VELKOMMEN TIL FILLERKLINIKKEN

Velkommen til Fillerklinikken! Her har jeg vært å tatt Restylane i under leppene. Og jeg må si jeg er super fornøyd med resultatet. For ca 3 år siden så prøvde jeg ut Restylane her i byen et plass. Stedet skal jeg ikke nevne navn, fordi jeg ikke ble så fornøyd med resultatet. Og Vennina mi som har tatt Restylane der som jeg tokk for 3 år siden, ble heller ikke noe særlig fornøyd. Det er ikke akkurat billig å ta fillers, så blir man ikke fornøyd.. Da vender man seg ikke tilbake, til den samme plassen. 

Siden det var gått en lang stund siden jeg har gjort noe med leppen mine, så ville jeg prøve ut Fillerklinikken. Jeg kontaktet dem for å bestille time, og jeg spurte om hvor mange ml jeg trenger for leppene mine. Og de sa 1 ml holder, fordi de bruker en fillers som gir  veldg bra volum! Jeg fortalte til de at jeg trengte mer enn 1 ml, fordi jeg hadde tatt Restylane her nede i byen og da trengte jeg mer enn det. Og da måtte jeg til og med fylle mer enn 1 ml for 3 år siden,  da jeg sprøytet inn leppene. Det ga forsatt ikke noe særlig volum.. Det er som å kaste pengene rett ned i dassen!

Jeg var skeptisk, men de på Fillersklinkken sa at om jeg trengte mer. Så kunne de fylle inn mer, om jeg ikke ble fornyød. Jeg må si at jeg ble veldig fornøyd leppene! Så det holdt med 1ml. Her skal jeg komme igjen 😀 De er så dyktige, og veldig hyggelig ansatte! De er flinke til å forklare fra begynnelsen, til slutten. Jeg har funnet min favoritt klinikk <3 Jeg anbefalte til vennina mi, om å komme her å ta fillers om ho trengte det. Venninna mi har også vært å tatt Restylane/Botox her i byen, der fikk ho dårlig resultat som meg. Så jeg ble med henne hit til Fillerklinikken, og ho ble så glad for at ho hørte på meg. Vi 2 la virkelig merke til forskjellen mellom klinikkene vi har vært innom. 

Den klinikken vi var innom i byen, den sprøyte stikkken vi fikk i leppene da vi skulle ta Restylane. Vi kjente ikke stikket, det var ikke noe vondt å ta Restylane. Men på Fillers, så kunne vi kjenne den. Og ja, det er litt smerter. Men hva gjør vi jenter ikke for skjønnheten? Det var så rart, fordi jeg sa til de som jobber der at det er så lenge siden jeg har tatt det. Men jeg gruet meg ikke, fordi jeg kommer ikke til å kjenne noe. Og de sa det var rart at jeg ikke synes det var vondt da jeg tok det for 3 år siden. Men denne gangen kjente jeg det, og det er sånn det skal være. Før og etter bilder skal jeg vise frem, når jeg har fått bildene sendt.  

Her får vennina mi Botox i Panna! Lider for skjønnheten. Min nydelige vennine <3 Følg de gjerne på Instagram for før og etter bilder @fillerklinikken

 

5 kommentarer

Siste innlegg