hits
menu

GODT NYTTÅR

 • 31.12.2017, 21:39

Godt nyttår alle sammen!

SKAL JEG SLETTE DEG SOM VENN?

 • 31.12.2017, 08:12

Det er morgen nå og jeg har ikke fått sovet noe inatt. Jeg har grått i flere timer. Jeg tenker så mye på deg. Vi vil alltid huske deg, som den omtenksome personen som alltid brydde seg om alle andre, før seg selv. Det gjør så vondt inni meg, å tenke på hvor mye du har måtte slitt før du døde. Det knuser hjertet mitt i filler biter :( Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har fått fred enda. Jeg savner latteren din, jeg savner det å kunne skrive til deg med en gang jeg var lei meg.

Du var alltid der for meg uansett hvor mye du sleit selv. Du holdt det meste for deg selv, for å gjøre alle andre livsglade. Jeg vil høre stemmen din igjen, uansett om det er i drømmen min. Jeg prøver å komme meg videre i livet, men jeg har nødt til å høre deg fortelle meg at du har det bra! Hver gang jeg skal legge meg, så ber jeg til gud om du kommer til drømmen min og forteller til meg at du er på en mye bedre plass nå. En ting er sikkert, slike mennesker som deg kommer opp til himmelen. ♥

Vi er venner på Facebook og som oftest så dukker du opp på profilen min. Hver gang jeg ser deg i min vennliste så smiler jeg bredt og tenker på skrive til deg. Jeg tror du forsatt lever, men så lever du ikke lenger blant med oss :( Jeg har vurdet å slette deg som venn, bare for å få fred. Hver gang jeg er innom profilen din så blir jeg så lei meg, jeg begynner å hylgråte. Men så vet jeg at vist jeg sletter deg som venn og legger deg tilbake som venn, så kommer du aldri til å godta fordi du er død. Jeg kan ikke slette deg som venn, jeg blar gjennom meldingene  og leser gjennom samtalene våres. Jeg elsker deg!

 

You always kept your promises.. never ever broke them. You promised that you will be always be there for me. So i trust that you are watching me from somewhere above, and will guide me whenever i am lost.

 

neither will a million tears i know because i've cried.

 • 31.12.2017, 07:26

A thousand words won't bring you back i know because ive tried, neither will a million tears i know because i've cried.

TYNNE KRØLLER

 • 31.12.2017, 04:48

Tynne småe krøller. Jeg brukte chopstick curler av Lee Stafford ♥ Siden jeg har masse hår så tok det lang tid, med det tar enda lengre tid neste gang. Her gjorde det jeg det bare fortest mulig, hadde dårlig tid.

JEG ER LIVREDD FOR Å MISTE FLERE JEG ELSKER!

 • 30.12.2017, 05:17

Nyttårsaften blir ikke det samme uten deg. Det går ikke 1 dag, uten at jeg tenker på deg. Jeg savner deg så fryktelig fryktlielig mye. I skrivende stund så skriver jeg mens fingrene skjelver. Jeg klarer ikke å ha det gøy som før lenger. Plutselig ble livet snudd opp og ned for oss alle. Vi er forsatt i sjokk, vårt ALT. Jeg prøver å være sterk pågrunn av de andre. Jeg kan se på ansiktet dems at de sorger mer, når de ser meg trist og lei.

Etter begravelsen, så har jeg aldri grått foran de eller noen lenger. Jeg gråter kun i skjult. Når jeg kjenner jeg får tårer i øynene, så går jeg raskt bort til toalettet eller på rommet, for å gråte ferdig. Der ingen kan se meg. Jeg vet ikke når livet mitt kommer til å bli helt normal igjen. Når jeg drikker alkohol, så får jeg ut alle mine følelser. Det er grunnen til jeg har sluttet å drikke alkohol for godt. Men så har jeg aldri vært den personen, som har vært glad i alkohol heller. Jeg kan være meg selv og ha det gøy uten å ha alkohol i kroppen. Men når jeg er nedfor, da kan jeg lett misbruke alkoholen. Noe som ikke er bra i det hele tatt.

Snart er vi er på et nytt år (2018) og jeg har blitt invitert til fest både her og der. Jeg setter veldig mye pris på invitasjonene jeg har fått. Men det frister lite å feire hos noen andre, enn hos familien min selv. Jeg er ikke så flink til å være sosial lenger, etter alt som har skjedd. Jeg har stresset så mye etter tragedien og jeg  tenker så mye, at jeg føler hodet mitt eksploderer snart. Jeg har fått ekstrem ANGT for å være en dag uten de jeg har glad i. Plutselig kan alt skje. Jeg vet at jeg ikke må glemme å være sosial, men det er vanskelig.

Det eneste jeg har lyst til, er å tilbringe tiden med de jeg elsker. For jeg sliter med de tankene i hodet at noe kommer til å skje en dag. Jeg er så redd for å miste flere jeg er glad i. Kanskje det er derfor jeg kun vil finne på noe med de jeg er så glad i? Nok en gang så beklager jeg for sorge innlegger, men det er det jeg bruker bloggen min for. Helt til jeg føler det er nok, så starter jeg med å blogge som jeg vanligvis pleier å gjøre. Bruker profilen for å skrive ned mine følelser og erfaringer. Uten tvil så er det mange som har opplevd å miste noen på den samme måten som jeg gjorde.

 

Ha en fin dag videre alle sammen, stor klem fra  meg ♥

Tiden går og du begynner å se folk for hvem de egentlig er, og ikke hvem de later til å være.

 • 29.12.2017, 01:05

Alle er ikke din venn. Bare fordi de henger rundt deg og ler med deg, betyr det ikke at de er din venn. Folk later så godt. På slutten av dagen eksponerer virkelige situasjoner falske mennesker, så vær oppmerksom. Tiden går og du begynner å se folk for hvem de egentlig er, og ikke hvem de later til å være.

Respekter folk som finner tid for deg i sin travle timeplan. Men elsk folk som aldri ser på timeplanen deres når du trenger dem. Sanne venner er alltid der for deg. Falske venner vises bare når de trenger noe fra deg. Livet er alt for kort til å kaste bort tid på folk som ikke bryr seg om oss dypt ned.

Jeg har lært mye i år. Jeg har lært at ting ikke alltid viser seg slik du planla det, eller måten du tror de burde på. Og jeg har lært at det er ting som går galt som ikke alltid blir faste eller blir satt sammen igjen slik de var før. Jeg har lært at noen ødelagte ting blir ødelagte, og jeg har lært at du kan komme gjennom dårlige tider og fortsette å lete etter bedre, så lenge du har folk som elsker deg.

 

WHAT IT'S LIKE TO BE IN A COMA?

 • 28.12.2017, 22:05

xrT9XRyDDaE
 
De dagene vi så deg ligge på koma, så gjorde det så fryktelig vondt :( Jeg kommer aldri til å glemme hvordan det føltes. Hver eneste dag, ba vi til gud om at du skulle våkne opp igjen eller bare i det minste gi oss noen små tegner.. På at du blir frisk og hel igjen, men dessverre så skjedde det aldri. Å se deg ligge i koma, gjorde så vondt at ord kan ikke beskrives! Meg og Thanya fikk aldri sove på nattta, vi tenkte hele tiden på deg.
 
Mens vi tenkte på deg, så  fikk vi begge ideen om å søke på Youtube: "people who have waked up from coma". Kun for å få hap og tro på at det er sjans for at du kom til å leve igjen. Vi kom over denne videon, "whats it's like to be in a coma". Denne videon gjorde at vi fikk litt ro inni oss, etter vi så hele denne fantastiske videon så fikk vi en god følelse! De som ligger i koma har det bedre enn det vi tror. Når vi ser folk ligge i koma, så ser det ut som de kjemper, det ser ut som det er helt vondt der de ligger, det ser ut som de sover, mange følelser går gjennom hodet vårt. Kanskje de har det faktisk veldig bra? Dette er noe jeg forsatt kommre til å lure på.

MY WHITE CHRISTMAS DRESS

 • 28.12.2017, 17:04

Denne kjolen har jeg designet selv, jeg tegnet den på et vanlig ark. Så viste jeg/forklarte til sydama hvordan jeg hadde lyst kjolen skal være. Den skulle ha vært strammere på midjen, men jaja fin er det fordeom. Ho er veldig dyktig på å sy!

TIRSDAG'S KVELD

 • 27.12.2017, 16:58

Sadia, Lorelyn, Nicole (meg)

Birthday boy i midten, Ronald :)

Kjekkasene ;)

Jada :) Jeg var ute både på mandag og tirsdagen. Det var mange folk ute på begge dagene. På mandag så var meg og jentene ute på "All inn", på tirsdag så var vi innom Tollboden, så var vi resten av kvelden på Barbarossa. Disse bildene er fra mandagen. Dessverre så gadd jeg ikke å ta flere bilder igår. Jeg dro hjem tidligere enn forventet. Jeg ble veldig lei meg utover kvelden, plutselig begynte tårene mine å trille. Jeg skulle så ønske du var ute og hadde det gøy med meg og mine :( men du er på en mye bedre plass nå.. RIP.

FAMILY TIME

 • 26.12.2017, 19:16

Bilder fra igår kveld kommer senere. Det var mange folk ute enn forventet. Nå skal jeg tilbringe tiden med familien ♥ Vi skal på bowling sammen hele gjengen. Med både store og småe! Så blir det ut på byen med Lorelyn senere. Ha en fin dag. Klem fra meg.

Folk som er LIVREDD for sin egen rykte!

 • 25.12.2017, 21:13

Tro meg når jeg sier det, jeg kjenner de personene som er så redd for å få rykter på seg, at de heller velger å isolere seg bort fra ryktene. Det er ikke kødd engang, istedenfor å ikke bry seg om rykter som ikke er sanne, så lev heller livet. Livet er for kort. Nå skal jeg bli ferdig med å stelle meg, så skal jeg ut med noen folk. Lage litt rykter på seg selv også :) Snakkes.

UT IKVELD

 • 25.12.2017, 17:28

Hey Loves ♥ Da stikker jeg en tur ut på byen ikveld. Det trenger jeg for å si det sånn, har bare vært veldig flink til å isolere meg. Når man ikke har noen venner som er ledige, så er det bare å spørre naboen min :) Han sier aldri nei til meg, haha. Jeg viste ikke at det var åpent idag, helt til jeg åpnet en snapp fra ei venninne. Jeg hadde ikke peiling om det var åpent idag. Ler meg ihjel om vi går ut, så er alt stengt.

 

Ses!

 

FANTASTISK KVELD

 • 25.12.2017, 14:30

Natali ♥

Meg og store søster ♥

For en fantastisk jule kveld. Alle i familien samlet seg hos Thavry. Det var ho og typen som fikset i stand jule maten. Det ble pinnekjøtt med masse godt og riskrem til dessert. Det luktet godt fra langt avstand. Det var så koselig. Så glad i min familie ♥

Hvordan var din julefeiring?

JULAFTEN I BILDER

 • 25.12.2017, 00:26

Julaften i bilder ♥

 

SÅ KOSELIG

 • 24.12.2017, 21:26

Så koselig! Vi feirer julen hos Thavry ♥ Masse bilder kommer senere. Jeg har forsatt feber, tror jeg har fått influensa. Kjedelig å være syk på julaften :/ får ikke spist så mye, når mat lysten ikke er helt på plass. Jeg jeg vet mange føler seg ensome på denne dagen, men jeg håper dere har det bra! Jeg har bare levert gaven til barna og de andre som jeg har kjøpt til, så var jeg med da de åpnet alle pakkene, Så dro jeg hjem, er ikke i form til noen ting med denne feberen. Ha en god jul alle sammen.

TÅRENE MINE BARE RENNER

 • 24.12.2017, 15:09

Jeg er så lei meg, jeg savner deg så fryktelig mye! Jeg vet ikke hvordan jeg skal stoppe å være lei meg. Vi kommer aldri til å få deg tilbake, aldri. Vist jeg skal beskrive hvordan jeg føler meg med et ord, så er det ordet: håpløshet.

Jeg vet ikke hvorfor jeg føler meg slik, jeg blir så skremt av å være alene, jeg blir skremt å gå noen meter alene. Jeg stirer på taket, jeg stirrer ned og jeg stirrer på alle vinkler. Jeg tørr ikke å gå ned til bodet, for å hente den store bamsen jeg skal pakke inn. Jeg må ha noen med meg. Er det normalt å føle seg slik etter man har mistet noen?

DET Å STELLE SEG ER ET ORK

 • 24.12.2017, 12:52

Jeg våkner opp og jeg kjenner jeg ikke er i form. Har bare lyst til å ligge hele dagen i senga, men det kan jeg heller ikke. Da blir jeg bare enda dårlige med tanken på alt som har skjedd. Jeg skal se hva jeg klarer, men jeg har fått influensa itillegg. Det å stelle seg er et ork og det å ta på pene klær er et ork. Jeg kan ikke presse meg selv heller, jeg må se hva jeg klarer.

GOD JUL ALLE SAMMEN

 • 24.12.2017, 00:27

Jeg ønsker alle sammen en lykkelig jul. Til dere ensomme sjeler der ute, jeg sender dere mange varme klemmer! Vit at jeg tenker på dere. Blir fantastisk å feire med to gode venner også ♥

DET Å GJØRE SEG OPPTATT

 • 23.12.2017, 18:22

Jeg og mine har vært veldig flinke til å gjøre oss opptatte. Viktig det for å ikke tenke hele tiden! Vi har kjøpt en spill som kalles for "Alias". Moro spill som får oss til å le. Og hvem skulle trodd våre foreldrene var så flinke på det? haha. Jeg prøver å ikke være alene et eneste minutt engang, det er ikke sunt for meg. Man kan lett føle seg ensom, når man sorger alene. Det jeg fokuserer på videre er å gjøre meg selv opptatt. Jeg MÅ ha noe å gjøre hele tiden, ellers så kan jeg bli veldig fort nedfor!

Imorgen skal jeg være hair stylist for jentene! Jeg skal style håret til meg selv, så til min niese Thavry og alle andre som har lyst til å være fin på håret. Jeg har kjøpt en sånn chopstick krøll tang, som jeg alltid har ønsket meg. Når jeg ser en krøll tang som jeg liker, så nøler jeg ikke med å bestille den med en gang. Jeg vet ikke hvorfor jeg aldri bestilte den hjem, når jeg har ønsket meg den så inderlig mye. Tror jeg har "glemt" den bort, helt til jeg fikk øye på den, på en av butikkene på sørlandet senteret. Tenkte å lage småe tynne krøller på meg og barna. Og store krøller til Thavry, siden ho har veldig tykt hår. Så det kommer til å bli så nydelig! Ønsker alle sammen en trivelig jul. Husk å ta vare på hverandre <3 tilbring tiden sammen, så ofte dere bare kan.

ENSOMT

 • 23.12.2017, 16:01

Okei, blogg profilen min har blitt klikkings, så jeg får ikke publisert bilder eller noe enda. Imorgen er det julaften og det blir ikke som forventet. Jeg gledet meg så mye å feire julen i år. Men så skjedde det noe uforventet. Imorgen blir det så ensomt uten deg :( men vi lover at vi skal kose oss ekstra for deg. Savnet er stort.

ER SELVMORD EGOISTISK? DET ER PÅ TIDE Å SNAKKE OM SELVMORD OG DEPRESJON

 • 23.12.2017, 01:34

Er selvmord egoistisk? Hva med de etterlate som sitter igjen med sorgen? Har du blitt rammet av en dyp depresjon i løpet av ditt liv? Da kan du 100 % føle med de som har tatt selvmord eller har selvmordstanker.

 

Selvmord er en beslutning utstedt av desperasjon, håpløshet, isolasjon og ensomhet. Det svarte hullet som er klinisk depresjon, er allvarende. Å føle seg som en byrde for kjære, føler at det ikke er noen vei ut, følger seg fanget og føler seg isolert, er alle vanlige blant folk som lider av depresjon.

Folk som sier at selvmord er egoistisk, refererer alltid til de overlevende. Det er egoistisk å forlate barn, ektefeller og andre familiemedlemmer bak, så sier de. De tenker ikke på de overlevende, ellers så ville de få oss til å tro. Det de ikke vet er at våre kjære er grunnen til at mange mennesker holder på i bare en dag mer/til. De tenker på de overlevende, sannsynligvis frem til aller siste øyeblikk i mange tilfeller. Men den sjelkrossende depresjonen som omslutter dem, gir dem følelsen av at det ikke finnes noe alternativ. Som den eneste måten å komme seg ut, er å velge bort.

Det er ingenting egoistisk om selvmord. Helt til du har nådd det nivået av depresjon, til du har mistet sjelen din til et hav av tomhet og mørke, får du ikke gjøre de dommene. Du forstår kanskje ikke det, og du har sikkert rett til dine egne følelser, men å gjøre disse dommene og spre den typen negativitet vil ikke hjelpe den neste personen, Faktisk vil det bare skade andre.

 Når verden roser tapet av Robin Williams, blir folk overalt hjelpeløs og forvirret. Hvordan kunne noen som så ut til å være så lykkelige i virkeligheten være så veldig deprimert? Sannheten er at mange, mange mennesker står overfor samme kamp hver eneste dag. Noen vil begå selvmord. Noen vil forsøke. Og noen vil henge på for kjære liv. De fleste vil ikke være i stand til å be om hjelpen de trenger for å overvinne sin psykiske lidelse.

Du kan hjelpe. Kjenn advarslene for selvmord. 50 - 75% av de som prøver selvmord, forteller noen om deres intensjon. Hør når folk snakker. Få øyekontakt. Gi empati. Og for kjærlighet til mennesker overalt, legg ned den latterlige ikke-så-SmartPhone og vær menneskelig.

Sjekk inn på venner som sliter med depresjon. Selv om de ikke svarer på telefonen eller kommer til døren, gjør en innsats for å fortelle dem at du er der. Vennskap handler ikke om å redde tapte sjeler, vennskap handler om å lytte og være til stede. Oppfordre hjelp. Lær om ressursene i ditt område, slik at du kan hjelpe venner og kjære i nød. Ikke vær redd for å sjekke inn igjen og igjen. Ikke vær redd for å formidle din beskymring. En menneskelig forbindelse kan gjøre en stor forskjell i livet til noen som sliter med psykisk lidelse og / eller overlevende skyld.

Selvmord og selvmordsforsøk i Norge. Hvert år blir det registrert 500? 600 selvmord i Norge. To av tre som begår selvmord er menn. Det er på tide å øke bevisstheten, øke empati og godhet, og bringe disse tallene ned. 
Det er på tide å snakke om selvmord og depresjon.

VIKTIG Å TA VARE PÅ SEG SELV

 • 22.12.2017, 21:26

 

Det er nødvendig å ta seg tid til å gjennomleve sorgen. Å sørge tar tid og krefter. Når sorgen rammer, kan man lett glemme å ta vare på seg selv.

Når man sorger, så er det normalt å ikke orke å gjøre noe som helst. Det man pleide å krefter til å gjøre før, er ikke det samme når man sorger.Noen mister matlysten og slutter å spise. Alt går så sakte. Men det er lov det, når man sorger så tar alt sin tid. Det er helt naturlig å ha sine nedturer. Det blir bedre, vi hjelper hverandre opp.

Noen må minnes på de viktige daglige rutinene som måltider, mosjon og hvile. Ta "friminutt" fra sorgen, gi deg selv muligheten til å oppleve noe som er hyggelig. Å lese kan være en god hjelp for noen, andre kan ha nytte til å skrive ned egne tanker, følelser og erfaringer.

EN FLOTT BEGRAVELSE

 • 22.12.2017, 20:45

 

Hjertelig takk for en flott begravelse ♥ Jeg vil takke ALLE sammen som kom. Ord strekker ikke til! Jeg vil også takke mine 2 bestiser  som var der for meg. Det betyr så mye, Laura og Aysegull. Jeg er så glad i dere. Til sammen er vi STERKE!

Dypt savnet og høyt elsket. Hvil i fred ♥

2 FACE BITCHES

 • 22.12.2017, 17:21

Jeg vet godt hvem mine venner er. Når jeg mener mine venner, så mener jeg de som er ekte! Dere vet hem dere er ♥ Ekte venner er der for deg ALLTID og ikke bare når de trenger noe! Etter tragedien skjedde så har jeg skrevet om sorgen på bloggen, så deler jeg innlegget videre på Facebook. Alle sammen er så nysjerige på hvem jeg har mistet, det er forståelig. Men så finnes det mine "venner" som bare lurer på hvordan det går med meg, bare for å sin egen nytelse sin skyld.

De lurer på hvem  som har reist til paradiset og hva som har hendt. De spørr ikke direkte på denne måten: "hvem har du mistet? hvem?" De vet at man ikke spørr på en sånn frekk måte, så de vet at de ikke kommer til å få noe svar da. Men istedenfor så prøver de å finne frem sannheten med en så SMISKENDE ord! Etter de har fått vite hva som har hendt og hvem det er, så blir de kald igjen og ikke bryr seg lenger.  Så jeg lar heller vær å svare de på det.

De hadde ikke vært ved siden av meg i begravelsen, så hvorfor bruke tiden min på å svare de. Det lyser fra lang avstand når man vet om noen er falske mot deg. Til dagligsdags så pleier de ikke å spørre hvordan det går med meg, kun når de trenger å få svar på noe. Derfor er det godt å ha gode venner rundt seg når man trenger en skulder å gråte på ♥

 

JEG TROR DU FORSATT LEVER

 • 20.12.2017, 22:12

Det har forsatt ikke gått opp for meg at du ikke lever lenger. Jeg skulle til å skrive til deg på Facebook,  men så stopper det opp for meg. Du er død, du lever ikke lenger. Jeg skruller nedover vennelista min som jeg alltid pleier å gjøre, jeg ser navnet ditt, jeg ser profilbildet ditt. Jeg ble så glad av å se deg ♥ Jeg var lei meg og jeg pleier alltid å skrive til deg når jeg føler meg nedfor.  Jeg klikker innom profilen din, men så sier det stopp for meg, du er ikke lenger her med oss :( Det er bare så uvirkelig. Jeg savner deg så mye!

BEKLAGER

 • 20.12.2017, 14:20

Beklager for mange deppa innlegger i de siste dagene, men jeg bruker bloggen min som terapi og jeg tar opp temaer som depresjon og selvmord. Viktig å snakke om usynlige sykdommer! Igår dro jeg på sykehuset med de andre, vi så deg ligge der fredfullt vårt engel ♥ Du var så fin i den nydelige dressen vi kjøpte til deg. Imorgen blir det siste dagen vi får sett deg, det blir en nydelig begravelse for deg. Du betyr så mye for oss alle. Vi elsker deg. Hvil i fred ♥

FRISK LUFT

 • 19.12.2017, 23:39

Jeg er veldig flink til å isolere meg selv, etter jeg fikk den dårlige nyheten. Jeg har ikke lyst til noen ting. Ingenting er gøy for meg lenger. Hodet mitt går så mye treigere, jeg kan glemme ting etter noen sekunder. Men det kommer til å bli bedre, det bare tar sin tid. Det som har har skjedd er bare så ufattelig trist :( fikk kommet meg ut til senteret i noen timer. Laura hadde veldig lyst til å la meg få noe frisk luft. Man blir psykisk syk av å sitte flere dager inne! Husk å ta vare på hverandre ❤

MANGE VENNER, MEN FÅ SANNE VENNER!

 • 19.12.2017, 11:26

Mange liker å tro at de har mange venner. Men ofte teller de feilaktig ekte venner med bekjente. Så hvem er egentlig dine sanne venner? Stopp opp og tenk på det for et øyeblikk. Hvor mange av menneskene du anser venner, bryr seg virkelig om deg? Hvor mange oppfodrer deg i dine visjoner og drømmer, og er der for deg når du treffer en vegg? Hvis vi ærlige, må de fleste av oss innrømme at et betydelig antall såkalte venner og kollegaer egentlig ikke er der for oss. Faktisk er mange av de menneskene vi tilbringer tid med, de som suger opp vår energi og til og med bringer oss ned noen ganger , når de ikke ønsker at vi skal oppnå våre drøm.

Når du treffer veggen, det er da du virkelig ser hvem som er dine ekte venner!  For min del, så har jeg ikke tid for å hate noen mennesker lenger. Livet er for kort til det. Når man bærer på mye sinne i seg, så kan man lett glippe ut ord som jeg hater den personen! Men mener man egentlig det? Jeg tror det har mye å si om å ha blitt svikta,av den personen som stod deg nærmest. Når du er langt nede, så kan du lett se hvem som er der for det når du trenger de aller mest. Men om de trenger noe, så nøler de ikke med å kontakte raskere enn lynet. Jeg har ikke tid for falske mennesker lenger. Jeg har mange venner, men få gode venner. Dere vet hvem dere er ♥ Jeg skal bruke tiden min videre på å ta vare på de jeg er glad i!

VI HOLDER OSS SAMMEN

 • 18.12.2017, 18:17

Vi holder oss sammen, til sammen er vi mye sterkere. Vi har vært på sørlandet senteret og spist sammen, vi har handlet inn massevis av mat og drikke. Vi spiser og drikker sammen. Det er en god følelse å se hvor mye vi bryr oss om hverandre, alle sammen er så sterke. Men det er en person vi savner :( men jeg tror du har det mye bedre oss I paradiset <3 Jeg vet ikke hva jeg skal føle lenger, jeg er forsatt i sjokk. Jeg har fått i meg mat nå, men ikke mye nok til jeg blir stappmett. Hver gang jeg svelger maten, så tenker jeg på deg.. Jeg skulle ønske du var her ved siden av oss og spise god mat. Det er første gangen jeg har opplevd noen av de jeg bryr meg om, tar selvmord. Første gangen i mitt liv jeg skal til en begravelse.  Vi ses igjen <3

SELVMORDSTANKER!

 • 18.12.2017, 10:03

 

Har du noen gang opplevd å ikke bli tatt seriøst? Uansett hva det gjelder, men folk tar deg ikke seriøst på det. Har du noen hørt at du kun er ute er oppmerksomhet? Men sannheten er at du roper etter hjelp, men hvordan roper man ut etter hjelp? Som jeg har nevnt tidligere, selvmord skal ikke være tabu! Man må få lov til å si rett ut, at man har selvmordstanker/planer om å ta sitt eget liv. Uten å tro at man lyver og kun bare vil ha oppmerksomhet rundt seg selv. Når et menneske sier det, så er det flere tegner på hjelp.

Selvmord er ikke noe å kødde med, folk sier det ikke bare for å si det. De har tanker som ligger oppi hodet, som de sliter med. Hvordan skal man bearbeide tankene som sitter oppi hodet? Det er ikke bare knipse det bort, eller prøve å tenke på noe helt annet. De som har selvmordstanker, tankene sitter på en måte permament i hodet. Det skal mye til, for at de skal få livsgleden tilbake! Tankene vil sitte der i flere år, om ikke permament til man velger den siste utveien, selvmord. Selv om det er dager de virker glade, så er de helt ødelagt innerst inne. Skjønner folk ikke at det er finnes farlige synlige sykdommer, som usynelige?! Jeg vil tro usynelige sykdommer er det værste av de!

Først og fremst er det lurt å tenke på, hvor kom selvmords tankene fra? Er det noe dem har opplevd som barn? kan barndommen har noe å si? Er det noe som har skjedd for noen dager siden, uker siden? Sliter de med traumer? ser de bilder i hodet? Det finnes utallige mange grunner til dem sliter som de sliter. Det er utrolig viktig at de får fortalt det til noen, så de får det ut.

Det er livsfarlig å holde det inne for seg selv, livsfarlig. For hver gang dem skal holde smertene for seg selv, så bygger det opp større fare. Til slutt blir smertene så utholdende, så dem tar sitt eget liv. Det er viktig å få fortalt det til noen, som ikke sier det videre til noen som helst. Til og med ikke din egen bestevenn som du stoler på. Det er ikke bra når ryktene flyr ut som en flamme om problemene til et annet menneske. De kan føle at noen ikke tar dem seriøst, de kan føle å bli ledd av. Taushetsplikt er et TAUSHETSPLIKT!

Det er en daglig kamp  være i smerte eller kvalm på innsiden, mens du ser fin ut på utsiden. Flere usynlige sykdommer som ptsd, angst, cluster, depresjon, bipolar, diabetes, lupus, fibromyalg, ms, me, leddgikt, kreft, sjøgren, hjerte og karsykdommer, epilepsi, autisme, md etc..

 

♥ Nicole Touch ♥

 

DEPRESJONER HOS VOKSNE OG BARN

 • 17.12.2017, 17:50

Jeg kan ta hånda på hjertet og si jeg vet hva ordet DEPRESJON er! Har du hatt noen i familien som har det eller noen som står deg nært, så kan du se hvordan det er å leve med mennesker som har depresjon. Du kan se at han/hun har mista livs glisten, ingenting som var gøy for de.. Er ikke noe gøy lenger. De ser mørkt på alt. Uansett hvor mye de prøver å skjule maska, så kan du se at de har blitt helt anderledes en den personen de var. Det finnes flere symptomer på depresjon.

Folk tror det kun er eldre mennesker som kan bli syk og deprimert. Jeg sier ikke at alle mener det, men av erfaring så vet jeg det. Med en gang du er ung, så tar de deg ikke seriøst. "Hvordan kan en ung menneske være så syk?" De er forsatt unge og spreke. De har mer energi enn det gamle eldre mennesker har. Depresjon kan ramme alle sammen, uansett hvor du kommer ifra, hudfarge, kjønn og alder.  Selv om alle har ulike menninger med sterke personligheter, uansett hvor uenige vi blir. Til syvende og sist så er alle like mennesker med samme følelser. Vi er alle mennesker kan bli rammet av samme sykdom.

Når mennesker blir deprimerte, uansett om man er voksen, ungdom eller barn. Så er det samme symptomer, samme følelser-

 

Symptomer hos barn og ungdom

Følgende symptomer kan tyde på at barn/ungdom er deprimert:

 • Trist eller irritabelt det meste av dagen, eller nesten hver dag
 • Mistet interessen for aktiviteter barnet likte før
 • Vekttap og mindre matlyst
 • Sover for mye eller for lite
 • Er energiløs
 • Føler seg rastløs eller svak
 • Klandrer seg selv for ting som går galt
 • Føler seg verdiløs eller har skyldfølelse uten grunn
 • Mangler konsentrasjon eller har vanskeligheter med å ta avgjørelser
 • Dårligere karakterer på skolen
 • Tenker eller snakker mye om døden

 

Depresjon hos voksne, trykk HER

WOULD YOU KNOW MY NAME, IF I SAW YOU IN HEAVEN? <3

 • 17.12.2017, 11:38

JxPj3GAYYZ0
 

Would you know my name
If I saw you in heaven?
Would it be the same
If I saw you in heaven?
I must be strong and carry on
'Cause I know I don't belong here in heaven

Would you hold my hand
If I saw you in heaven?
Would you help me stand
If I saw you in heaven?
I'll find my way through night and day
'Cause I know I just can't stay here in heaven

Time can bring you down, time can bend your knees
Time can break your heart, have you begging please, begging please

Beyond the door there's peace I'm sure
And I know there'll be no more tears in heaven

Would you know my name
If I saw you in heaven?
Would it be the same
If I saw you in heaven?
I must be strong and carry on
'Cause I know I don't belong here in heaven


 

EKSTREM ANGST

 • 17.12.2017, 09:27

Enda en ny dag uten deg. Det er så uvirkelig, det har forsatt ikke gått opp for meg. Du er virkelig borte, jeg klarer bare ikke å innse det enda. Jeg logger meg inn på Facebook, jeg trykker automatisk på ring. Men hvorfor ringer jeg deg? Du kommer ikke til å ta opp :( nummeret er ikke lenger i bruk. Jeg har så ekstrem angst. Hører jeg noen lyder, så skvetter jeg. Tar noen på meg, så skriker jeg! Jeg kjenner jeg har angst for å miste flere jeg er glad i. Jeg står opp tidlig for å sjekke om alle puster, om de er her rundt meg. Vet jeg ikke hvor alle de jeg er glad i er, så roper jeg automatisk navnet dems. Det er angsten som bestemmer over meg! Jeg kan ikke miste flere, jeg skal prøve å ha den normale sosial livet jeg pleide å ha. Men det kommer til å ta tid, men det er lov det. Alle som sorger bruker sin tid for å komme seg videre i livet, livet går videre, men det gjør så vondt!

ER DET ONSDAG IDAG?

 • 16.12.2017, 22:03

Det surrer rundt i hodet mitt, mye tanker går gjennom hodet. Jeg kjenner jeg glemmer mye mer enn det jeg normalt vis gjør. De rundt meg sier de skal ut på byen og det tikker inn meldinger på mobilen min, folk spør om jeg skal ut idag. Jeg kjenner jeg ikke er helt med hva de sier, tankene er i annen verden. Jeg tenker innerst inne, det er bare onsdag og hvorfor skal så mange folk ut idag, på en onsdag? Jeg føler meg litt rar. Ut på byen på en onsdag? Aldri hørt om.. Jeg spørr meg selv: Åssen dag er det idag egentlig? Jeg vet jo ikke. Jeg har ikke klart å brydd meg. Vært så nedfor, jeg bruker tiden kun på å tenke om hvordan du har det i himmelen. Jeg sjekker mobilen for å se åssen dag det er idag, det står lørdag! Det er ikke så rart mange skal dra ut idag. Er jeg virkelig så borte vekk?.. jeg handlet mat på butikken, folk som jobbet der spurte meg om jeg var syk. Jeg går forbi kjentfolk, uten å legge merke til det. De skriver til meg og spør om hvorfor jeg går forbi uten å hilse lenger? Jeg har ikke sett eller lagt merke til noen som går forbi meg. Jeg er borte i en helt annen verden. Savnet er stort.

DET SKAL IKKE VÆRE TABU Å SNAKKE SOM SELVMORD!

 • 16.12.2017, 10:23

Jeg vet du viste hvor glad jeg var i å blogge! Jeg vet at du er stolt av meg og bloggen. Selv om jeg går gjennom ett helvette nå, så skal jeg ikke slutte å blogge. Jeg vet at du ønsker at jeg skal forsette med det jeg liker å drive med. Med denne bloggen så skal jeg snakke om selvmord, det skal ikke være et TABU TEMA! Flere liver skal ikke gå tapt, fordi deprimerte mennesker skjuler den dypeste depresjonen ingen klarer å lese gjennom et menneske.

Depresjon er en usynlig sykdom, det kan være vanskelig å se om mennesket har selvmordstanker. Det er følelser og tanker som ligger oppi hodet, det er alvorlig! Når et menneske først og fremt planlegger å ta livet sitt, så er det vanskelig å stoppe dem. Når man har tatt en valg, så står man fast på det. Deprimerte mennesker har som oftest KONSTANT selvmordstanker, KONSTANT! Husk å si ofte hvor glad du er i din familie, dine venner, hvem det enn er! Er du glad i dem, si det! Ikke forsett med å si det. Si det heller oftere, en for lite. Alle mennsker setter pris på å høre at noen er glad i dem! La oss snakke oftere om selvmord, flere liv er skal ikke gå tapt av at noen velger å ta sitt eget liv!!

JxPj3GAYYZ0
 

 

Hvil i fred vår vakre engel, du er i paradiset. Du har det kun godt der oppe i himmelen, du gjenfornes med flere engler <3 Vår ALT.

NÅR MAN MISTER NOEN AV SELVMORD

 • 16.12.2017, 09:49

Jeg har lest flere historier om når en av sine nærmeste tar selvmord, og de har den skyldfølelsen. Jeg skulle ha sagt eller gjort dette, så hadde det mennesket forsett vært i livet. Den følelsen ligger jeg og vi alle andre med. Jeg skulle ringe deg den tiden, jeg skulle sende deg melding der og da! Men som sagt, så klarer jeg ikke å over - vinne den vanskelige søvnproblemene min. Jeg får litt fred, når jeg leste du skrev: jeg har samme problemer som deg. Tenker mye! Grunnen til ikke jeg klarte å ringe deg eller bare sende en liten melding: "jeg ringer deg når jeg står opp, du vet meg og mine problemer med søvnen." Men som sagt, så klarte den jævla søvnen min å vinne over meg.

De som ikke har hatt alvorlige/tunge søvn problemer, vil aldri nok kunne forstå det. Det er helt jævlig! Man vet ikke klokkelsett man klarer å stå opp til. Jeg kan sove i flere timer i strekk, å våkne opp like trøtt. Det å stå opp av senga er ett ork. Det er som om du har hundre vis av kiloen på kroppen! Det er et HELVETTE. Jeg husker jeg skulle ringe deg med en gang jeg stod opp, for å fortelle deg at jeg fikk ikke ringt deg den tiden jeg hørte deg på høytaleren. Jeg hørte at du var lei deg og desperat. Jeg fikk så vondt av deg, jeg hørte stemmen din. Men jeg sovna som en STEIN. Så ble jeg vekket opp at du har hengt deg selv. Jeg får litt fred, når jeg vet at du viste om mine problemer og min søvn problem. Men jeg angrer så mye, hvorfor ringte jeg ikke bare til DEG?! :(

<3 vi elsker deg!

JEG VET IKKE HVA JEG SKAL FØLE LENGER

 • 16.12.2017, 09:02

Jeg vet ikke hva jeg skal føle lenger. Jeg har ingen gode gode følelser igjen, borsett fra de gode minnene vi har ifra deg. Jeg er så lei meg, inatt fikk jeg sove i mange mange timer. Jeg fikk utskrevet noen beroligende tabletter fra legen, men de hjalp ikke så mye. Må ta noen sterkere, uten søvn så tenker jeg så mye at jeg stresser. Og vi vet hva stress kan føre til. Jeg holder meg sterk sammen med de andre, for jeg vet at det er det du ønsker! Du vil at vi skal elske hverandre og ikke hate hverandre. Du vil at vi skal passe godt på hverandre <3 er det så rart vi var så glad i deg? du skjulte den dypeste maska så godt, fordi du ikke ønsket at vi skulle bli beskrymret for deg.

Du brydde seg så mye om andre, og jeg husker du pleide å fortelle meg: Når du er lei deg, aldri tenk på å ta ditt eget liv, aldri! Du brydde deg så mye om meg, og jeg skrev alltid til deg når jeg var lei meg og når jeg trengte å snakke litt om gutter. Du var så fantastisk god menneske! Jeg og alle andre har altfor mange gode minner sammen med deg. Om jeg ska nevne det, så tar det flere dager og år. Husker godt da du spurte om jeg hadde lyst til å bli med på homse klubben i Oslo, det var så moro :D Jeg var så glad, fikk så god følelse inni meg. For vi pleide aldri å fortelle hverandre om ting.. Men til slutt så begynnte vi å klikke med hvandre! Første gangen det startet var da du skrev noe på statusen din på Facebook, jeg ble så nysjerig men skremt samtidig. Du og alle andre kjenner meg, jeg vil alltid grave på ting, siden jeg er så nysjerig på alt og ingenting. Og jeg stopper ikke før jeg får svar. Du fortalte meg at du var veldig nedfor, du hadde en dyp depresjon og du hadde selvmordstanker. Du fortalte med at det blir bedre, fordi du prøvde å gjøre deg opptatt med jobb kurs eller et eller annet. Du sa det ofte til meg, når jeg skrev til deg at jeg var lei meg. Du sa: du må prøve å ikke bare å isolere deg, finn på noe å gjøre <3 jeg elsker deg så mye, savnet er stort.

love you

 • 15.12.2017, 16:53

RIP ❤

SAMMEN ER VI STERKE!

 • 14.12.2017, 19:00

Jeg tror på mirakler og jeg vet at mirakel skjer, når man minst forventer det. Sammen er vi sterke! Vi snakker hele tiden om de gode minnene vi pleide å ha med deg. Du var så morsom, vår gledesspreder. Vi savner DEG :(

GOD MORGEN

 • 14.12.2017, 07:34

God morgen alle sammen. Jeg våknet midt på natta idag, så har jeg ikke klart å få sovet igjen. Har bare grått og grått.. jeg gikk innom meldingene våres på Facebook, jeg gråt av glede! Vi hadde det så gøy sammen og vi delte være hemmeligheter til hverandre, som ingen andre viste om. Du skrev: nå begynner det å bli kjemi mellom oss, så gøy. Det var første gangen vi begynte å åpne ting til hverandre. Vi hadde så mye felles sammen, selv om vi til slutt sklei fra hverandre, når vi begge ble eldre.. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg savner deg sååå!! Jeg kommer på besøk til deg igjen snart ❤jeg er helt knekt, men pågrunn av DEG jeg har gleden til å stå opp. Jeg venter til du snart skal våkne opp. Jeg ber!! Ha en fin dag alle sammen, ikke glem å si hvor glad du er i dine nærmeste. Man kan ikke lese framtiden, alt kan skje uten forventinger. Husk å fortell det ofte til de du elsker.. hvor glad du er i dem!

JEG DRØMTE OM DEG

 • 14.12.2017, 01:38

Det blir mange deppa innlegger fra meg videre. Sånn er det. Negative og unødvenige kommentarer vil aldri bli godkjent, heller så har jeg verken ikke tid eller energi til i det hele tatt, til å lese gjennom kommentarene. Jeg vet at selvmord er veldig tabu, derfor jeg vil snakke mer om det og jeg har ikke planer om å slutte med det heller. En av mine nærmeste tok faktisk selvmord for noen få dager siden og jeg vet at millioner mennesker her ute i verden sliter med noe, om det så er lett eller alvorlig hemmeligheter de bærer inni seg. Men vi vet at det å bære alle de vonde smertene inni seg, kan føre til selvmord! Hvorfor ellers tar mennesker livet sitt? Man kan ikke lese på et menneske om de er så langt nede eller ikke :/ ofte så klarer man å bære på en fake maske. Idag morgens dro jeg hjemme ifra i 9 tiden på morgen, jeg var ved siden av deg i flere timer. Jeg snakket til deg og jeg vet du hørte meg. Jeg vet det.. jeg fortalte hvor mye jeg elsker deg. Du betyr alt for meg, jeg føler savn, jeg føler meg ensom uten deg. Jeg vet at du ble godt likt av ALLE SAMMEN ❤du gjorde absolutt alle rundt deg glade, du fikk alle til å smile. Til og med folk du ikke kjente engang!! Det er veldig vondt å se deg ligge der, men jeg vet at du stor drømmer, jeg vet at du er i paradiset! Jeg vet at du trives der du er. Jeg vet du har det så godt, det gjør at jeg får fred. Jeg dro hjem på kvelden, for å hvile meg i noen timer. Jeg var så utslitt, så jeg trengte virkelig søvn. Men jeg fikk sove lenge, fordi jeg vil hadde bare lyst til å sove meg vekk fra det. Jeg kjenner at jeg sovner og i det jeg får søvn i noen sekunder så drømmer jeg om DEG.. Du våknet opp fra komaen så brått! Du våknet opp så fort at jeg ble så GLAD SKREMT at jeg stod opp med engang. Jeg står opp og innser at det bare var en drøm :( jeg fortalte de andre med en gang. Jeg har forsatt håp, du er så sterk! Jeg kommer på besøk igjen imorgen vårt alt! Desverre så venter jeg bare på det værste skal skje, det gjør vi alle, vi sier det for å ikke få en stor sjokk igjen. Bedre å si at du ikke lenger er med oss. Så vi ikke får store forhåpninger, så kommer vi enda lenger ned. Du har det bedre der du er nå! Vår vakre ❤ vi alle er så glad i deg.

..

 • 13.12.2017, 19:27

- Robin Williams

 • 13.12.2017, 11:54

Så sant så sant!

DEPRESSION

 • 13.12.2017, 11:49

Yepp! For mennesker der ute som ikke har peiling på hva depresjon er. Det er en mentall illness. Vet dere hvor farlige den usynlige sykdommen er? Mange som jeg kjenner, sier at det ikke er en sykdom. Ta dere sammen.

JEG ER PÅ VEI TIL DEG

 • 13.12.2017, 09:04

Jeg er på vei til deg ❤du er så sterk! Jeg vet du våkner opp idag! Inatt fikk jeg søvn, for jeg vet du forsatt lever.

JEG RASER NED I VEKT

 • 13.12.2017, 00:48

Kiloene fra kroppen min raser ned. Jeg har ikke fått søvn og matlysten min er helt borte. Det går ikke uten noen sekunder jeg ikke tenker på deg. Jeg tenker på deg hele tiden. Hva er meningen med livet nå? De maser på meg at jeg må spise, men jeg tar en hvit løgn og sier at jeg nettopp har spist. Men sannheten er at jeg ikke klarer å få meg i noe mat. Ingen andre en meg og deg viste at vi delte våre hemmeligheter til hverandre. Du var så god og omtenksom. Hjertet ditt var laget av gull, du var alltid så forståelsesfull. Jeg har så dårlig samvittighet.. hvorfor sa du ikke til meg at du var så dyp nede? Vi pleide alltid å fortelle det til hverandre om vi hadde dårlige dager. Det er ikke alltid så lett som det høres ut som, derfor det finnes synlige og usynlige sykdommer. Jeg ber at du våkner opp fra komaen imorgen. Jeg skal stå ved siden av deg og holde deg i hånda. Jeg vet at du kommer til å våkne opp til oss. Vi snakket til deg og sa hvor glad vi alle sammen er i deg. Jeg vet du hørte oss, vi ses imorgen ❤vårt ALT. Til sammen er vi sterke.

SJOKK TILSTAND

 • 13.12.2017, 00:19

Jeg er i sjokk.. vi alle er i sjokk! Jeg kan bare ikke tro det. Alt er bare så uvirkelig. Det er 2 dager siden jeg fikk beskjeden.. jeg viste ikke hvordan jeg skulle reagere, så jeg reagerte med en stor SJOKK. Jeg klarte ikke å gråte først, jeg vil bare ikke tro at vi aldri kommer til å få deg tilbake. Når jeg blir kjørt til sykehuset, det er da jeg begynner å hyl gråte. Jeg knekker meg, jeg er helt knust. Jeg savner deg allerede, plis våkn opp igjen ❤ den kvelden skulle jeg ringe til deg, men jeg var så trøtt så jeg sovna. Men det var forsent :( jeg hørte stemmen din i høyttaleren noen timer før og nå kommer jeg aldri til å høre den igjen. Tårene mine stopper ikke å trille!

<3

 • 12.12.2017, 16:27

JEG BER!

 • 12.12.2017, 02:03

Jeg har valgt å ta en lang pause fra bloggingen! Om jeg ikke jeg velger å skrive fra dag til dag hva som skjer i livet mitt. Jeg mista en av mine nærmeste av selvmord ❤jeg ber for deg. Vi alle elsker deg til døden!

ER JEG DEN ENESTE SOM IKKE SKJØNNER MAC?

 • 11.12.2017, 00:13

Er jeg den eneste som ikke skjønner meg på Mac pro? Jeg lånte fra en venn av meg sin, men jeg skjønner jo ingenting av den. Hvor finner man alfakrøllen (@)? Jeg angrer på den siste HP bærbaren jeg kjøpte, bare fordi den er så tung å bære med seg. Jeg tar alltid med meg bærbaren når jeg reiser rundt. Litt dumt at jeg kjøpte den, når den veier 10 kilo.. Og ikke bare med det, den ble klikkings etter 3 dager! De er så skada, sier hver gang at de har fikset den ferdig. Men så er den aldri blitt ferdig fikset. Er det mulig! Neste valg, så tenkte jeg å kjøpe meg en bra Mac Pro. For den er bra og veldig lett å ha med seg på turer. Må bare lære meg hvordan den fungerer.

NYTTÅRSFEIRING I OSLO BY

 • 10.12.2017, 03:27

Nå nærmer det seg både til julaften og nyttårsaften. Ser frem til et nytt år, med flere valg muligheter. Fra og med idag så er det presis 14 dager til jul. Jeg begynner som regel alltid med gavene altfor altfor tidlig, men dette året så ble det litt sent. Jeg har kun kjøpt til mine nærmeste venner og ingenting til familien enda. Det er ikke bare å ha en store familie, med mange barn inni bildet. Menmen, jeg elsker å kjøpe inn gaver og pakke de inn! Dette året så blir jule feiringen hos min kjære niese, Thavry. Første gangen i det nye leiligheten hennes. Blir hyggelig!

På nyttårsaften så har jeg planer om å feire den i Oslo, men jeg er ikke hundre prosent sikker på om det blir feiring i Oslo byen. Jeg liker helst å spise med familien min, være med de i noen timer.. FØR jeg går ut å treffer mine venner og stikker ut på byen. Om jeg får med en av mine nærmeste bort til O - town, så hvorfor ikke? det er et must å feire med en av sine nærmeste venner på nyåret. Hvert nyttår så liker jeg helst å feire den i min egen by, jeg kan ikke noe for at jeg er så glad i Kristiansand ♥

VERDENS SKJØNNESTE

 • 09.12.2017, 22:51

Fikk besøk av verdens skjønneste! Zarah er så herlig og ho er så smart. Barn altså, de lærer alt så fort. Og takk kjære søster for hår fletta. For en flette altså.. likte stylen utrolig godt! Ha en fin lørdag så lenge.

SISTERS LOVE

 • 09.12.2017, 18:46

Da ble det bare hjemme værende for meg idag. Skulle egentlig ut med noen venner, men jeg vil heller bare være hjemme idag. Har besøk av min søster og hennes babygirl ❤For dere som ikke vet, uansett hvor mange ganger jeg har nevnt det på bloggen så sier jeg det igjen.. søstra mi er så dyktig når det kommer til hår fletting, så jeg skal be ho om å flette meg igjen, hehe.

IKKE TIL Å TRO, JEG LIGGER PÅ FØRSTE PLASS PÅ BLOGG.NO (Toppliste nr 1)

 • 08.12.2017, 08:05

Det er ikke til å tro, jeg ligger på første plass på blogg.no, topplisten som nr 1. Det høyeste jeg har lugget på er som nr 27, det er det høyeste. Men noe skjedde, jeg vet ikke hvilket innlegg som traff mine lesere så mye, grunnen til at jeg havnet på første plass. Men jeg har alltid hatt troen på meg selv, det er viktig det for å kunne nå langt. Det å ha tro på seg selv, og det å ha den viljestyrken inni seg. "dette skal jeg klare". Om du gir opp lett, så kan du bare glemme "veien videre".

Jeg begynte å lure på hva som gjorde bloggen min så interresant for mange lesere der ute. Over natten så havnet jeg på den høyeste listen over hele Norge. Først så havnet jeg på toppen, så husker jeg Dagbladet, Vg, Fvn og alle avis nettsidene bombaderte telefonen min mange med masse tapte anrop. Jeg var så glad, at jeg hoppet opp fra sengen av spenning. Det første jeg gjorde var å logge meg inn på hotmail, for å sjekke om jeg fikk masse samarbeider og sponsorer. Så endte det med nedtur for meg.. Jeg våknet opp fra en drøm bare. Alt dette var bare i drømmen. (Jeg skal ikke se bort ifra, at dette kommer til å skje i virkeligheten).

 

 

♥ Nicole Touch

LOVE THIS GIRL

 • 08.12.2017, 00:46

Meg & Sandra ♥

Fineste!

icecream

 

Først og fremst vil jeg bare si takk for noen hyggelige timer sammen. Når man er rundt omkring sammen med Sandra, så går man aldri lei. Gledesprederen som kun sprer positiv energi rundt folk. Denne jenta har jeg absolutt ikke noe vondt å si noe om. Ei knall god venninne, som er fantastisk grei mot alle. Ønsker alle rundt seg kun det beste av det beste!

Det var jammen med på tide å treffes igjen, så da ble det noen timer hos Herligeland på oss. Vi spiste og bare mimret tilbake til alle de gode minne vi hadde på ungdomskolen. Vi har ikke hengt sammen siden den tiden, så det er noen år siden vi har funnet på noe ordenlig sammen. Så idag var det første dagen på mange mange år. Deretter tok vi turen innom Bakgården. Det er ikke daglisdags jeg går med høyehæler, men idag bestemte jeg meg for å ta meg en av de nye hælene. Den er behagelig å gå med og ikke for høy, jaja.. For en hyggelig kveld sammen, dette må gjentas oftere. Love you!

TORSDAGEN

 • 07.12.2017, 23:45

Torsdag antrekket. Var ute å spiste med ei knall god jente. Idag hadde jeg på: bukse med sleng, en fin svart genser- topp, og svarte hæler! Folk spurte meg på snappen om hvor det svarte hals smykket mitt er ifra. Det skal jeg fortelle dere, det er en Bh faktisk :D

10 GODE TIPS FOR RASKERE HÅRVEKST

 • 07.12.2017, 01:34

 

               10 TIPS FOR RASKERE HÅRVEKST:

              

   

 1. Klipp tuppene etter noen måneder, ikke hver 3 uke som myten sier det. Da kommer aldri håret til å bli langt.
 2. Drikk en hel HAUG med vann!
 3. Hold varmen bort så mye du kan, la håret luft tørke så mye som mulig.
 4. Unngå varme styling så mye som mulig. Prøv alternative metoder som hår ruller.
 5. Hold tunge fargestoffer og blekemiddel ut av håret ditt.
 6. Svelg b tabletter som innehold biotin og sink. Min favoritt er Suplex B (for hud, hår & negler).
 7. Du kan bruke aloe vera gel direkte til hodebunnen. Jeg pleier å kjøpe Aloe Vera planten som selges på Ikea, så skraper jeg bort gelen med en kniv/skje, putter det oppi en liten skål, så påfører jeg den direkte til hodebunnen.
 8. Ikke vask håret for ofte, overdrevet hår vask er ikke bra for håret og håret blir fort tørt av det.
 9. Hodebunnsmassasjeføles føles bra og hjelper også med å stimulere blodsirkulasjonen. Gi en varm oljemassasje en gang om dagen. Meld håret jevnt med varm olje som oliven, kokosnøttolje, jojoba etc.
 10. Hold deg unna produkter som inneholder alkohol så mye du kan.
 
 
 
 
              ♥ Nicole Touch
 

Jeg tar bort KJØNNSHÅRENE med epilator. AUUCH!

 • 06.12.2017, 21:36

Første gangen jeg prøvde epilator, så var det hos ei venninne for år siden. Det gjorde utrolig vondt første gangen, men man vender seg til det minutter etter. Nå har jeg gått lei av barbering.. Håret vokser ut etter en dag og det er deprimerande. Bestemte meg for å gå over til Epilator og jeg bruker Braun sin :) Jeg bruker det på beina, under armene og på kjønns hårene faktisk. Deilig å slippe hår vekst dagen derpå!

KLASSE VENNINNE

 • 06.12.2017, 18:36

Gleder meg til imorgen kveld. Skal ut med ei gammel klasse venninne. Vi gikk på ungdom skolen sammen, men etter alle sammen begynte på videregående.. så ble det lite kontakt mellom oss. No offence, alle har vært opptatt med sine greier. Så da kan det fort ta flere år, før man gjenforenes igjen. Blir godt å finne på noe sammen, etter en evighet. SES!

TRENING

 • 05.12.2017, 01:35

Let's do it! Gjett hvem som skal melde seg på trenings senter til uka? om ikke det blir til neste år. Trening kan hjelpe mot mye.. til og med det å bare gå en lang tur ute, kan hjelpe mot stress og tenking. Jeg vet ikke hvilken trenings senter som er bra her i Kristiansand? Har dere noen anbefalinger? Fresh Fitness vil jeg helst ikke melde meg inn på. Det er sikkert mange kjent folk der, siden det er så billig. Når jeg skal trene, så liker jeg å fokusere på meg selv og ikke treffe på kjent folk, å snakke med de til klokka tikker avgårde.

Jeg skal ikke begynne å trene for å slanke meg, og nei du! Jeg har aldri hatt problemer med vekten min heldigvis. Jeg har alltid hatt lyst til å legge på meg, men da må jeg bygge opp muskler ved å trene. Da mener jeg ikke å bare å trene ved å løpe på trenings mølla. Det er ikke sånn man bygger opp muskler. Her må jeg spise nok, få meg nok næring, ta knebøy, markløft også videre.. Jeg vil fokusere på rompe og lår. De kan bli større, men armene trenger helst ikke å bli store. Jeg skal ikke trene for å se ut som en mann i kroppen. Jeg synes ikke det er noe pent i det hele tatt  med de kvinnfolkene som er bodybuilding. Lite LITE pent. Skjønner ikke hva de tenker med?! Helt forferdelig stygt spør du meg, beklager ass!

 

KRAFTIGE MENSTRUASJON SMERTER

 • 04.12.2017, 00:18

Mot smerter ved menstruasjon: kjøpte tabletten reseptfritt på Apoteket. Venta på bussen hjem, så gikk jeg bare innom Apotek for å skikke litt, til bussen skulle komme. Jeg kjente at jeg fikk mage smerter, da tenkte jeg med engang at det er menstruasjon smertene som snart kommer. Ble "livredd", så jeg spurte de om tabletter som hjelper mot smertene. Fikk anbefalt denne. Jeg har ikke prøvd den ut enda, men det skal jeg gjøre, med en gang tante rød er på besøk. Jeg orker ikke de smertene jeg får.. Har bare lyst til å innlegge meg selv da. Håper de funker bra på meg! Noen som har testet denne?

ER DET SANT AT ASIATISK HÅR VOKSER FORTERE?

 • 03.12.2017, 03:39

 
Hvor fort vokser håret? Dette er et spørsmål som sannsynligvis kommer opp ofte hvis du er desperat etter lengre hår. Vel, for noen kan svaret være: ikke raskt nok. For andre kan det virke som om håret ikke vokser i det hele tatt. Men sannheten er, så lenge du er i livet, så vokser håret ditt alltid. håret har en bestemt hastighet ved hvilken grad den vokser.
 
Forskere hevder visse faktorer som etnisk, alder og andre faktorer bestemmer hvor fort håret ditt vokser. Den gjennomsnittlige hårveksten for asiatisk hår har den raskeste veksten, med en gjennom snittlig vekst på 6,3 tommer per år. Studien fant at kaukasisk hår har den nest raskeste vekstraten, med en gjennomsnittlig vekst på 5 tommer (13 cm) per år. Afrikansk hår hadde den laveste vekstraten med en gjennomsnittlig vekst på 5 tommer (10 cm) per år.
 
Forskjellen i vekstratene er angivelig tilskrevet forskjellen i form og tykkelse av enkelte hårstråene. Hvis du tar et tverrsnitt av en streng av asiatisk hår, vil hårstrengen ha en rund, sylindrisk form. Hvis du tar et tverrsnitt av en kaukasisk hårstreng, vil hårstrengen ha en flatere, mer oval form. Hvis du tar et tverrsnitt av en afrikansk hårstreng, vil hårstrengen ha en flatere, mer oval form enn noen annen hårtype.
 
Som en del har asiatiske kvinner, spesielt kvinner som følger indiske hårpleiepraksis, tradisjonelt flere hårpraksis som bidrar til å vokse langt hår. Kaukasiske kvinner og afrikanske kvinner har vanligvis hårpraksis som ikke bidrar til å dyrke lengre hår (de har en tendens til å farge, bruke varme tang, style, og bare misbruke håret veldig mye, mer enn andre kvinner).
Sannheten er at det er en standard hår voks,  men det er hvordan du behandler og bryr deg om hvordan du tar vare på håret ditt, som i stor grad påvirker lengden. Enkelte hårpraksis kan forårsake skade på håret, kan gi en langsommere vekst, når håret kan knekke som følge av skade.
 
 

10 GODE TIPS FOR RASKERE HÅRVEKST:

Trykk HER

 

FOR EN KVELD!

 • 02.12.2017, 18:20

Hero & Laura.

For en bra kveld! Vi klarte å lure ho trill rundt nok en gang. Takket været Thavry og Hero som fant på noe i siste liten, haha digger dere. Ho ble så overrasket at ho hoppet fra stua til kjøkkenet. Har alt på filmen, så gøy å se tilbake på det. Mamma da.. Trodde vi skulle ut til Sørlandet sentret for å spise, men i virkeligheten så satt vi alle i stua å venta spent på deg ❤jeg pyntet opp med ballonger, dessverre så rakk jeg ikke å blåse opp alle de 200 hundre ballongene. Men det ble som det ble. Fikk pyntet nok ihverfall. Legg merke til bokstavene på Happy Birthday ballongene. B bokstaven ble ikke så bra og H bokstaven ble sprengt. Jeg fikk ikke tid til å sminke meg, så jeg bare klasket fort på pudder. Men det er ikke en big deal for meg. De som kjenner meg, de kjenner meg. Vi alle hadde det så hyggelig, så jeg tenkte ikke å ta masse bilder. Til og med ikke med verdens fineste bursdags kvinnen. Menmen, mamma gråt av glede. Aww love you mamacita.

ones in a year

 • 02.12.2017, 12:47

God dagen alle! Våknet opp sliten i kroppen, men så gullverdt. Hva gjør man ikke, for de som betyr noe? Jeg stressa altfor mye i igår, beklager så mye til dere det gikk over. Dårlig tid, så fikk ikke spist frokost eller lunsj på grunn av stress. Vi skrives mer når energien min er på topp! Skal ta det rolig i noen timer.

KOSER MEG

 • 01.12.2017, 21:00

Opptatt med å kose meg, med de beste av de beste. Kommer oppdatering når festen er over. Takk for alle som gjorde dagen til min mamma uforglemmelig. Glad i dere alle!

ALT FOR DE MAN ELSKER AV HELE SITT HJERTET.

 • 01.12.2017, 05:56

Mitt ordbruk idag: stay positive! Nå skal jeg ut å handle litt mer mat. Når butikken åpner seg selvsagt. Kjøpte ikke alt ferdig. Sånn er det når man er helt alene på det og ingen har tid til å kjøre. så finnes det jo de som bare tenker egoistisk, som ikke gidder å svare med vilje. Jeg er så sliten i hodet. Men opp med energien nå. Så lenge alle kommer til å kose seg idag. Så blir jeg glad. Jeg har brukt mye tid på dette. LOL. Jeg hater gjerrige folk. Jeg har hatt ei tidligere venninne som var gjerrig på alt. Til og med 1 krone var veldig stort å sløse bort. Sist ho feiret bursdagen sin i Arendal (da vi prøvde å ordne opp vennskapet igjen), så sa ho til meg "men jeg skal ikke ha noe mat eller drikke på bursdagen, folkene skal bare komme. Så skal vi på byen senere" Jeg trodde ho bare kødda, men ho var faktisk veldig seriøs. Ho la absolutt INGENTING på bordet, ingenting. Det var noen som kom på festen, som lagde brownies til oss alle. Stakkars, folkene døde av sult og tørst. Sånne folk klarer jeg ikke å ha som god venner. Jaja, ha en fin fredag så lenge!

Nicole Touch

For sponsor og samarbeid: nicoletouch@hotmail.com - Instagram: nicoletouch.

Search

Bloggdesign