GØYE FAKTA DERE IKKE VISSTE OM MEG

10 GØYE FAKTA DERE IKKE VISSTE OM MEG

  1. Jeg sover aldri med lyset av, om jeg sover alene på rommet. Jeg er livredd for å se spøkelse stå rett for trynet mitt. Kan ikke huske sist jeg har turt å sove med lyset helt av.
  2. Jeg har ikke hull i ørene. Skulle ønske det, men betennelse gikk over til arr. Så her er clips on løsningen for meg. Var hos legen for mange mange år siden, og da sa han at arret kom til å gå vekk. Men nei arr er helt umulig å få bort, om man ikke bruker laser eller kirurgis inngrep. Skal høre med de i hvert fall.
  3. Jeg har angst for å klippe meg kort, selv om jeg ofte har tenk tanken på hvordan jeg ser ut med kort hår eller hvor lite tid jeg kommer til å bruke på håret. Lyst på skulder kort hår, men jeg tørr ikke å klippe meg. Elsker langt hår!
  4. Jeg tror det finnes noe mellom himmel og jord. Har sett spøkelse da jeg var liten, så jeg vet at det finnes noe mer en bare spøkelse.
  5. Jeg har aldri hatt noen operasjoner.
  6. Jeg liker ikke drama, men om noen tror de bare kan krenke ned på meg, fordi de tror jeg er sjenert. Da kan de få se en side av meg, som de ikke pleier å se. Aldri la noen kjenne til dine svakheter, fordi de vil alltid bruke det mot deg.
  7. Jeg har klint med jenter.
  8. Alltid drømt å lage min egen kles merke, som skal representere meg og mitt navn.
  9. Jeg har leita desperat etter en krølltang, som er veldig TYKK. Mange har lurt på hvorfor jeg trenger en så tykk en, men det får dere ser om jeg en dag får tak i det. Når jeg mener tykk, ja da mener jeg en som er større en normalen. Som mange sier: ” men er ikke den tykk nok”? Nei, tykkere takk.
  10. Jeg har prøvd Botox (panna). Skjønner ikke meg på de som synes det er så stort og farlig med Botox? Det var bare en gang, har ikke planer om å gjøre det igjen. Jeg skjønner heller meg ikke på de som sier: Botox er jo helt naturlig den dagen i dag. Det er jeg uenig i, om du sprøyter Botox mange ganger. Så kan du se at huden blir slappere når du blir eldre. Anbefaler alle sammen til å spise SUNT, drikke masse vann og bruke gode kremer! Hørt mange ganger folk bruker denne unnskyldningen, med å si: rynker er naturlig og det er pent. FEIl, det er ikke noe pent. De klarer bare ikke å innse at det var for sent å forebygge rynkene sine. Så da kommer de med den samme grunnen, “rynker er så naturlig. Viser bare at jeg er kvinnelig og har levd livet”. Virkelig? Come an.

 

Legg gjerne igjen en kommentar om 10 gøye fakta om dere selv?

1 kommentar

Siste innlegg