jeg tenker KUN på meg selv, ingen andre

Nok er faen med nok! Jeg har alltid vært den personen, som bryr meg så mye om de jeg er veldig glad i. Kanskje litt for mye! Jeg har blitt sviktet av ei av mine nærmeste, som jeg aldri i mitt liv skulle tro ville vende ryggen sin mot meg. Det var som om hele verden min raste ned. Den følelsen av å bære på mye sinne, savn, irritasjon, hat og det å være dypt nedfor.. Den følelsen går om og om igjen. Nå etter år er gått, så sitter jeg forsatt her med tårer i øynene mine. Selv om den personen ikke er lenger i mitt liv, så får jeg tårer av de gode minne vi delte sammen. Ho var mitt ALT, min bestevenn.. Men mer som en søster for meg.

Etter så mange fucking’s år med en sterkt vennskap, så hadde denne personen en iskaldt hjerte til å bare glemme meg, og ALT det jeg har gjort for henne. Alle de gangene jeg har vært der for deg, når ingen andre var til stede. Jeg har sett deg langt nede, og hvem var det som ga deg en hard trøste klem og lyttet til alle problemene du hadde? jo det var meg, og bare MEG. Jeg har hatt mye sinne, og grått meg til SØVN av det. Jeg har kontaktet deg mange mange 1000 ganger for å prøve å bygge opp vennskapet vårt igjen. Forsatt ingen svar fra deg..

Selv om ALT var din FEIL. Hver gang jeg prøvde å kontakte deg, så ble jeg avist og fikk bare kalde svar fra deg. Kan du ikke den dag idag, bare innse dine FEIL.. og gå videre med hatet du har for meg? Det jeg alltid har prøvd å si til deg. Vi begge har “vokst” opp fra hverandre som du en ga sa til meg. Voks opp fra hverandre? Virkelig bitch, det var du som sviktet meg på all slags mulig måter. Etter så mange gode år, så setter du deg ned meg, for å fortelle at du har funnet ei annen bestevennine. Det kokte inni meg!

Jeg var langt nede og jeg trengte deg ved siden av meg. Hadde du faktisk bare vært der i samme rom som meg, i en dag bare og  sett hvordan jeg hadde det med meg selv, så hadde verden din kanskje gått opp. Dette var ikke en LEK, jeg var dypt nede. Helt ærlig, så sårer det meg at du forsatt trodde jeg lekte “syk”.  Jeg står forsatt på mitt, og jeg kommer alltid til gjøre det. Vennskapet tok slutt, pågrunn av deg. Av all de stygge tankegangen du hadde i den knøtt lille hjernen din. og HEY, jeg ser du “gjemmer” deg på bussen eller hvor du er og går. 10 år etter, så er du forsatt livredd rykter. Jezeeees!

Nok er faen med nok, og det er på tide å komme seg videre i livet. På tide å være litt egoistisk å tenke på seg selv. Den dagen idag har jeg nådd veldig langt, suksess er det riktige ordet. Jeg har nådd målet mitt som jeg har lenge ønsket å oppfylle, og enda høyere opp skal jeg komme. Jeg kunne faktisk ikke hatt det BEDRE! Jeg har blitt en sterkere person.. Og hver dag som går forbi, så lærer jeg noe nytt hele tiden. Og den erfaringen jeg har lært, tar jeg med meg videre. Jeg hever hodet og smiler til verden. Livet er herlig! 

Ingen kan ersatte deg, for det finnes bare en av deg i denne verden. Men du er glemt.

2 kommentarer
    1. Syns det er slitsomt med mennesker som rett å slett bare mangler empati eller forståelse. You go!! 🙂 <3
      Jeg har spm runde nå så om du vil slenge inn et spm eller fler så blir jeg KJEMPE glad 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg