hits
.

HAPPY NEW YEAR

 • 31.12.2016, 21:50

Nyttår kjolen min! Ferdig med å krølle håret, og jeg er fornøyd med hvordan håret mitt er stelt. I år blir det en rolig feiring hos meg. Ikke skal jeg på fest, og ikke skal jeg drikke. Skal innom min søster, for å hilse på folkene som er der. Og der skal jeg sitte å vente på ei av mine nærmeste <3 Vi skal se på rakettene som skal sprenges opp i lufta klokka 00.00. Deretter skal vi se om vi tar en liten tur innom byen.

Ønsker alle sammen en BRA kveld. Spesielt til alle dere som står meg nærmest. Dere vet hvem dere er <3

GODT NYTTÅR

 • 31.12.2016, 06:27

GODT NYTTÅR! Jeg gleder meg til etter middagen.. Det er ikke ofte jeg steller meg fra topp til tå ofte. Gjorde det før, hver eneste dag. Så var alt "perfekt". Nå ser dere meg aldri med sminke.. Jeg orker rett og slett ikke å stelle meg om jeg ikke skal noe spesielt. Jeg liker meg bedre med sminke, enn uten sminke da.

Men Samma det, jeg bryr meg ikke hva folk synes eller mener om det. Husker veldig godt den tiden jeg gikk på ungdomsskolen. Det er den fjortiss tiden, vi jenter er opptatt av sminke og klær. Men dere så meg SJELDENT gå med sminke til skolen. Jeg gadd ikke å bruke tiden min på det om morgenen. Heller ville jeg sove litt lengre, og jeg sminket meg i ny og ne om jeg hadde døgnet. Jeg er faktisk glad for at jeg ikke var den doll jenta på ungdomsskolen.

Det var bare bra for huden. Huden trenger å puste, og det får huden aldri nok av. De dagene du ikke bruker sminke.. Påfør deg en god ansiktskrem som inneholder fuktighet. Og sist, men ikke minst.. Glem ikke huden under øynene folkens. Bruk en øyekrem, som er beregnet for huden rundt øynene!

Velkommen 2017. Nytt år, nye muligheter. Jeg håper alle dere får en trivelig kveld, og kos dere masse!!!

HÅRET MITT FOR IMORGEN!

 • 30.12.2016, 21:45

Håret mitt for imorgen dagen! Blomste strikken skal bort, og halen skal krølles! Ellers så er fletta på plass. En liten sniktitt for dere. Takk til flinke store søster, Laura som fikset håret mitt. Er klar for å tilbringe tiden med mine nærmeste imorgen, og jeg håper Laura kan være med på feiringen etter jobben sin. Takk Laura. Veldig glad i deg <3
 

Fletter VS Krøller?

 • 30.12.2016, 06:54

Fletter eller krøller på nyttårsaften, hmmm. Det er spørsmålet! Jeg vil lage en spesiell flette på meg selv, om jeg orker. Eller så får jeg min søster eller Laura til å gjøre det. De er flinke når det kommer til fletting! Mine jenter <3 Samtidig så er det lenge siden jeg har krølla håret mitt til en spesiell anledning. Har i de siste bare laget krøller, når jeg er hjemme. Og ikke gått ut med det. Men den fletta jeg snakker om. Den kan også krølles. Jeg krøller da bare "halen" som blir igjen. Haha. Den må dere se!!

I COULDN'T BE HAPPIER

 • 30.12.2016, 02:28

Mitt liv har endret i nesten alle måter, men jeg kunne ikke vært mer takknemlig. Jeg kunne ikke vært lykkeligere. Jeg føler meg som den heldigste jenta i verden. Jeg hadde aldri trodd jeg ville være her. Men jeg kunne ikke vært lykkeligere!

NEW IN

 • 30.12.2016, 00:45NEW IN. Jeg byttet ut en topp jeg kjøpte, den jeg hadde på meg på julaften. For dere som fikk dere med åssen topp jeg brukte. Så kan dere bare bla nedover på innleggene mine. Den toppen jeg brukte var veldig nydelig, men jeg hadde ikke bruk for den mer etter den dagen. Så jeg valgte å bytte den ut, mot noe annet fint jeg fant. Og jeg fant dette skjørtet og det silke genseren! Døds fine begge 2. Jeg reiser til Kambodsja om 6 dager til, og jeg må slutte å bare "titte" på butikkene. Jeg ender som oftest med 1 eller flere poser med tøy med meg hjem. Skjerpings!

WHITENING

 • 30.12.2016, 00:41Whitening Tootpaste! Mamma kjøpte denne fra Apoteket. Det skal gjør tennene noen hakk hvitere. Noen som har erfaring med denne? Hvordan synes dere resultatet ble? Jeg har kun brukt den noen få ganger, men jeg ser frem til hvor mye lysere det kommer til å bli. Skjønner ikke hvorfor jeg bruker den egentlig, når jeg har kjøpt tannbleking fra tannlegen for noen tusen kroner. Det var "bort kastet" penger for meg, fordi det SVIR som bare det. Jeg holder ikke ut med det, så det ligger i skuffa min hjemme. Det gjør så vondt, og tårene bare renner!

NÅR JEG KJEDER MEG

 • 30.12.2016, 00:25
 

Kjedet meg, så brukte jeg tiden på å pynte hermentikk boksene mine. Putter makeup kostene mine oppi disse små boksene!

NYTTÅRSAFTEN

 • 29.12.2016, 05:07

Jaa, så da er det snart nyttår og nye muligheter. Jeg har ikke lagd noen planer for nyttårsfeiringen. Grunnen til jeg ikke stresser og avtaler lenge på forkant, er fordi jeg skal bare ta det med ro den dagen. Ikke skal jeg drikke, og heller skal jeg ikke ut på byen. Kanskje en liten tur, men jeg orker ikke lang kø og drita fulle mennesker. Får vel bare ta det som det kommer.. Tenkte å være med familien å spise, tilbringe tiden litt med dem. Så være med ei av mine nærmeste venninne. Jeg skal høre hva planen hennes er for denne kvelden, så slenger jeg bare med!

kiss and love

 

I MADE MY OWN, CHOKER

 • 28.12.2016, 05:09

Jeg lade min egen, Choker. Hjemme lagd kan man si! Jeg synes det er så HOT med sånne smykker rundt halsen. Flere skal jeg lage! Jippiii.
 

VARMENDE

 • 27.12.2016, 18:15Måtte bare ha denne med meg hjem, varmende rød teppe. Kjøpte den for halv pris, hehe. Den er så god å ha rundt seg, brr...

10 DAYS UNTIIL...

 • 27.12.2016, 07:36

10 dager til AVREISING. Sommer og sol, det trenger jeg. Har lengtet etter en skikkelig ferie! Blir deilig å komme til et land, hvor det er masse sol. Håper det ikke kommer til å bli for varmt da.. En av strendene jeg gjerne har lyst til å dra til er, Sihanoukville. Frister veldig etter bildene jeg har sett, og folk har skrytt av denne stranden. Jeg har flere gode venninner som bor der nede, men det er så typisk at jeg ikke får hengt med dem. Alle sammen er bort reist, den dagen jeg kommer på besøk. Den ene skal på besøk til familien, den andre personen har reist til Paris for å studere. Men jeg lovte de å kose meg, og knipse flere bilder så de kan se på. Bloggen skal oppdateres underveis.
 

SE PÅ MEG, SE HVOR LANGT JEG HAR KOMMET.

 • 26.12.2016, 22:43Hvem faen er det som ønsker å se sin venninne dø? Jeg har skrevet om det på bloggen, om venninna min som ikke for lenge siden skrev en LANG melding til meg. Selvfølgelig ønsket ho å ordne opp vennskapet igjen, bare pågrunn jeg har nådd målet. Der ho alltid har lyst til å være. Sikkert fordi ho har hørt mye om meg, og alle snakker om meg. Nå jeg mener alle snakker om meg, så mener jeg ikke at de snakker pent om meg. For det kan jeg garantere dere at dem ikke gjør. Men jeg har sagt det før, når man langt så vil folk baksnakke deg. Jeg var med ei av mine nærmeste venninne, og jeg viste henne meldingene. Som jeg fikk fra min ex bestevenninne. I mange år, i mange måneder, dag.. Så kjempet jeg ALT for å få vennskapet tilbake. Til slutt ga jeg opp, selvom alt var hennes feil. Så hadde vi så mange gode minner sammn, derfor jeg prøvde å henne tilbake. Men jeg skjønner ikke hvorrfor jeg var så desperat for å få henne tilbake til meg? Men ihvertfall, ho vil ha meg tilbake til livet hennes. GLEM DET. Jeg vil aldri ha deg tilbake, aldri. Etter mange år med skuffelser og tårer. Pågrunn av deg så fikk jeg "grått" hår. Og du vil ha meg tilbake, nå som jeg er suksesfull. Typisk meg, du vil komme nærme til folk som har det, du skulle ønske du hadde. 

Og uanset hvor hardt ho prøvde å få vennskapet til å fungere, så vil jeg ikke ha henne som før. Jeg har prøvd og strevd hver eneste dag, sende melding, komme med gave på døra ALT. Jeg ble avist, og nå vil ho ha med tilbake. HAHA, for en taper. Du burde skaffe deg et liv, enn å bare være isolere deg hjemme, gå på jobb, og hjem igjen. Fordi du er LIVREDD rykter. Og da jeg sluttet å svare på meldingene hennes, så ønsker ho meg DØ. Hvem faen  er det som skriver sånt til en annen menneske? ønske å se meg DØ? Ja, skål til den jævla sjalusien din mot meg.

JULAFTEN

 • 26.12.2016, 21:37

Julefeiringen ble hos min bror. Vi alle sammen hadde på oss pysjamas, etter vi åpnet pakkene ferdig.

snx  

 

LATTE AND LOVE

 • 26.12.2016, 18:59After a while i looked in the mirror and realized..WOW after all those hurts, scars, and bruises, after all of those trials, i really made it through. I did it. I survived that which was supposed to kill me. So i straightened my crown.. And walked away like a boss.

 

Min FAVORITT bh

 • 26.12.2016, 04:06

FAV <3 Fikk disse 2 nydelige bh'ene fra min nummer 1. Nemlig mamma. De falt i smak hos meg. Prøvde de på og de var behagelig å ha på. Har på den rosa nå :)

WADUUUUPP

 • 26.12.2016, 02:01

Hvordan var jule feiringen din? Jeg stor koste meg. Jeg har bare hatt en helt avslappet dag, etter julaften. Jeg har nesten blitt ferdig med å lese boka. Husker dere den jeg begynte å lese på? "Verdens heldigste jente". Skal lese den ferdig nå.. Så ønsker jeg alle sammen en BRA dag!

JEG ØNSKER MEG IKKE MYE

 • 25.12.2016, 00:28

  

I dont want much for Christmas. I just want the person reading this to be healthy, happy and loved. A big hug from me <3


 

X MAS OUTFIT

 • 24.12.2016, 22:45Oufit for Christmas. Jeg glemte desverre nøkkelen hjem til meg selv, så jeg fikk ikke hentet krølltangene min :/ litt kjipt, men det var ikke noe big deal. Men jeg hadde så lyst på krøllete hår. Skal ikke være lett å være glemst.

GOD JUL

 • 24.12.2016, 17:09

Ønsker alle sammen en riktig god jul! Ta vare på hverandre og kos dere med familien! Måtte dere få en fin fin feiring <3 Bilder kommer senere. Love you all.

KUN MEG OG NOEN ANDRE JENTER, HAR NORGES FINESTE HÅR!

 • 24.12.2016, 04:31

Noe jeg har tenkt over ganske ofte er om jenter og hår. Sikkert fordi jeg er opptatt om hvordan håret mitt skal se ut, og hvordan jeg tar vare på håret mitt så godt som mulig. Når jeg ser på håret til jenter, så skulle jeg ønske jeg kunne ha gjort noe med håret til "henne". Håret hadde blitt så mye finere om den" jenta der", viste hvordan ho skulle tatt vare på den.

En ting meg og venninna min diskuterte om, for ikke lenge siden er: hvem jenter som har den flotteste håret. Vi satt på cafe her i byen sammen, og temaet kom på: HÅR. Jeg sa til venninna min at jeg ser sjeldent jenter i Norge med fint hår. Ho var ganske enig med meg, og vi begynte å nevne navn på de som vi kjenner og vet om, som har PENT hår. Det kom ikke opp mange navn for å si det sånt.. En kompis av oss som satt med oss, var også enig. Så sa han til meg og vennina mi, at meg og henne har definitivt hår til å skryte av. Vi kødda med han og sa at vi begge to skal klippe hår til skuldrene. Han svarte med å si: "vist dere sier HEI, da sier jeg HADE". Hahahaha!

Instagram, trykk på navnet NICOLE TOUCH

DRIKK MASSE VANN

 • 24.12.2016, 04:10

Jeg må si at jeg en tid var veldig flink til å drikke masse masse VANN. Jeg var veldig SUNN også.. Kanskje for sunt, at det ble "usunt". Da jeg var i 15 årsalderen og gikk på ungdom skolen. Den tiden tenkte jeg ALDRI på hva jeg stappet i meg, ikke det at jeg prøvde å gå ned i vekt. Jeg har aldri hatt lyst til å gå ned i vekt uansett, men opp. Kan si at jeg var og dum? Tenkte aldri på å spise sunt, og hvordan det kan påvirke kroppen. Jeg spiste selvfølgelig sunt. Men jeg tenkte ALDRI på hva jeg spiste eller drakk. Jeg hadde ingen beskymringer overfor kroppen min. Hver gang jeg var tørst, så måtte jeg drikke noe søtt noe. Og det gikk ofte til brus, sjokomelk, saft osv.. Og hver gang man blir tørst, og drikker noe som inneholder søt stoffer. Da får kroppen bare lyst på noe mer søtt. 

Da jeg var 16 år og gikk på videregående, på helse og sosial linjen. Så lærte vi veldig mye hva som er sunn for kroppen og hva som er usunt. Jeg lærte veldig mye bra. Hvor ofte man skal spise om dagen, hvilket måltid som er viktigst av alle også videre.. Jeg kan si den tiden jeg gikk på helse og sosial, fra den tiden så stoppet jeg med å spise USUNT. Som sagt, så er jo det sunt å være "usunn" iblant. Tror det er bra for kroppen også? 

Jeg var så stolt over meg selv, jeg kutter ut ALL brus, drakk ikke alkohol (smakte til og med ikke), kuttet ut alt som inneholdt sukker. Det eneste jeg var KUN vann, veldig mye vann. For mye, at jeg overdrev.. Drakk melk og litt juice iblant for at kroppen skal få alle vitaminene som trengst for kroppen min. Jeg kuttet ut all godteri, ALT som er usunt. Jeg var så sunn at det rett og slett var "EKSTREMT". Jeg lærte så mye om kroppen at jeg fikk det inn i hodet, og det ble der. ALDRI så du meg spise usunt, aldri.. 

Nå er jeg 23 år, og i 2 - 3 år så kan jeg si at jeg ble lei å leve det ekstreme sunne livet. Så jeg har blitt mer usunnere.. Jeg kan legge merke til når man blir eldre, så tenker man MYE MER. Ikke bare på mat, men på alt og ingenting. Jeg tenkte så mye, at jeg en dag sa til meg selv: la meg leve litt livet da.. Man kan faktisk ikke når livet blir snudd opp og ned.  Jeg har LOVT meg selv å spise/drikke som den dagen jeg var 16 år, og oppover noen år. Det var det!

Husk å drikk masse vann dere, det hjelper mot mye!

 

JULE ANTREKKET

 • 23.12.2016, 22:21

Her får dere en liten sniktitt på jule antrekket mitt til imorgen. Bilder i svart/hvitt farge. Den ordentlige fargen får dere se imorgen, når jeg har sminket meg og fikset håret mitt. Skal gå for krøller på julaften!

Ønsker alle sammen en god jul, ta vare på hverandre <3

SKINN SKO

 • 23.12.2016, 21:28

New IN. Skinn sko slår aldri feil! Ett godt kjøp idag. Gotta love!

VENNSKAPET VÅRT

 • 23.12.2016, 01:14

 I miss you. No, let me correct that, i miss the old you that cared about me and the old you that would treat me so well. The old you that made me happy and knew what to say at any given point in time. I miss the old us. Im not good at expressing my feelings, so i keep everything bottled inside. Half the tie, i want to tell someone what im feeling, but i dont even know how to describe it.. So, i stay quiet.

 

 

 

 

 

(du vet hvem du er..)

BTW: Jeg vil ikke lenger KUNNE svare på spørsmålene deres.

 • 22.12.2016, 21:06

Jeg vil ikke lenger KUNNE svare på spørsmålene deres. Nå som det er jul om 2 dager til, så vil jeg bare bruke tiden min for meg selv og mine folk. Skal bare kose meg denne juletiden, helt til den dagen jeg reiser bort. Nå som jeg reiser, så skal jeg forsatt blogge for dere. Det skal ikke legges til siden, selvom jeg er på ferie. Så denne måneden og videre til Februar måneden, så vil jeg ikke bruke tiden min på å svare på spørsmåler som blir spurt under kommentarfeltet. Jeg forsetter å publisere innlegger som jeg vanligvis pleier å gjøre. Men kommentarer angående noe dere lurer på, vil ikke bli besvart.. før jeg er tilbake fra den LANGE ferien min.

Sorry, NOT sorry.

<3

PAKKE NED TØY JEG SKAL GI BORT

 • 22.12.2016, 17:38

Bruker tiden min idag for å finne tøy som skal GIS bort! Jeg har så masse tøy liggende på det ene rommet. Mitt eget walk in closet har jeg <3 istdenfor å kaste det, så skal det gis bort. Reiser ned til Asia i begynnelsen av Januar. Jippi yey. Vet hvem jeg skal gi det til da.. Ei av mine nærmeste som bor der nede, Maream. Gleder meg til å bruke den HOTTE bikinien som jeg ikke har fått brukt. Tar toget til Gardemoen først, så da skal bærbaren være med på toget. Vist ikke så kommer jeg til å dø av kjedsomhet. Og jeg kan blogge for dere jevnlig. Stay Tuned :)

MITT SKINNENDE HÅR

 • 22.12.2016, 02:14

 I've been told a million times that i should do a Pantene Prov commercial because my hair is really shiny and long and healthy and i have a lot of it.

HEY YOU.

 • 22.12.2016, 00:24

Hei du. Ja du, slutte å være misfornøyd med deg selv, du er perfekt, Stopp ønske du så ut som noen andre, slutte å prøve å få oppmerksomhet fra dem som krenker dere. Slutte å hate kroppen din, ansiktet ditt, din personlighet, elsk dem. Uten disse tingene ville du ikke vært deg, og hvorfor ville du ønske å være noen andre? være trygg med hvem du er. Smil, det trekke folk i. Hvis noen hater på deg fordi du er fornøyd med deg selv så stikk langfingeren i været og si skru den, min lykke vil ikke være avhengig av andre lenger, jeg er glad fordi jeg elsker som jeg er. Jeg elsker mine feil. Jeg elsker mine feil, de gjør meg meg, og "meg" er ganske utrolig.

A - CREME FOR TØRR VINTERHUD

 • 22.12.2016, 00:19Har hørt mye bra om A - Creme, som er en krem for huden. Jeg bruker den på ansiktet mitt. Har sett denne kremen hos mange av min venner, og jeg ble frista til å kjøpe dens selv. Den er god sa de fleste, så nå ligger den på bade hylla og jeg legger den oppi veska min når jeg vet jeg har bruk for den. Du får kjøpt den på Vita. 

 

Jeg har ikke vært så VÅT på lenge!

 • 21.12.2016, 20:52

Jeg er blaut av pøs regnet, jeg har ikke vært så våt på lenge! Måtte "hjem" (hjem nr 2) en tur for å hente ting og tang. Sover ikke hjemme idag. 3 dager til julaften, tiden går fort. 

Later!

BESØK FRA KAMBODSJA

 • 21.12.2016, 18:51Vi har fått besøk fra en venn av familien. Ida, som har på den blåe genseren. Er så sliten, til å skrive noe mer akkurat nå. See you!

NUDE AND BLACK

 • 21.12.2016, 18:05

Innkjøp av nye hår strikker... Black & Nude farge. Lekre farger! Inn med de nye, og ut med de gamle slitte!

 

HÅR PLEIE

 • 21.12.2016, 16:08


Husker dere det innlegget, der jeg skrev om disse hår produktene? Denne gangen kjøpte jeg de samme shampoen og conditioner igjen. Bare denne gangen gikk jeg for de STORE flaskene. Da jeg kjøte de for første gang, for å teste de ut. Så kjøpte jeg de småe flaskene, som var helt passelig. Jeg likte de godt, så fikk jeg øye på den samme shampoen, bare i en større versjon. 1000 ml på hver flaske. Jeg klarte ikke DY meg, så jeg kjøpte de med meg hjem. Det er en HÅROLJE/MASKE som jeg bruker 1 gang i uken, og med disse hår produktene. Så passet det perfekt sammen. Lukter godt!

Bryn & Neglestell

 • 21.12.2016, 01:51Venninna min var hos hud pleieren for å få brynene formet og neglene lakket. Sjekk den fine fargen på neglene hennes da! Nydelig NUDE farge. Nude farge kler liksom alt, uansett hva du har på deg eller åssen sminke du bruker, så matcher det. Forming av brynene var spontant valg der og da, men de ble super fine. Ho hadde nydelige bryn fra før av, men nå ble de bare mye penere. Dette ble gjort av FLINKESTE.... Jeg kommer ikke på navnet hennes, er det mulig! Jeg har jobbet med henne på samme salong for noen år tilbake. Ganske dyktig jente! Ho vet hva ho driver med for å si det sånt. Noen som gjenkjenner henne utifra bildene, og som kommer på navnet hennes. Så HYL ut på kommentarfeltet!

Vi skrives :*
 

ALLE BILDENE SKAL SLETTES

 • 21.12.2016, 01:13

HeyHey! Nå skal  jeg slette ALLE bildene min fra Sony kameraet, og alle bildene som jeg har lagret på bærbar pc'en. Skal først overføre de til minne brikken min, så det ikke blir slettet PERMAMENT. Reiser om ikke lenge til, og jeg orker ikke å stresse med  å slette når jeg er på ferien. Det er ikke plass til flere bilder, på verken bærbaren eller kameraet. Så det skal overføres NU. Gled dere til flere nye bilder. Det blir masse sommer bilder! Jeg LOVER dere, og jeg har lovt meg selv.. Jeg skal ta mange MANGE bilder på ferien min. Skal også prøve å snappe mye når jeg er der nede.

Et liten spørsmål til dere som reiser mye, eller som har peiling.. Hva hjelper mot ØREVERK når man flyr? Det er ikke noe særlig behagelig å sitte i fly setet i mange timer, der det er trangt og itillegg så verker øret noe så himla mye. What to do?

Det ble ikke GODKJENT for meg

 • 21.12.2016, 00:52

Jeg var på butikken for å kjøpe mat til meg selv, og noe å drikke på. Det ble en kald is kaffe på meg. Når jeg skal betale så ble ikke kortet godkjent. Prøvde å taste inn koden igjen, men det ble ikke godkjent. Jeg sa det var rart, fordi jeg VET at jeg har penger på kortet. Og det er ikke første gangen det skjer med kortet. Jeg sa til kasse mannen at han bare kan la mat varene ligge, så kommer jeg tilbake. Skal bare til minibanken for å ta ut penger. Det er alltid sånn jeg gjør, sist gang da kortet ikke gikk gjennom. Det var flere som stod bak i køen, så de hørte det.

Plutselig kommer en herlig kvinne til meg og sier at ho kan betale det for meg. Jeg svarte tilbake, og sa: tusen takk, men det går bra. Det er bare kortet som ikke vil fungere. Ellers takk, så skjønn. Jeg gikk til mini banken for å ta ut, det gikk ann. Så jeg gikk tilbake til samme butikk, for å betale for det jeg skulle ha. Møter på denne kvinnen igjen, og ho spørr om det gikk greit. Jeg sa høflig tilbake: ja, jeg fikk tatt ut penger. Tusen takk, det var så snilt gjort av deg. Denne personen kommer jeg til å huske til neste gang. Satt virkelig pris på ho var villig til å betale varene for meg. Var bare 57 kroner det var snakk om, men uansett. Det er mange her ute som faktisk sliter med økonomien og ikke har råd engang. Karma vil slå tilbake GODT igjen for sånne mennesker som henne!

From LOS ANGELES to Norway/Kristiansand (DIS)

 • 20.12.2016, 03:28

FOLKENS! Min amerikanske venn,Taylor Hominda flyr helt fra Los Angeles til Norge i Januar. Han skal nemlig spille DJ på utestedet DIS. Hvor GØY blir ikke det? Så fantastisk at vi har klart å få en DJ til å spille for oss, helt fra USA.

USA er kjent for de villeste og uforglemmelige festene eller hva? Så Taylor vet hvordan han skal lage stemning, og hva slags musikk han skal spille for oss i Norge. Han har vært i produksjonen i ca 8 år, og snurret plater i 6 år. Da han begynte å produsere musikk, så var det rock, pop og hip hop-produsent, før han begynte å fantasere videre. Nå driver han stort sett elektronisk musikk og hip hop. Taylor Hominda AKA Dj Animal. YAAAS, dette blir bra!

13. Januar 2017 klokken 22:00 til 2:30 på DIS. 

GUYS! My American friend, Taylor Hominda flying all the way from Los Angeles to Norway in January. He is to play DJ at the club DIS. How FUN will not it? So amazing that we have managed to get a DJ to play for us, from the United States.

USA is known for the wildest and unforgettable feasts or what? So Taylor knows how to create atmosphere, and what kind of music he will play for us in Norway. He has been in production for about 8 years, and spinning discs in six years. When he started producing music, so it was rock, pop and hip hop producer, before he began to rave on. Now he runs mostly electronic music and hip hop. Taylor Hominda AKA Dj Animal. YAAAS, this is good!

13. January 2017 at 22:00 until 2:30 at DIS.

Ser jeg dere der? Ta med vennegjengen din!

Instagram/Snapchat @nicoletouch

DET LENGSTE HÅRET JEG HAR HATT I MITT HELE LIV

 • 19.12.2016, 23:45Her får dere en sniktitt av et bilde av meg, fra den tiden jeg hadde for LAAAANGT hår. Jeg kan ikke huske konkret, om jeg klipte meg etter denne lengden. Men dette er det eneste bildet jeg har spart på. Har flere bilder, fra den tiden jeg hadde veldig langt hår.  Men dette er en av de mange fra foto albumet mitt. Hår som går lengre en rompa, synes jeg blir lite pent. Noe jeg faktisk hadde, O.M.G.

Instagram @nicoletouch <3
 

25 VÅTSERVIETTER BLIR TIL 50

 • 19.12.2016, 22:5625 våtservietter gjør jeg om til 50. Klipp det, så det blir 2 deler. Vist du gjør det med alle, så får du 50 våtservietter.

I GOT IT FROM MY MAMA

 • 19.12.2016, 19:51

Fikk en UTROLIG fin veske, fra verdens beste mamma!

 

STRESS RUNDT JULE TIDA

 • 19.12.2016, 19:46

Jeg har selv lagt merke til at jeg ikke har blogget så mye i de siste dagene.. Vært mye å gjøre rundt jule tida. Mye å tenkte på, og mye stress. Men som dere vet, så kommer jeg alltid sterkere tilbake. Jeg har vært rundt på butikkene og skikket på klær. Har enda ikke bestemt meg for hva jeg skal ha på meg. Men jeg har bildet på hodet, for hvordan antrekket ca skal se ut!

Ha en fin dag alle mann!

FIFTY SHADES DARKER

 • 18.12.2016, 21:22

IhLb-v9hXx0
Kan ikke vente til denne filmen kommer ut! Klar for å se den med jentene mine :*


 

THE PRESENCE OF A HAPPY FAMILY

 • 18.12.2016, 14:02

Noen dager til julaften nå.. Koselig! Jeg får feiret julen med familien, før jeg reiser ned til varme strøken. DENNE ferien fortjener jeg så mye, og jeg gleder meg veldig mye til turen. Det blir noen timers venting på neste fly som går, men jeg overlever. Sånn er det..  Har ikke begynt å pakke enda, men jeg har god til det. Ser frem til å få besøk av en venn, som er bosatt i Asia. Men nå er han på jobb i Germany, deretter skal han ta flyet videre til Norge for å besøke meg. AW. 

SNAKKES

CAPS

 • 18.12.2016, 12:43

NUDE PINK SHOE

 • 16.12.2016, 23:24

Jeg har ikke mange sko i denne fargen. Lekkert farge!

MY LITTLE SACK

 • 16.12.2016, 02:01

Fått meg en ny liten sekk. Not too big and not too small. Elskbar!

Depression VS Sadness: How to Tell the Difference

 • 16.12.2016, 01:26

Millioner av mennesker rundt om i verden opplever depresjon på ett eller annet tidspunkt i livet. Tristhet er en integrert del av depresjon, men det er ikke det samme. Det er viktig å vite og forstå forskjellene fordi forvirrende dem kan føre til upassende behandling.

Hva er sorg?

ulykkelig kvinne med bæreposer
Tristhet kan være knyttet til en bestemt trigger.

Tristhet er en normal menneskelig følelse som alle opplever en eller annen gang. En rekke hendelser kan la folk føler seg trist eller ulykkelig, for eksempel tap eller fravær av en kjær, skilsmisse, tap av jobb eller inntekt, økonomiske problemer, problemer hjemme, eller sosial angst.

Sviktende en eksamen, ikke få en jobb, eller andre skuffende hendelser kan også utløse tristhet.

Imidlertid kan en person som er trist vanligvis finne noen lettelse fra gråt, lufting, eller snakke ut frustrasjoner. Dette er fordi tristhet er mer sannsynlig å være knyttet til en bestemt trigger.

Tristhet vanligvis går med tiden. Hvis det ikke går, eller hvis personen blir ute av stand til å fungere normalt, kan dette være et tegn på depresjon. Hvis symptomene forverres eller vare lengre enn 2 uker, bør personen snakke med legen sin.

Hva er depresjon?

Depresjon er en psykisk lidelse som påvirker alle deler av en persons følelser og persepsjon. Det påvirker atferd og holdninger, og kan påvirke folk i alle kjønn eller alder.

Symptomer inkluderer følelser av motløshet, tristhet, håpløshet, mangel på motivasjon, og et tap av interesse for aktiviteter som er normalt hyggelig. I alvorlige tilfeller kan personen tenke på eller forsøke selvmord.

Personen kan ikke lenger føler for å tilbringe tid med familie eller venner. De kan slutte å forfølge sine hobbyer og føler ikke klarer å gå på jobb eller skole.

Daglige vaner kan endres uventet og uten grunn. En person med depresjon kan finne det vanskelig å fortsette å gjøre de tingene de vanligvis liker.

Hvis disse følelser av tvil varer mer enn to uker, kan helsepersonell diagnostisere person med depresjon (MDD).

Tegn og symptomer på MDD inkluderer:
◾Daglig nedstemthet med merkbare tegn på håpløshet, tristhet, og tap av interesse
◾Daglig tap av interesse for vanlige aktiviteter i en lengre tidsperiode
◾Betydelig vekttap eller gevinst uten å prøve - det kan være en 5 prosent endring i kroppsvekt
◾Søvnløshet eller økt mengder søvn som påvirker normale tidsplaner
◾Trøtthet og lavt energiforbruk
◾Følelsen av verdiløshet, lav selvfølelse, eller skyld på en daglig basis
◾Manglende evne til å konsentrere seg eller ta avgjørelser. Misbruk av alkohol/rus.
◾Konstant tanker om døden, selvmordstanker eller selvmordsforsøk eller planer.

JULEVERKSTED

 • 15.12.2016, 21:39

Startet morgen dagen min med å dra til juleverkstedet. Har 2 gode venninner som møtte opp på samme plass. Marina og Maria. Så glad i dere mine jenter! Vi lagde pepperkaker og lagde kort. Så koselig det var. Nå er jeg så slapp.. Gikk og traff Laura etter det var ferdig. Det ble noen timer på Sørlandet sentret på oss. Herregud, jeg kjøpte en fin rosa/nude sko. Den må dere se!

Jeg er HYGGELIGERE enn det de fleste tror!

 • 14.12.2016, 21:58

Det er naturlig å dømme mennesker og det er helt normalt å få en dårlig første inntrykk av den andre personen, når man ikke kjenner hverandre så godt. Mange folk har dømt meg, helt til de har blitt kjent med meg ordentlig. Jeg får ofte høre dette "jeg trodde du var en BITCH". Du er faktisk snill og hyggeligere enn det jeg trodde om deg. Jeg er ei god jente mot de som er gode mot meg. Og ikke vær redd for å hilse på meg, jeg hilser tilbake. De nærmeste vet at jeg ELSKER å bli kjent med nye mennesker. Så holla at me om du ser meg :) God natt!

BEONITE BLOGG

 • 14.12.2016, 19:55

Jeg er så GLAD for at jeg har opprettet denne bloggen. Jeg føler på grunn av bloggen min, så får jeg mye mer valg muligheter i livet. Jeg husker godt den dagen jeg satt på rommet mitt. Jeg hadde så lyst til å lage min egen blogg. Men jeg viste aldri hva jeg skulle skrive om, og det stoppet meg.. Jeg nølte så mye med hva bloggen min skulle handle om og hva jeg kan skrive for å få lesere mine til å daglig klikke innom bloggen. Jeg var så usikker, så jeg spurte ei venninne av meg, som stod meg nærmest den tiden. Jeg spurte henne om det hadde vært bra om jeg startet opp og om jeg burde gjøre det. Vet dere hva jeg fikk som svar tilbake? Nei, du burde ikke gjøre det..

Nå lurer dere sikkert på hvorfor ho sa NEI til det, når ho var ei god venninne av meg. Ho var faktisk glad i meg, men ho var alltid så misunnelig på meg. Og det kunne jeg lese med en gang. Ho har til og med fortalt det til meg at ho blir så fort misunnelig på meg. Virkelig? Når man står sammen såpass nærme, så skal man ønske hverandre lykke og suksess. Ikke gi blikk og være så jævla sjalu på hverandre. Ho er en av grunnene til jeg ikke vil gi slipp på bloggen min, ikke bare ho. Men alle andre der ute som ikke ønsker meg suksess i livet. På grunn av sånne folk jeg aldri gir opp! Vi er ikke venner den dagen i dag, ho gikk ifra meg fordi folk snakket hele tiden om meg. Og ho ville ikke la folk tro at ho er sånn som meg, siden ho er min venninne og vi hang med hverandre 24/7. Jeg var så SKUFFA, og jeg prøvde tusen ganger å få vennskapet tilbake. Det gikk aldri.. Men for ikke lenge siden så fikk jeg en lang LANG melding av henne. Nå som jeg har "blitt kjent", det er nå ho vil ha meg tilbake. Sånne falske og arrogante venner vil jeg ikke tilbake til livet mitt. WATCH ME..

Jeg er så STOLT over meg selv, at jeg flere ganger har vært blant Norges største blogger. Jeg har aldri vær på topp nr 1 over hele Norge. Men jeg har vært på TOPPEN over blogg.no, mange mange ganger. Drømmen er å en gang komme på NR 1 på lista. Om jeg kommer til å klare det? Vi får se på det, men man skal ikke se bort fra at jeg klarer det. Jeg har tro på meg selv, og det er viktig :)

Vi blogges!

METALICK

 • 14.12.2016, 14:52

Elsker min nye nude Coat! Den er så FIIIIIIIIIIN. Og en nude t - skirt som står Metalick på. Rock it, and own it! Blir gøy å sette sammen en outfit til dette antrekket. More 2 come YAAALL.

MARIA SIN BLOGG VERDEN

 • 14.12.2016, 14:48Da har Maria gjenopprettet sin egen blogg. Klikk gjerne innom bloggen hennes for å lese MER. Flere innlegger kommer snarest...

Trykk HER, for å komme til blogg profilen.

<3

Kevin Murphy hår produkter, ANBEFALINGER

 • 14.12.2016, 03:08

Hår produktene fra Kevin Murphy har jeg aldri testet ut. Når Redken flaskene min går tom, så skal jeg gå over til en av Kevin Murphy sine Shampo & Balsam. 

 Hva er din erfaring med produktene? og hvilket er din favoritt fra KM?

 

LOVE LOVE

 • 14.12.2016, 02:42

Love my NEW Coat! Snap --> nicoletouch

Jeg fikk nesten HJERTEINFART idag

 • 14.12.2016, 02:00

Jeg fikk nesten hjerteinfart! Jeg logget meg inn på bloggen, så stod det feil passord. Jeg vet jo hva passordet mitt er for å kunne logge meg inn, men fortsatt så prøvde jeg å skrive den på nytt og på nytt.. Endelig fikk jeg det til slutt etter noen minutter. Tror jeg var for RASK på tastaturen, jeseez. Den følelsen.. Hvem har ikke kjent på den ANGSTEN man får, når skal logge seg inn.. Så kommer det feil passord. Når det skjer, så tror jeg alltid at noen har hacket inn på profilen min og skiftet passord. FJO!

 Sov godt når tiden kommer mine blomster :* Jeg skal tidlig opp for å gå på en møte, så videre til venninna mi for å lage pepperkake hus. Litt julestemning må til. Nigthy nigth!

EN BITTE LITEN PAUSE

 • 13.12.2016, 19:31

Så kjedelig at jeg ikke har kameraet med meg. Kameraet funker som den skal, men ledningen til å putte inn bilder er KAPUTT. Så det blir kjedelige mobil bilder. Men la gå.. Idag startet dagen med en koselig by tur med kjære, Maria. + litt shopping. Jeg lovte meg selv å roe med når det kommer til å kjøpe så MYE tøy. Men jeg klarer ikke la vær. Tror ikke jeg er den eneste jenta i verden som er så veldig glad i nye tøy.

Fikk kjøpt meg en ny caps, så gikk turen videre til en venn av Maria. Vi hørte på musikk og så på film. Men jeg ble så rastløs, så jeg gikk til kjøpe senteret som ligger noen meter unna leilighet til han vi var på besøk hos. Jeg skulle bare titte litt, for å drøye tiden til julegrøt festen vi skulle dra til. Men så fikk jeg ØYE på noe fint, nemlig klær. Jeg prøvde de på, og jeg klarte ikke å DY meg å legge de tilbake. Så jeg la de i kassa og betalte for det. Sånn kan det gå.. 

Kroppen min ble så sliten, så jeg bestemte meg å dra tilbake til Hånes. (jeg har flyttet, men er på besøk). Skal spise litt, så gå en lang tur ute med meg selv og musikken!

SNAKKES

MORGEN KAKAO

 • 13.12.2016, 15:22

Morgen kakao med, Maria. Og ny caps på meg.

MAKEUP SKOLER I NORGE

 • 11.12.2016, 22:41

Jeg har så LYST til å bli bedre til å sminke meg, og lære masse nye sminke teknikker. Har vurdet å gå på sminke skole. Har søkt litt på nettet, og det finnes bare sminke skole i Oslo, Bergen,Stavanger, og Stocholm. Liker Stocholm veldg godt, men jeg har ingen planer om å flytte dit. Skal søke mer på nettet, hvor i Norge de tilbyr sminke skole. Jeg vil utdanne meg som makeup artist. Synd de ikke har det her i Krisiansand.. Prøvde å sjekke ut om det fantes makeup skole i Arendal eller Grimstad, som da ikke er langt fra K- Town. Og ta bussen eller flytte dit blir ikke et problem for meg da. Men det gjør det dessvere ikke, om jeg ikke tar helt feil nå da.. SUKK.

Hvilket makeup skole anbefaler dere?

THIS NIGTH

 • 10.12.2016, 23:52Tusen takk for en koselig og avslappet kveld vennen min! Jeg er så glad for at jeg har ei så god venninne som deg i livet mitt. Idag var jeg på besøk hos Maria sine foreldre, og jeg fikk hilst på alle søskene hennes <3 AW. Alle de er så varme mennesker.  De har en koselig leilighet, med en fin utsikt! PS: ho har en kjekk kjekk bror ;) Så må jeg bare nevne at Maria skal opprette seg sin egen blogg. Gjerne følg henne når den er klar. 

NATTA YAAA'LL

BACK HOME

 • 10.12.2016, 15:58

Back home from shopping! Nå skal jeg bare ta det med ro i noen timer, før kvelden går videre til Maria. Skal på filmkveld nemlig. Dere vet meg og film?... Jeg SOVNER. 

Vil du få GRATIS produkter, så må du kontakte dem/spons.

 • 10.12.2016, 10:19

Hvor GØY er det ikke å få lov til å kunne få gratis produkter, som du kan teste ut. Og du betaler ingenting for det. Visst du vil få produkter sponset, så må du ikke sitte på ræva å vente til de kontakter deg. Ta initiativet og kontakt de. Om du får ett NEI, så ikke ta deg "nært" av det.  Flere muligheter kommer, og du må bare å leite etter noen som kan sponse deg. Det er alltid noen der ute, som kommer til å trenge deg. Og tro meg, du vil få et JA til slutt. Det kan ta sin tid, men de vil helst sponse bloggere med en HØY lesertall, ikke alle. Så du må bare forsett å kontakt dem.

Nevn blogg navnet ditt, og hvor mange som leser bloggen din daglig. Ikke glem å ta med hvor mange som følger deg på andre nett sider, som du er AKTIV på. Keep going!
#spons #blogg #samarbeid

SYKKEL TUR

 • 10.12.2016, 09:25

Det er ikke ofte jeg sykler skal jeg si. Jeg går ofte turer, men jeg sykler sjeldent. Denne morgen starter med en sykkel tur for meg. Håper på å ikke skli med sykkelen og tryne hardt. Det hadde vært en skikkelig dårlig start på dagen. Jeg har spist den sunne frokosten jeg lagde, så får kroppen min energi. Frokost er den viktigste mål tiden av alle, så den prøver jeg ikke å gå glipp av. Ukens tommel fingeren ned er.. Jeg har blitt så avhening av energy drinkene! Spesielt BURN, med smaken av passion punch. Den er så god, og den falt virkelig i smak. Jeg synes den faktisk er mye bedre enn den røde, og alle de andre nye smakene.

MY LOVE

 • 09.12.2016, 20:32My love, my life saver! Okei da, ikke akkurat my life saver men.. Til dere som lurer på åssen hår olje jeg bruker, så er det denne. Kerastase hår olje. Den koster 450 kroner, og det er mye oppi. Så om du synes den koster litt, så er flasken nok så stor. Og du trenger ikke å PUMPE ut for mye heller, en pump holder. Og om du har langt hår, pump gjerne 2 ganger. Dagens lille hår tips!

EN LITEN FORANDRING PÅ BLOGGEN

 • 09.12.2016, 15:24

Ny header på bloggen <3 en liten forandring bare. Gikk så lei av den gamle! #header
 

DAGS TUR TIL OSLO, GRUNERLØKKA!

 • 09.12.2016, 09:21

Morn alle sammen. Nå må bare jeg blogge i full fart! Jeg har time hos tannlegen om ikke lenge til. Jeg har fått hull i tennan, og det er ganske kjedelig. Jeg er ikke glad i tannlegen, liker ikke å sette bedøvelse sprøyte. Gruer meg alltid til det, men så er det godt å få det overstått. Btw, så har laderen til kameraet min blitt ødelagt, så jeg kan ikke laste opp noen bilder foreløpig. Må kjøpe meg en ny ledning, må bare huske på det. Etter tannlege besøket, så er planen min å busse videre mot Oslo.

Jeg skal si farvel til ei god venninne av meg som bor Oslo, Grunerløkka. Ho skal flytte til USA, og det er bare faktisk idag jeg har tid til å dra til Oslo. Drar med venninna mi, Maria. Så kommer vi tilbake iløpet av kvelden/natten. En liten jentegjeng skal samles idag. Og vi er den enneste som skal reise i noen timer før vi er framme, de er andre bor i Oslo. Så det er enkelt og greit for dem. Hva gjør man ikke for sine venner? Kjipt at ho skal flytte, men ny forandring og nye opplevelser får ho. 

Ser deg om noen timer til, snuppe lupp!

#grunerløkka

Hva er forskjellen mellom "lesbisk", "homofil", "bifil", "transgender ", og "skeiv"?

 • 08.12.2016, 15:09

'

Homofile menn er menn som er seksuelt tiltrukket av menn. Lesbiske er kvinner som er seksuelt tiltrukket av kvinner. Forskjellen er ganske grei; homofile menn er menn og lesbiske kvinner. Du kan vanligvis henvise til lesbiske som homofile kvinner også.

Biseksuelle mennesker er seksuelt tiltrukket av både menn og kvinner (og hvis du er åpen for at det finnes hele kjønn spekteret, typisk alt i mellom, selv om definisjonen blir litt vage der). Forskjellen er ganske grei også. En lesbisk og bifil kvinne er begge tiltrukket av kvinner, men bifile kvinner er også tiltrukket av menn, hvor lesbiske ikke.

Når det gjelder transpersoner, må du ta et skritt tilbake fra seksualitet vinkel, fordi kjønn er liksom en annen sak helt. Transpersoner er mennesker som identifiserer seg som en annen enn den man vanligvis forbundet med sex de er tildelt ved fødselen kjønn. Noen tildelt kvinnelig ved fødselen kan identifisere som en mann, for eksempel; han ville være en transmann.

Sammenligning kjønnsidentitet med seksualitet er som å sammenligne epler og appelsiner - sikker, de er begge frukt, men utover at de ikke er like. En transkvinne kan bli tiltrukket av menn, eller kvinner, eller til begge eller ingen; hennes seksualitet og kjønnsidentitet er ikke knyttet. Kort sagt, er forskjellen at de er forskjellige ting helt.

Hva er LEGNINGEN din?Nicole Touch

TEARS IN HEAVEN

 • 08.12.2016, 14:34

Would call you today to say I love you, but your old number is no longer in use. I tried with the operator, but she said "sorry, I have no number for you." I tried to go to your house, but you do not live there anymore. Posten has no forwarding address. I guess the sky is all too far away. I love you and I miss you. You are in my heart forever.

<3
 

GIVEAWAY/KONKURANSE

 • 08.12.2016, 10:16Dette er min GIVEAWAY til en av dere som vil være med i trekningen! 2 hår kur + shampo og balsam, 

1. Følg meg på Instragram, trykk HER.

2. Last opp dette bildet på IG, tagg meg og blogg navnet mitt. Husk å legg igjen en kommentar på at du er med + din hotmail.

3. Vinneren navngis imorgen klokka 16.00.
 

Jeg tjener PENGER, hver gang noen KLIKKER innom bloggen min!

 • 08.12.2016, 07:46

Jeg tjener PENGER, hver gang noen KLIKKER innom bloggen min!

...

Nei, jeg tjener ikke penger på den måten. De fleste har trodd at hver gang noen klikker innom bloggen min, så tjener jeg penger på det. Så det er sagt, så gjør jeg ikke det. 

PROFILBILDE

 • 07.12.2016, 13:34

Me and Bella <3 Mitt nye profilbilde på Facebook. For dere som vil følge meg der også, trykk HER

#facebook

JEG HAR FOR MANGE HÅR PRODUKTER LIGGENDE - GIVE AWAY

 • 07.12.2016, 11:56

Jeg har noen hår produkter liggende her hjemme, som jeg ikke har fått brukt. Og jeg har så mange hår produkter, så det tar sin tid for at jeg skal klare å bli ferdig med alle. Kan ikke KLASKE på med masse produkter på håret, da kommer jeg til å bli skallet. det er FY FY. Så idag så kjører jeg på med en give away. Vinneren skal  navngis!

snakkes snart igjen:)

KLAR FOR ET NYTT ÅR

 • 07.12.2016, 06:55

2017 is the year i will be stronger, braver, kinder and unstoppable.

Jeg har VURDERT å legge ned bloggen for godt!

 • 07.12.2016, 00:14

Jeg har VURDERT å legge ned bloggen for godt! Ja, dere leste riktig. Sjokk? Dere burde ikke være i sjokk, fordi jeg bare kødder. Når noen av de leste overskriften min, så tenkte de YES ho skal legge profilen ned. Nå snakker jeg om de folkene som gjør ALT for at jeg skal klare å legge ned bloggen. Når man blogger, så må man har "baller av stål". Det jeg mener med det, at når enn blogger så må man forvente både POSITIVE og NEGATIVE kommentarer! Noen vil alltid støtte deg i det du skriver, andre ikke. Og det er normalt det. Normalt at mange dere ute ikke vil se andre nå målet og da kommer de negative kommentarene.

Alt for å ned trykke DEG, for at du som person skal ta deg nært av det. Altså, cry me a river. Jeg og alle andre som blogger har opplevd dette mer enn nok. Det lukter sjalusi på LANG vei, så til dere andre bloggere som lese dette. Aldri ta deg nært, aldri. Le av de ned trykkende kommentarene dere får. Det er spesielt jenter som sitter der bak skjermen og snakker sammen med jente gjengen sin. De GRÅTER av sjalusi, fordi de ser andre når lengre enn dem. Når dine venner sier de leser bloggen din og skryter hvor flink du er. Mange av de som sier det til deg, er faktisk de som sitter bak skjermen og legger igjen en negativ kommentar. Dere skjønner hvorfor.. Here we go again!

Ha en fin dag alle mann, for det skal jeg. Spre kjærlighet, ikke hat. Kiss & Love :*

TODAYS HAIRSTYLE

 • 06.12.2016, 14:05Dagens hår stil for i dag. Hva synes dere? Gi meg en terningkast for denne.

HEADER FOR ME

 • 06.12.2016, 11:32

Hallo der! Er det noen der ute som har lyst til å hjelpe meg med å lage en RÅKUL header? Jeg trenger mye forandring på både design og headeren. Men nå står header i fokus her. Hvem er flinke, og hvem er villige til å hjelpe denne jenta?

COMMENTS DOWN BELOW!

WINTERLAND

 • 06.12.2016, 10:24

MORN fra meg og Bella. Vi skal ut på en liten gå tur i det flotte været, ikke noe klaging nå. Sola skinner, og det er ikke for varmt eller kaldt. Se på oss, vi matcher i dag. Det er ikke ofte vi gjør det. SØTT.

Snapchat: nicoletouch

 

nicoletouch ON snap

 • 06.12.2016, 05:56

For dere som ikke følger meg på snapchat, så har dere muligheten til det! nicoletouch ON snapchat. HAHA, jeg ler meg i hjel av en dude som gjorde en panorid video av meg. Dagens latter! Ville legge videon ut på Facebook, men han ville helst ikke at jeg skulle gjøre det, heheh.

 

KJÆRE TANKENE..

 • 06.12.2016, 02:24

Kjære tankene, kan du slutte å tenke så mye på natten, jeg må sove. Over tenkning ødelegger deg. Ødelegger situasjonen, vrir ting rundt, gjør at du bekymrer deg og bare gjør alt mye verre enn den faktisk er. Noen ganger skulle jeg ønske, jeg kan fortelle hjernen min til å holde kjeft.
 

TRAVEL BRA BAG/UNDERWEAR

 • 06.12.2016, 01:52Mhm, her kan jeg putte ektra bh'er oppi når jeg skal reise et sted.

BORTE BRA, MEN HJEMME BEST

 • 05.12.2016, 21:31

Har sovet bort i noen dager, og nå var det på tide å komme seg hjem. Deilig å sove i sin egen seng.

Vi skrives!

 

04.12.2016

 • 04.12.2016, 22:59

Always go with the choice that scares you the most, because thats the one that is going to help grow.
 

MOBIL REGNINGEN MIN KOM PÅ..

 • 04.12.2016, 11:35

Endelig er jeg kvitt mobilabonnement. Jeg sa opp abonnementet, og det var jammen med på tide. Mobil regningen min pleide å komme på over 2000 kroner. Nå som jeg er tilbake på kontakt kort, så har jeg mer kontroll. Med abonnementet så har man alltid penger på kortet, så det kan lett bli mange hundre lapper! Tenk hva jeg kan ha brukt de pengene på, enn å sløse det bort. Sånn skjer med hver gang jeg har en mobil abonnement. Skal ALDRI ha det igjen, det er ikke sunt for meg. Og hva skjer med Telenor? Nettet går super TREIGT. Uansett om 4G er på. Hmm.. Må kanskje bytte over til en annen. Hvilken er til å anbefales?  

MIDDLE FINGERS UP

 • 04.12.2016, 07:12

Jeg er på TOPPEN. Om jeg er stolt av meg selv? gjett om! Nå er det 20 dager til jul, og etter julaften så er det er ikke mange dager til vi kommer til et nytt år. Livet er kort dere, så husk å elsk livet og ta vare på de dere har rundt dere. Man vet ALDRI når livet blir snudd opp og ned i det ene sekundet. Men i hvert fall, etter nyttårsaften. Så er det kun noen dager igjen til jeg reiser BORT. Skal på en velfortjent lang ferie. Når jeg er tilbake fra ferien min, så har jeg planer om å reise igjen. Men kun innen Norge da.. Men jeg elsker Norge, så det går bra!

Jeg har nevnt det før, og sier det igjen.. Sjalusi blant jenter er så stort. Jesus christ! Jeg synes synd på sånne jenter, som må krenke andre sine venninner for å føle seg bedre.

Middle fingers UP, haters!

ta main gregoire

 • 03.12.2016, 23:52

vMx3XfFGh2w


 

TO BUY OR NOT TO BUY

 • 03.12.2016, 17:35

To buy OR not to buy? Denne genseren og joggebuksa var så himla deilig å ha på. Nydelig rød farge, som representerer juletiden.
 

Etter snart 2 år med blogging, så har jeg blitt STEIN RIK av det.

 • 03.12.2016, 04:39

Etter snart 2 år med blogging, så har jeg blitt STEIN RIK av det. Når jeg mener med rik, så mener jeg ikke bare fordi pengene har strømmet inn. Jeg har blitt "rik" på flere måter. Rik på flere jobb muligheter, osv og ting jeg kanskje ikke fikk muligheten for  å drive med, om det ikke hadde vært for bloggen min.  Hvor mye penger tjener jeg? Dette spørsmålet har jeg fått stilt om og om igjen. Hvor mye penger jeg har eller tjener, det har jeg tenkt til å holde for meg selv, og ikke snakke om det på bloggen.

Det er ikke hva jeg har i lomma, som gjør meg takknemlig. Men hva jeg har i mitt hjerte. Et meningsfylt liv. er ikke å være rik, være populær, blir høyst utdannet, eller å være perfekt. Det handler om å være ekte, være ydmyk, å være sterk, og å kunne dele oss selv og røre andres liv. Det er først da at vi kunne ha en full, glad og tilfreds liv.

Vet du hva det vil si å være rik? Det handler ikke om hvor mye penger du har eller kan få, men i stedet er det om hvor mye som betyr at du gi.
Mange tror du trenger en masse ting å bli rik. Faktisk, jo mindre du trenger, jo rikere du er.

Når du er genuint glad, vil du finne du er så rik som noen noensinne kan bli. Se etter den virkelige skjønnheten i selv de minste ting, og hver dag, blir enhver situasjon en uendelig kilde til rikdom.

Å være rik er å være i stand til kjærlig gi av deg selv. Det er et valg, og har ingenting å gjøre med antall nuller på bankkontoen.

Når det gjelder å være rik, se på innsiden. Det er hva som er på innsiden som er viktigere enn det som skjer på utsiden. Å være rik er følelsen rik, og du kan gjøre det i enhver omstendighet, selv uten penger i lommen.
Du er rik. Begynn å få fullt utbytte og uttrykke enorm verdi livet ditt har i hvert øyeblikk. Husk, det handler ikke om hvor mye penger du har eller kan få, men i stedet er det om hvor mye som betyr at du gi. Å være rik er hvordan du kan være akkurat nå, og alltid.

Hvis du har en familie som elsker deg, noen få gode venner, mat på bordet og tak over hodet. Du er rikere enn du tror. Livet har lært meg at penger er viktig, men det er ikke alt.

..

Instagram trykk på navnet: Nicole Touch

 

UKENS BLOGG ER.....

 • 03.12.2016, 04:36Hey guuuuuuuys! Jeg har tenkt til å begynne med ukens blogg fremover. Hva sier dere om det? Tenkte hver uke, så skal jeg anbefale en blogg til dere. Som jeg da kommer til dele blogg navnet/linken. Jeg pleier å lese noen få blogger, som er svenske. Og jeg titter innom topplisten. Det er alt, ellers så pleier jeg å lese de fleste bloggene. Men jeg er ikke fast leser, kun stum leser gjennom innleggene. Skal jeg starte med det? Kan jo se hvordan det går, også gjør jeg dem som får  blogg SHOUTOUTEN glad.

NEW MAKEUP FROM MAC

 • 01.12.2016, 14:29

Mac soft and gentle highlighter. Denne highligtheren måtte jeg bare ha. Etter ei venninne la den ut på mystory, så ble jeg helt betatt av den. Den skal brukes mye av fremover, når jeg har på meg sminke. DRØY i bruk, så den kan man ha lenge! #mac

love love
 

TRAFF PÅ EI BLOGG LESER IDAG

 • 01.12.2016, 13:11

Jeg traff på ei blogg leser idag. Skjønneste Cynthia <3 Jeg var på Mac, for å teste ut noen sminker. Jeg satt og prøvde sminken på, så er det noen som tar meg på ryggen. Jeg snur meg mot henne, så ser jeg ho gliser med det flotte smilet sitt. Det gikk så fort, så jeg husker ikke konkret hvordan jeg svarte?.. Noe med: huh, hvem er dette igjen? har vi hilst på hverandre før? :D Ho svarte med å si: det er Cynthia. Hvordan går det med bloggen din? Da kom jeg på at jeg har blogg lesere på vennelista mi også. Og ho er en av de! Nå plinga det en bjelle, jeg kan huske jeg har deg i min venneliste. Jeg trodde ho snakket med meg, for å si at jeg satt på hennes plass. Haha <3 Hyggelig å treffe deg i virkeligheten. Var ikke så pene bilder av meg, men dette var de eneste bildene vi tok for idag... Men lå gå.

 

23 DAYS UNTIL....

 • 01.12.2016, 08:46

23 dager til julaften... Det er ikke lenge til det. Kan jeg ikke bare sove bort til dagen kommer? Eller ikke.. Sløsing bort av livet. Husker jeg leste på nettet der noen folk hadde en sykdom eller hva det var. Der de sover bort i mange måneder og våkner opp etter så lenge. De gikk glipp av bursdagen sin på grunn av det. De vet liksom ikke når de "våkner" opp, og åssen dag det er når de står opp. Helt forferdelig! Ellers så er jeg ferdig med alle jule gavene for i år. Nå kan jeg gå på shopping og kjøpe noe til meg selv, med en god samvittighet :)

 

Nicole Touch

For sponsor og samarbeid: nicoletouch@hotmail.com - Instagram: nicoletouch.

Search

Bloggdesign