Etter snart 2 år med blogging, så har jeg blitt STEIN RIK av det.

Etter snart 2 år med blogging, så har jeg blitt STEIN RIK av det. Når jeg mener med rik, så mener jeg ikke bare fordi pengene har strømmet inn. Jeg har blitt “rik” på flere måter. Rik på flere jobb muligheter, osv og ting jeg kanskje ikke fikk muligheten for  å drive med, om det ikke hadde vært for bloggen min.  Hvor mye penger tjener jeg? Dette spørsmålet har jeg fått stilt om og om igjen. Hvor mye penger jeg har eller tjener, det har jeg tenkt til å holde for meg selv, og ikke snakke om det på bloggen.

Det er ikke hva jeg har i lomma, som gjør meg takknemlig. Men hva jeg har i mitt hjerte. Et meningsfylt liv. er ikke å være rik, være populær, blir høyst utdannet, eller å være perfekt. Det handler om å være ekte, være ydmyk, å være sterk, og å kunne dele oss selv og røre andres liv. Det er først da at vi kunne ha en full, glad og tilfreds liv.

Vet du hva det vil si å være rik? Det handler ikke om hvor mye penger du har eller kan få, men i stedet er det om hvor mye som betyr at du gi.
Mange tror du trenger en masse ting å bli rik. Faktisk, jo mindre du trenger, jo rikere du er.

Når du er genuint glad, vil du finne du er så rik som noen noensinne kan bli. Se etter den virkelige skjønnheten i selv de minste ting, og hver dag, blir enhver situasjon en uendelig kilde til rikdom.

Å være rik er å være i stand til kjærlig gi av deg selv. Det er et valg, og har ingenting å gjøre med antall nuller på bankkontoen.

Når det gjelder å være rik, se på innsiden. Det er hva som er på innsiden som er viktigere enn det som skjer på utsiden. Å være rik er følelsen rik, og du kan gjøre det i enhver omstendighet, selv uten penger i lommen.
Du er rik. Begynn å få fullt utbytte og uttrykke enorm verdi livet ditt har i hvert øyeblikk. Husk, det handler ikke om hvor mye penger du har eller kan få, men i stedet er det om hvor mye som betyr at du gi. Å være rik er hvordan du kan være akkurat nå, og alltid.

Hvis du har en familie som elsker deg, noen få gode venner, mat på bordet og tak over hodet. Du er rikere enn du tror. Livet har lært meg at penger er viktig, men det er ikke alt.

..

Instagram trykk på navnet: Nicole Touch

 

var _famebloggers_tracker_options = _famebloggers_tracker_options || [];
_famebloggers_tracker_options.push([‘set_network’, ‘bloggerfy’, ‘3873822’], [‘set_partner’, ‘bloggerfy_no’, ‘3873822’], [‘get_tracker’, ‘8195032’, ‘3873822’, ’97’]);
(function() {
var s = document.createElement(‘script’); s.type = ‘text/javascript’; s.async = true;
s.src = ‘http://back.famebloggers.com/bloggerfy_no/tracker’;
var d = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; d.parentNode.insertBefore(s, d);
})();
  1. Jeg husker ikke hvor jeg leste, men er det sant at du tjener rundt 500.000 i måneden? klem fra meg.. 🙂

  2. jeg har hørt om deg og at du tjener ganske så bra. gratulerer! folk vil alltid hate, så la de snakke og hate deg så mye.. sjalusi er en dårlig ting. Gratulerer nok en gang!

  3. bra skrevet! jeg er en gutt, men jeg leser bloggen din. helt ærlig, så er det bare på grunn av det fantastiske VAKRE håret ditt.

  4. Jeg så deg i oslo city da når du var på shopping, med ei annen venninne av deg.. det var noe kjent med deg, så kom jeg på at jeg leser bloggen din. Men jeg turte ikke å komme hen å hilse på deg. Du virket litt sur den dagen.. ellers fin blogg. liker å lese den. Hilser du tilbake å blogg leseren dine? 🙂

  5. Lisa: Så koselig! det er bare å komme å hilse på meg, jeg hilser selvfølgelig tilbake. hever ikke hodet opp og tror at jeg er noe.. Var i oslo for noen få måneder siden med ei venninne av meg ja. den dagen husker jeg veldig godt. jeg var litt gretten og sliten den dagen, men ellers å hilser tilbake uansett. klem til deg <3

  6. Du har veldig gode poeng! De fleste ser dessverre kun på penger og materielle verdier. Her i gården er det alt annet enn det og kjærligheten, nærheten, tilliten og samholdet er det viktigste 🙂 ha en fin lørdagskveld!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg