BEONITE BLOGG

Jeg er så GLAD for at jeg har opprettet denne bloggen. Jeg føler på grunn av bloggen min, så får jeg mye mer valg muligheter i livet. Jeg husker godt den dagen jeg satt på rommet mitt. Jeg hadde så lyst til å lage min egen blogg. Men jeg viste aldri hva jeg skulle skrive om, og det stoppet meg.. Jeg nølte så mye med hva bloggen min skulle handle om og hva jeg kan skrive for å få lesere mine til å daglig klikke innom bloggen. Jeg var så usikker, så jeg spurte ei venninne av meg, som stod meg nærmest den tiden. Jeg spurte henne om det hadde vært bra om jeg startet opp og om jeg burde gjøre det. Vet dere hva jeg fikk som svar tilbake? Nei, du burde ikke gjøre det..

Nå lurer dere sikkert på hvorfor ho sa NEI til det, når ho var ei god venninne av meg. Ho var faktisk glad i meg, men ho var alltid så misunnelig på meg. Og det kunne jeg lese med en gang. Ho har til og med fortalt det til meg at ho blir så fort misunnelig på meg. Virkelig? Når man står sammen såpass nærme, så skal man ønske hverandre lykke og suksess. Ikke gi blikk og være så jævla sjalu på hverandre. Ho er en av grunnene til jeg ikke vil gi slipp på bloggen min, ikke bare ho. Men alle andre der ute som ikke ønsker meg suksess i livet. På grunn av sånne folk jeg aldri gir opp! Vi er ikke venner den dagen i dag, ho gikk ifra meg fordi folk snakket hele tiden om meg. Og ho ville ikke la folk tro at ho er sånn som meg, siden ho er min venninne og vi hang med hverandre 24/7. Jeg var så SKUFFA, og jeg prøvde tusen ganger å få vennskapet tilbake. Det gikk aldri.. Men for ikke lenge siden så fikk jeg en lang LANG melding av henne. Nå som jeg har “blitt kjent”, det er nå ho vil ha meg tilbake. Sånne falske og arrogante venner vil jeg ikke tilbake til livet mitt. WATCH ME..

Jeg er så STOLT over meg selv, at jeg flere ganger har vært blant Norges største blogger. Jeg har aldri vær på topp nr 1 over hele Norge. Men jeg har vært på TOPPEN over blogg.no, mange mange ganger. Drømmen er å en gang komme på NR 1 på lista. Om jeg kommer til å klare det? Vi får se på det, men man skal ikke se bort fra at jeg klarer det. Jeg har tro på meg selv, og det er viktig 🙂

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg