EN BITTE LITEN PAUSE

Så kjedelig at jeg ikke har kameraet med meg. Kameraet funker som den skal, men ledningen til å putte inn bilder er KAPUTT. Så det blir kjedelige mobil bilder. Men la gå.. Idag startet dagen med en koselig by tur med kjære, Maria. + litt shopping. Jeg lovte meg selv å roe med når det kommer til å kjøpe så MYE tøy. Men jeg klarer ikke la vær. Tror ikke jeg er den eneste jenta i verden som er så veldig glad i nye tøy.

Fikk kjøpt meg en ny caps, så gikk turen videre til en venn av Maria. Vi hørte på musikk og så på film. Men jeg ble så rastløs, så jeg gikk til kjøpe senteret som ligger noen meter unna leilighet til han vi var på besøk hos. Jeg skulle bare titte litt, for å drøye tiden til julegrøt festen vi skulle dra til. Men så fikk jeg ØYE på noe fint, nemlig klær. Jeg prøvde de på, og jeg klarte ikke å DY meg å legge de tilbake. Så jeg la de i kassa og betalte for det. Sånn kan det gå.. 

Kroppen min ble så sliten, så jeg bestemte meg å dra tilbake til Hånes. (jeg har flyttet, men er på besøk). Skal spise litt, så gå en lang tur ute med meg selv og musikken!

SNAKKES

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg