Det ble ikke GODKJENT for meg

Jeg var på butikken for å kjøpe mat til meg selv, og noe å drikke på. Det ble en kald is kaffe på meg. Når jeg skal betale så ble ikke kortet godkjent. Prøvde å taste inn koden igjen, men det ble ikke godkjent. Jeg sa det var rart, fordi jeg VET at jeg har penger på kortet. Og det er ikke første gangen det skjer med kortet. Jeg sa til kasse mannen at han bare kan la mat varene ligge, så kommer jeg tilbake. Skal bare til minibanken for å ta ut penger. Det er alltid sånn jeg gjør, sist gang da kortet ikke gikk gjennom. Det var flere som stod bak i køen, så de hørte det.

Plutselig kommer en herlig kvinne til meg og sier at ho kan betale det for meg. Jeg svarte tilbake, og sa: tusen takk, men det går bra. Det er bare kortet som ikke vil fungere. Ellers takk, så skjønn. Jeg gikk til mini banken for å ta ut, det gikk ann. Så jeg gikk tilbake til samme butikk, for å betale for det jeg skulle ha. Møter på denne kvinnen igjen, og ho spørr om det gikk greit. Jeg sa høflig tilbake: ja, jeg fikk tatt ut penger. Tusen takk, det var så snilt gjort av deg. Denne personen kommer jeg til å huske til neste gang. Satt virkelig pris på ho var villig til å betale varene for meg. Var bare 57 kroner det var snakk om, men uansett. Det er mange her ute som faktisk sliter med økonomien og ikke har råd engang. Karma vil slå tilbake GODT igjen for sånne mennesker som henne!

var _famebloggers_tracker_options = _famebloggers_tracker_options || [];
_famebloggers_tracker_options.push([‘set_network’, ‘bloggerfy’, ‘3873822’], [‘set_partner’, ‘bloggerfy_no’, ‘3873822’], [‘get_tracker’, ‘1538404’, ‘3873822’, ’97’]);
(function() {
var s = document.createElement(‘script’); s.type = ‘text/javascript’; s.async = true;
s.src = ‘http://back.famebloggers.com/bloggerfy_no/tracker’;
var d = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; d.parentNode.insertBefore(s, d);
})();
4 kommentarer

Siste innlegg