JEG SKAL FORTELLE DERE MIN HEMMELIGHET!

Til dere som sier jeg ikke kler blondt hår, og sier jeg bare burde skalle meg. For pokker da, hva er det fornoe å fortelle meg? Det er mitt hår, det betyr at jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil med mitt HÅR! Dere alle prøvde bare å nedtrykke meg, for at jeg skal bli lei meg. Og ja, dere klarte det. MAKAN til frekkhet.

Men fra TULL, til alvor… Jeg ler meg i hjel! Til dere som trodde jeg var seriøst når det kom til det blonde håret. Folk spurte meg på snapchat og spurte om jeg kunne sende flere bilder av det blonde håret, og ikke bare med det. Folk begynte å bli frekke mot meg fordi de skjønte det var redigert. Ja, det er redigert. Cry me a river. Noe å være frekk for? går jo ann å spørr om det faktsk er redigert. Gøy med litt selv ironi, det forlenger livet har jeg hørt. Skal bli blond om noen måneder til, men folk kommer nok ikke til å ta meg seriøst denne gangen, HAHA!

2 kommentarer
    1. det ser ut som om du har klippet ut fjeset ditt og lagdt det inn i et bilde. man ser at halsen din er lys, men så kommer ansiktet ditt som er mørkt og skurrete. Det kalles photoshoping.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg