hits
.

KVELDEN MIN ER ØDELAGT, GOD NATT!

 • 30.11.2017, 21:37

Nå er jeg oppgitt! Jeg har planlagt dette i ukesvis nå. Så er det selvfølge alltid noen som ikke klarer å kneppe igjen munnen sin igjen. Med en gang jeg fikk høre dette, så er det sikkert og vist ikke så overraskende lenger. Nå vet ho så og si ALT. Jeg er så lei meg for at det ikke blir noe man kaller for overraskelse fest. Er det så jævla vanskelig å kneppe munnen sin igjen i noen dager bare? Jeg har jobbet så hardt for dette, men det ser ut til å bli mislykket. God natta folkens, nå må jeg få meg noen timers søvn. Så må jeg stå opp igjen for å pynte og begynne med baking av kakene. Jeg gjør alt dette helt alene..

IMORGEN SKJER DET

 • 30.11.2017, 14:33

Hey loves! Imorgen skjer det, så her må alt bli godt planlagt. Jeg skal våkne opp super tidlig imorgen, for å lage mat og bake kake. Bordet må være dekket før klokka 16.00. Til nå, så ser det ut som ho ikke har peiling, på hva som kommer til å skje imorgen. Jeg har gitt ho streng beskjed om å stelle seg klart til klokka 16.00, så skal ho bli kjørt til en restaurant for å spise sammen med hele gjengen. Fysøren som jeg elsker å overraske de jeg er så glad i ❤vi skrives mer senere dere. Jeg ut å treffe min niese, jeg skal hjelpe henne med å finne gave. Xoxo

oppsummering av dagen

 • 29.11.2017, 16:48

Oppsummering av dagen: finne frem notat boken min, for å skrive ned alt jeg må huske å handle. Uansett hvor mange ganger jeg sier til meg selv: "dette må jeg huske". Så glemmer jeg det alltid. Dette skjer hver gang. Her ble det bestilling av kake, innkjøp av mat + drikke. Alt dette er kun for suprise festen for verdens beste. Jeg håper det kommer noen gledes tårer trillende ned, av den spesielle personen som fyller år 1.Desember (mamma), Og til dere som er blitt invitert: hjertelig velkommen ❤

BIRTHDAY DRESS

 • 28.11.2017, 21:30

Jadaaa, snart nærmer det seg fredag. Jeg har valgt ut 2 kjoler som jeg har planer om å ha på meg. Valget blir mellom nr 1 og nr 2. De ser mye finere når man har på seg de. Jeg har mange nye kjoler liggende i kles garderoben, så det er vanskelig å velge mellom alle sammen.

BRETTING AV TØY

 • 28.11.2017, 14:10

God dagen! Brukte flere timer igår på å brette alle tøyene. Det svei så i øynene å se, at ikke alt ligger pent på plass. Så det var bare å rase ned alt og brette alt på nytt. Nå føler jeg meg 10 kilo lettere. Det ligger perfekt på rekke og rad :)

DEN PERFEKTE BURSDAGS GAVEN

 • 27.11.2017, 14:01

Ut til senteret med, Edmond for å handle gave til min kjære mamma ❤ses om litt.

VERDENS BESTE MAMMA

 • 26.11.2017, 18:47

100 rosa ballonger.

100 hvite ballonger.

Jaja, på fredagen som kommer, så blir det en big suprise party for, min kjære mamma ❤alle de nærmeste i familien har blitt invitert, også noen få venner av meg. Som er glad i min mor og som kommer med en gave, som jeg vet ho har ønsket seg lenge. Dette skal bli en uforglemmelig dag. Ho tror vi skal ut å spise sammen på en bra restaurant. Men vi skal lure ho trill rundt. Jeg blir så irritert! Bursdager har man kun 1 gang i året, og når du ikke velger å dukke opp på denne dagen. Så sier jeg bare adjøøø til deg! Tar en hvit løgn og sier du ikke kan komme på fredagen. prioriterer et annet menneske du ikke kjenner så godt, fremfor denne store dagen som kun skjer 1 gang i året. Den unnskyldningen du kom med var så dårlig! Lei av sånne falske mennesker som spiller flere sider. Men det skal ikke stoppe dagen for å bli bra. Det er en spesiell menneske som fyller år. Mamma kommer til å bli så overrasket ❤LOVE MY MOM. Over 200 ballonger skal blåses opp.

UT PÅ BYEN MED NABOEN

 • 26.11.2017, 14:53

Ser dere en liten forandring på meg? :) takk til min godeste nabo som knipset bilder for meg. For dere som ikke vet det, så har jeg flyttet inn til min bror foreløpig. Flytter igjen for meg selv i Januar, så det er ikke lenge til. For noen dager siden så skulle jeg ned til vaske rommet, for å vaske tøy. I det jeg går mot døra, så treffer jeg plutselig på min gamle venn. Vi har ikke hengt sammen med hverandre på mange mange år, men vi har alltid vært venner, no offence. Vi begge sa på likt: "hva gjør du her"? Haha. Han har flytta inn i 6 etasje, så det er bare hyggelig. Nå får vi hengt sammen ganske ofte. Vi dro ut på byen sammen i går kveld. Det skulle som sagt bare bli en avslappende kveld for meg, men etterhvert så begynte det å bli kjedelig og jeg kjente jeg kom til å sovne om jeg ikke gjør noe ut av det. Så var det bare å sende en snap til naboen for å spørre om han vil joine med ut. Det ville han gjerne, for han hadde lite å gjøre på lørdagen. Det skjønner jeg godt, når ikke alle møblene hans er kommet og heller har han ikke fått seg Internett enda. Det kommer til å bli fantastisk flott når alt er ferdig! Så da tok jeg heisen opp til 6 etasje og vi hørte på musikk å snakket om gamle dager, til vi måtte ta bussen videre mot byen. Takk for en bra kveld, min godeste venn. Så ses vi til helga til innflytnings festen ❤

BUKSE ELLER KJOLE?

 • 25.11.2017, 18:53

Hjelp meg å velge da vell? Skal ut på byen idag med en herlig venn, som jeg ikke har hengt med på lenge. Plutselig treffer jeg på han her ved jeg bor. Så koselig! Valget blir mellom kjole eller bukse? Tenkte å ha på noe enkelt idag. Tenkte en pen bukse, med en fin topp og en smykke til? Hmm.. vi får se hva jeg velger til slutt. Noen fra K - Town som skal ut idag? Om du ser meg, så er det bare å hilse. Om du kjenner meg eller ikke, spiller ingen rolle. Ha en fin kveld idag alle!

KLEDDE JEG HÅRFARGEN?

 • 25.11.2017, 00:42

Hey Hey. Hva synes dere? Kledde jeg hårfargen? Desverre så farget jeg håret over til svart igjen, etter noen få dagen etter. Dere lurer sikkert på hvorfor.. Jeg vet ikke, men jeg synes svart kler meg best og jeg gidder ikke de ettervekst omgangene. Jeg knipset tusenvis av selfier, fordi jeg synes fargen kledde meg enormt. Så nå har jeg noe å se tilbake på, om jeg velger å farge håret slik igjen. Men tror jeg holder til min naturlige farge i noen år til :)

BLACK FRIDAY

 • 24.11.2017, 22:14

Innkjøpene fra idag. Har så vondt i beina, etter å ha gått så mye frem og tilbake.

GALSKAP DAGEN!

 • 24.11.2017, 12:54

Galskap dagen = black friday. Skal ut til byen eller senteret med, Alisa. Skal se om vi finner noe godbiter med oss hjem :) håper ikke det er mange folk på denne tiden nå. Jeg våknet automatisk veldig tidlig idag, men så la jeg meg igjen å sove. Vil ikke dra ut altfor tidlig, når folk løper og tramper på hverandre. Ja så kan dere tenke selv hvor tidlig jeg våknet.

GRIMSTAD BESØK

 • 23.11.2017, 19:40

Hjemme igjen. Var i Grimstad :) overnatting besøk hos skjønneste, Jessica! Ble henta på busstoppet, så kom bussen ikke før 1 time til. Så vi gikk inn til senteret å handlet mat og spiste. Grimstad senteret er så liten, men selveste byen er ikke stort heller. Så hva forventer man? På morgen, så gikk turen til Arendal. Frisør besøk, og spiste frokost på Egon. Så var det hjem igjen til Kristiansand.

GRIMSTAD BESØK

 • 23.11.2017, 19:39

Hjemme igjen. Var i Grimstad :) overnatting besøk hos skjønneste, Jessica! Ble henta på busstoppet, så kom bussen ikke før 1 time til. Så vi gikk inn til senteret å handlet mat og spiste. Grimstad senteret er så liten, men selveste byen er ikke stort heller. Så hva forventer man? På morgen, så gikk turen til Arendal. Frisør besøk, og spiste frokost på Egon. Så var det hjem igjen til Kristiansand.

HADEBRA KRISTIANSAND

 • 22.11.2017, 14:33

Da drar jeg bort fra Kristiansand. Skal besøke ei venninne av meg. Så lenge siden jeg har sett skjønnheten. Sover over hos henne. Gidder vel ikke å dra tilbake samme dag.. ihvertfall ikke når det er klaskete vær ute. Skrives når jeg er fremme eller noe! Hejdå

GÅRSDAGEN HANDEL

 • 22.11.2017, 13:23

2 bukse med sleng og 1 boyfriend jeans.

Skinn shorts og skjørt.

2 fine genser.

SKOLE BALL

 • 21.11.2017, 21:48

Var på Sørlandet senteret med, Laura og Lisa ❤vi dro dit kun for å finne ball kjole til Lisa. Planen var å være der i maks 1 time, men dessverre ble det til flere timer. Vet dere hva.. glem black friday dagen!! Orker ikke tusenvis av folk som løper i hytt å pine. Kommer til å bli dyttet og trampet på, haha. Husker sist fjor, så video av ei gammel dame falle ned på gulvet! Men alle løp forbi ho, ikke gadd de å hjelpe ho opp. Makan. Så jeg valgte å handle idag jeg :) skal vise dere hva jeg har fått kjøpt.

JEG FIKK JOBBEN + ANTREKKET FOR IDAG

 • 20.11.2017, 16:59

Var på jobb intervju. Jeg begynner på jobben om noen dager til. YEY. Dette er noe jeg virkelig brenner for, så hvorfor ikke våkne opp tidlig på morgen, til noe man brenner for? Alle ble så glade på mine vegner og jeg er glad selv. Ser frem til det :)

KLAR FOR INTERVJU

 • 20.11.2017, 09:40

Gjør meg klar for intervju! Våknet opp av en gladmelding. Har noen timer på å stelle meg, ta bort de upene negle lakken og påføre på nytt. YAY. Vi skrives!

Hos Marina

 • 19.11.2017, 13:43

Maren, Nicole, Stina, Maria, Marina, Linda.

Meg og beste jenta, Marina.

Aw. Levin og dama!

Hos Marina på Lund <3 så koselig å gjenforenes igjen etter mange måneder fra hverandre! Ble ikke noe ut på byen på meg.. Glad for at jeg dro hjem etter det :) hadde ikke lyst til å dra ut på byen, går ikke ut hver helg uansett.

JEG HANDELR TØY FRA BARNEAVDELINGEN

 • 19.11.2017, 13:27

Denne gråe sleng buksa jeg har på meg, er fra kjøpt fra barneavdelingen. Jeg synes den var fin, men så får jeg øye på at den henger ved klærne til avdelingen til barn. Prøvde den på og den satt akkurat bra på meg! Dere viste det sikkert ikke, men av og til så titter jeg innom barneavdelingen for å se om noe fint passer til meg. Er jeg den eneste som synes de har masse fint til barn? haha. Størrelsen på denne buksa er: 158/164. Var på shopping med ei venninne for noen uker siden, og ho sa det samme til meg: " du vet at jeg av og til handler på barneavdelingen"?

CARDIGANS

 • 18.11.2017, 17:13

Chill antrekk for idag. Var på Sørlandet senteret fra klokka 11.00 til nå. Klokka tikker forbi når man ikke passer på hvor mye klokka er. Takk til beste Edmond som kjørte meg hjem! Jeg har lagt ifra meg tingene og nå må jeg skifte tøy, sminke meg, så er det bort å ta bussen til Lund.

KOSE KVELD

 • 17.11.2017, 20:44

Gjør klar antrekket for lørdags kvelden! Blir en kosekveld hos, Marina med en liten gjeng imorgen ❤ Jeg kan ikke huske sist meg og Marina har hengt sammen. Vet bare at det er lenge siden sist, så det skal bli godt å få besøkt henne. Vi pleide å ringe hverandre så og si hver dag, men vi begge er opptatt med sitt. Sånn kan det gå. Ses imorgen!

MORGEN IRRITASJON

 • 17.11.2017, 10:37

Morgen irritasjon: konsentrasjonsvansker! Pokker ta. Når skal  jeg klare å fokusere bra på ting? Jeg lover meg selv å starte å lese på noe, men etter å stirret på boken i noen minutter. Så går jeg over til å gjøre noe annet. Jeg klarer ikke å lese en hel bok ferdig på en dag, som jeg en gang i tiden pleide å klare. Måtte ringe inn til studiet jeg skal begynne på, skulle spørre om hotell pris og hvor det ligger. Men når jeg begynner å stresse, så tenker jeg med en gang dette kommer jeg ikke til å klare å fullføre. "må bare glemme hele studiet",  tanke gangen min er i et annet verden, når jeg først og fremt skal begynne å konsentrere meg på noe. Jeg kan bestemme meg til 1.Januar. Da blir det enten JA eller NEI. 

JACKET

 • 15.11.2017, 18:39

NEW IN.

HÅNDKREM

 • 15.11.2017, 17:32

Denne håndkremen har jeg liggende med i veska. Hendene mine blir så tørre mot vinteren. Om jeg kjøper håndkremen i mindre versjon, så putter jeg det bare i jakke lomma eller noe. Trenger denne, for jeg smører meg ofte. Hater tørre hender, det er så ubehagelig og det er ser gammelt å sprukket ut.

HALV FACE MAKEUP

 • 14.11.2017, 09:59

Half face makeup. Prøvde meg på å sminke halve ansiktet. Det kan bli bedre, må bare øve og øve. Gjorde dette bare for moro skyld, så brukte noen minutter kun.

SILVER

 • 13.11.2017, 15:56

Hva om jeg velger å gå for sølv denne gangen? Hands up :) Alt sølv EVERYTHING. #antrekk #outfit #selfie

HEY THERE!

 • 13.11.2017, 15:37

Kjenner enormt stort glede følelse, nå som min pappa er her. Han har vært for lenge borte fra oss, synes jeg :) så får han blitt med å feire suprise festen for mami ❤YAY! Kan ikke vente til den dagen kommer. Har planlagt alt for den spesielle dagen. Mitt ALT.

JEG SKAL HENTE HAN PÅ FLYPLASSEN

 • 12.11.2017, 08:24

Gjett hvem som lander på norsk jord idag? Min kjære pappa! Savner han så mye.. sist gang jeg så han var da jeg var i Kambodsja, januar/februar. Gladnyhet for meg. Det er et stort pluss at det er farsdag idag itilegg ❤viste ikke det var idag, før bestis sa det til meg over telefonen. Det er søndag idag, så jeg har ikke fått kjøpt noe til farsdagen :( kan vel kjøpe roser og bake kake. Vipser innom en butikk som er søndags åpent :)

Ford julebord/samling

 • 12.11.2017, 02:30

Glemte kameraet mitt hjemme, grunnen for mye stress. Stresser jeg så kan jeg fort glemme ting, selv om jeg tror jeg har det med meg. Kjedelig med mobil bilder, når kvalitet ikke er på topp. Menmen, også måtte selvfølgelig mobilen gå tom for strøm. Stor koste meg med hyggelig folk ❤ dro ut på byen etter kvelden var over.. var på Barberosa, ikke så mange folk.

Ble kjent med disse 2 hyggelige karene her. De så jeg satt alene, så de inviterte meg over. Fikk ikke tatt bilde av kjolen eller å sminke meg ferdig den kvelden. Jaja.

FORDELER & ULEMPER MED SMÅ BRYST. GJENKJENNER DU DEG IGJEN?

 • 10.11.2017, 06:30

FORDELER & ULEMPER MED SMÅE BRYST. GJENKJENNER DU DEG IGJEN I DISSE PUNKTENE?

Bilderesultat for pro and cons of small breast

 

Fordeler: Du trenger ikke å beskymre deg for ryggsmerter.

Ulemper: Å vokse opp som ei tennåring var vanskelig for deg. Alle andre hadde pupper, men dine kom ikke, og de gjorde det aldri.

Fordeler: Du kan ha på deg lave topper og kjoler uten å tenke deg at noe faller ut.

Ulemper: Ugh, her kommer vi til bikini shopping. Vi vet hvor vanskelig det er å finne bikini, som virkelig pusher opp puppene.

Fordeler: Trening er behagelig. De kommer aldri i veien eller føler seg smertefullt når de spretter rundt, fordi de ikke spretter rundt.

Ulemper: Sports bh er den ultimate flatteneren. Har dere sett de som teiper puppene sine? Sports bh gjør at du ser slik ut, ingen tape er nødvendig.

Fordeler: Når du blir eldre, vil du ikke ha så mye henger der, for da er det ikke så mye som henger og slenger.

Ulemper: Hvis du har tynn stoff, må du alltid ha en bh med skumkopper. Ellers vil niplen vise gjennom toppen din.

Fordeler: Du må aldri prøve på skjorter. Hvis en skjorte ser bra ut på hengeren, ser den bra ut på deg. T-skjorte shopping er den beste slags shopping.

Ulemper: Du må fremdeles ha en bh de fleste ganger fordi selv om det ikke er mye der, er det fortsatt nok å fortsette å være en som skal fortelle deg om hvor små de er, "ikke sosialt akseptabelt".

Fordeler: De fleste mote-modeller, inkludert Victoria's Secret-engler, er små i brystområdet. Det er et stort pluss.

Ulemper: Å ha mindre bryster betyr ikke at de vil øke i størrelse med vekten din. Når du legger vekt, ser du det i rumpa, mage, armer, men ting kan ikke skje med dine bryster

Fordeler: Du kan ha på deg bh uten bøyle. Mye mer komfortabel

Ulemper: Du må få mange kjoler skreddersydd fordi hvis de passer rett på bunnen, er de vanligvis for store på toppen.

Fordeler: Du trenger ikke å ha på deg en bh. Når du tar på deg den ryggløse kjolen.

Ulemper: Å legge seg under kniven kan være en tankegang, om ikke umulig. 

 

 

Instagram, trykk HER - Facebook, trykk HER

 

 

KLAR FOR IMORGEN KVELD

 • 09.11.2017, 20:20

Ble invitert på julebord igår, hyggelig det. Vet sånn ca hva jeg skal ha på meg. Blir en hot paljett kjole. Tro meg, denne gangen blir ikke antrekket svart. Jeg føler jeg har kjørt med svart farge hver gang. Viser dere antrekket imorgen, så følg med :*

HVA SOM HJELPER MOT URENHETER!

 • 09.11.2017, 11:32

Hva som hjelper meg mot mine urenheter er denne, rense kremen. Vært min life saver i mange år. Verdt å teste ut, for dere med samme problemet. Shiseido.

MORGEN TUR TIL ARENDAL

 • 09.11.2017, 11:15

God morgen alle! Idag tar jeg turen til Arendal, med ei herlig venninne av meg. Denne gangen tar vi ikke buss, men jeg skal kjøre. Neida jeg skal ikke kjøre.. Vi blir kjørt dit av typen hennes. Vi begge 2 hadde lyst til å dra noen timers vekk fra k - town. Vi har faktisk snakket om dette lenge, så her kommer vi. Shoppe litt på Arendal senteret, spise, levere mobilen til Tom, så tilbake hjem. En liten dagstur :) koselig det. Håper bare på jeg ikke treffer på "livredd for rykter jenta". Ei god venninne av meg, sendte meg melding med en gang ho så min falske venninne, som jeg var venn med i altfor mange år. Jeg bryr meg ikke om den tåpelige jenta i det hele tatt. Barer jeg hører navnet hennes så vet jeg ikke om jeg skal le eller gråte? Ho er totalt skada. Jeg spurte min godeste venninne om ho sa noe upent om meg.. selvfølgelig måtte ho si noe stygt om meg. Jeg tror på min venninne som sa det, for ho er faktisk min bestevenninne. Ikke mange som vet det kanskje. Menmen.. snart er vi fremme. Vi skrives. #arendal

10 GØYE FAKTA DERE IKKE VISSTE OM MEG

 • 09.11.2017, 01:12

10 GØYE FAKTA DERE IKKE VISSTE OM MEG

 1. Jeg sover aldri med lyset av, om jeg sover alene på rommet. Jeg er livredd for å se spøkelse stå rett for trynet mitt. Kan ikke huske sist jeg har turt å sove med lyset helt av.
 2. Jeg har ikke hull i ørene. Skulle ønske det, men betennelse gikk over til arr. Så her er clips on løsningen for meg. Var hos legen for mange mange år siden, og da sa han at arret kom til å gå vekk. Men nei arr er helt umulig å få bort, om man ikke bruker laser eller kirurgis inngrep. Skal høre med de i hvert fall.
 3. Jeg har angst for å klippe meg kort, selv om jeg ofte har tenk tanken på hvordan jeg ser ut med kort hår eller hvor lite tid jeg kommer til å bruke på håret. Lyst på skulder kort hår, men jeg tørr ikke å klippe meg. Elsker langt hår!
 4. Jeg tror det finnes noe mellom himmel og jord. Har sett spøkelse da jeg var liten, så jeg vet at det finnes noe mer en bare spøkelse.
 5. Jeg har aldri hatt noen operasjoner.
 6. Jeg liker ikke drama, men om noen tror de bare kan krenke ned på meg, fordi de tror jeg er sjenert. Da kan de få se en side av meg, som de ikke pleier å se. Aldri la noen kjenne til dine svakheter, fordi de vil alltid bruke det mot deg.
 7. Jeg har klint med jenter.
 8. Alltid drømt å lage min egen kles merke, som skal representere meg og mitt navn.
 9. Jeg har leita desperat etter en krølltang, som er veldig TYKK. Mange har lurt på hvorfor jeg trenger en så tykk en, men det får dere ser om jeg en dag får tak i det. Når jeg mener tykk, ja da mener jeg en som er større en normalen. Som mange sier: " men er ikke den tykk nok"? Nei, tykkere takk.
 10. Jeg har prøvd Botox (panna). Skjønner ikke meg på de som synes det er så stort og farlig med Botox? Det var bare en gang, har ikke planer om å gjøre det igjen. Jeg skjønner heller meg ikke på de som sier: Botox er jo helt naturlig den dagen i dag. Det er jeg uenig i, om du sprøyter Botox mange ganger. Så kan du se at huden blir slappere når du blir eldre. Anbefaler alle sammen til å spise SUNT, drikke masse vann og bruke gode kremer! Hørt mange ganger folk bruker denne unnskyldningen, med å si: rynker er naturlig og det er pent. FEIl, det er ikke noe pent. De klarer bare ikke å innse at det var for sent å forebygge rynkene sine. Så da kommer de med den samme grunnen, "rynker er så naturlig. Viser bare at jeg er kvinnelig og har levd livet". Virkelig? Come an.

 

Legg gjerne igjen en kommentar om 10 gøye fakta om dere selv?

Jeg er FORELSKA

 • 08.11.2017, 08:18

Om jeg tror på kjærlighet ved første blikk? Åjada. Jeg er så forelska i denne kjolen! Dere kan lett se hvorfor :O Jeg var så desperat etter å finne den og gjett om jeg klarte å finne den på noen få minutter. Kjolen er på vei til meg. Kan velge mellom svart, rødt, blått og hvit. Om jeg blir fornøyd med den, så kjøper jeg den i en annen farge. Valgte hvit fargen :) drop dead gorgerous.

HVOR ER JEG OM 10 ÅR?

 • 08.11.2017, 02:39

Om 10 år til så har jeg 2 - 3 barn, men ikke gift. Har ikke planer om å gifte meg, selv om jeg kommer til å bli i en fast forhold. Før i tiden så drømte jeg om å bli gift med drømme mannen. Men nå så har alt endret seg. Så lenge jeg er i et lykkelig forhold, så er det ALT for meg. Ser ikke vitsen å gifte meg, kun fordi jeg er i et seriøs forhold. Nå er jeg 24 år gammel og om 10 år til så er jeg hele 34 år. Livet går fort og jeg kjenner at jeg har blandet følelser. Jeg gruer meg til å bli eldre, for jo eldre jeg blir. Jo eldre blir de jeg er glad i. Jeg er livredd for å miste noen jeg er så glad i ❤ men ja, om 10 år til så håper jeg på å ha kjøpt drømme huset mitt. Jeg skal ha en stor garderobe som skal bli min walk in closet. Min drømme walk in closet, der alle klærne, veskene, skoene mine skal ligge. Jeg bor forsatt i Norge og huset jeg har kjøpt ligger på Hånes. Typisk meg og Hånes, de som vet de vet. Ser også at bloggen har tatt meg videre i livet, der jeg har tusenvis av følgere over hele verden. Bloggen min har blitt en stor business. Jeg tjener millioner penger via bloggen, så jeg har muligheten til å reise verden rundt med familien min. Jobbe med bloggen hvor enn jeg er.. så lenge jeg har tilgang til WIFI. Det er meg om 10 år til. Jeg utfordrer videre til dere som leser dette. Hvor er dere om 10 år? Gøy å se tilbake til dette og se om det ble til virkeligheten.

DATE NIGTH

 • 08.11.2017, 01:56

Vært ute å spist med, Kjetil. Det ble Le Monde av alle resturanter. Den som ligger ved siden av Thon hotell. Takk for noen koselig timer sammen. Så ses vi igjen på fredagen. Jeg skal med Kjetil og jobben ut til Søgne, fredagen som kommer. Det blir på en måte julebord. Ser frem til det!

OUT AND ABOUT...

 • 07.11.2017, 19:37

Ut å spise med en kar om ikke lenge til :) må sminke meg ferdig nå! Kjenner ikke noe sult følelse engang, men avtale er en avtale. Preikas.

FØRST DREPTE DE MIN FAR

 • 07.11.2017, 05:39

"First they killed my father" på Netflix. Denne filmen var bra. En film som er basert på en sann historie. Har bare sett halv parten, ble så trøtt så jeg la meg. Men skal forsette å se på den snarest mulig. Fikk frysninger gjennom filmen og jeg fikk tårer i øynene. Var nære på å hyl gråte! Spennende å se hvordan krigen var for mange år tilbake i Kambodsja. Mennesker som var under krigen i denne tiden, synes det er hardt å se på. Men det skjønner jeg utrolig godt! Traumene kommer med gang opp. Så trist og hjerteskjærende. Anbefaler alle sammen å se! Ha en fin dag :)

JEG BYTTER HÅR FARGE

 • 06.11.2017, 06:11

Som overskriften sier.. jeg bytter hårfarge. Jeg er glad i min svarte naturlige farge, men dere vet meg. Jeg klarer aldri å ta hendene mine vekk fra håret. Jeg vet akkurat åssen fargen skal være, men det får dere vente med å se. Håper det blir akkurat slik jeg ønsker meg. Alle sier det er lurest å gjøre det hos frisøren, men jeg har tenkt å gjøre det hjemme selv. Hårfargen jeg skal gå over til er EVERYTHING! Nydelig farge, som kommer til å smelte inn med alle de fine jule kjole antrekkene mine ❤ stay tuned for dere som vil se resultatet.

SHE'S DOPE

 • 06.11.2017, 05:06

Det er en stund siden jeg har fletta håret på denne måten. Det er så og si alltid min store søster som fletter meg, ho er så DOPE på fletting. Ho sier selv at ho ikke er så flink, som jeg skal ha det til. Men jo ho er utrolig flink med hår! Akkurat som lille søsteren sin (meg). Det ble en slik flette for denne gangen. Love it.

PLANEN FOR NOVEMBER MÅNEDEN

 • 04.11.2017, 22:10

Kjøpe inn masse ballonger til en suprise party.

Bli ferdig med alle julegavene.

Ta ei jente tur til Oslo, leie en leilighet hotell. Bli der i en helg eller 1 uke.

Innkjøp av hår produkter. Gått tom for Kevin Murphy, så nå over til et annet merke. Er veldig glad å prøve noe nytt for håret, ikke for ofte. For det er ikke bra for håret, men etter ca 3 måneder eller når produktene jeg bruker går tomt. 

 

ROLIG HELG

 • 04.11.2017, 21:37

Ble en rolig helg for meg på fredagen. Var bare hjemme å ryddet dagen lang, så gikk jeg på besøk hos naboen klokka 3 på natta. Sånn er det når begge ikke får sove og vi bor noen meter ifra hverandre. Og idag hadde jeg ingen planer, så jeg tok en spontant besøk til Selina. Her var det mange småe barn :) så herlige! Savnet de så mye, så det var godt å se alle sammen igjen. Jeg tar det rolig idag også. 

3.11.2017 - NEW IN

 • 04.11.2017, 03:01

Sølv/Rose gold topp.

Ankel tigths/Nude t-shirt

Trenings topp. Må bytte den til størrelse M. S var for trang for meg, prøvde den da jeg kom hjem. Å trene med noe som blir for stramt, er bare ubehagelig.

LEOPARD

 • 02.11.2017, 05:14

Leopard jakken er ifra h&m. Den er kjøpt for år siden, men jeg fant den frem igjen. Har ikke brukt den på ganske lenge nå. Blitt litt mindre enn det den var, grunnen for ofte vasking. Åssen grader må man sette på for at klærne ikke skal krympe? Det skjer hver gang.. Finner vel ut av det om jeg vil, men har bare ikke giddet det. Var nære på å kaste jakka, men så ombestemte jeg meg. Jeg har bruk for den nå, så hvorfor ikke la den bli :) I dag må jeg ut å titte på jeans. Vist det er noe jeg må fylle opp min garderobe med, så er det noen par nye jeans. Noen butikker dere anbefaler når det kommer til fine bukser? Vi snakkes!

- Smykket kjøpte jeg fra nettet, kommer ikke på hvilket nettside akkurat nå.

- Genser fra Lindex, høyre siden er "uten armer". 

- Belte - Bikbok

- Bukse - h&m

 

TA VARE PÅ HUDEN

 • 01.11.2017, 23:25

Huden trenger fuktighet fra både innsiden og utsiden. Ikke glem det! Jeg prøver å ta vare på huden, så den holder seg stram å fin. Vil ikke ha noe rynker. Synes ikke rynker er noe pent. Nå blir det litt alene spa for meg selv i en halvtimes tid + drikke masse masse vann!

Jeg skal få meg en liten BABY (2018)

 • 01.11.2017, 20:04

Jeg skal få meg en liten baby. De fleste har venta lenge på å høre det fra meg "jeg skal endelig få meg barn". Det var vel på tide. Hvorfor er det sånn at man "MÅ" ha barn, for at livet skal bli så bra? Det er så mange forskjellige grunner til folk der ute velger å nyte livet sitt uten å føde barn til verden. Opp til hver enkel sitt valg. Flere grunner kan ligge bak det.. Jeg klarer nesten ikke å vente til neste år. For da skal jeg nemlig få et barn ❤en nydelig liten hund. Jeg har verdens herligste barn fra før av (chiuaua), men jeg skal ha en til. Har ikke bestemt meg for rase enda.

Jeg skal fortelle dere en liten SECRET i neste innlegg!

 • 01.11.2017, 10:00

Jeg skal fortelle dere en liten secret i neste innlegg! Noen av dere kommer nok til å få en SJOKK :O Nå må jeg ta på meg trenings tøyene og en bra jogge sko. Skal jogge litt her ved området som jeg bor. Bor her i noen måneder, før jeg forhåpentligvis finner et nytt hjem :) jeg har mange albanske/bosnere som nabo. Skjer med det? Jeg er oppvokst på Hånes, har bodd der så og si hele livet. Der borte hadde jeg albanske/bosnere som nabo nok en gang. Klager ikke, de er noen hyggelig folk. Oppvokst med albanske for de som ikke viste det. Og min bestevenninne var albansk ❤mange god minner sammen! Men nok om det.. etter jogge turen, så må jeg videre til Sørlandet senteret. Må hente bærbaren min, som de sier de har fikset ferdig. Det skjer hver gang at jeg tar bærbaren med hjem. Så er ikke det ferdig fikset.. Så det kan ta dager eller uker, før jeg gidder å sende den inn igjen. Det låne bærbaren som jeg fikk låne, den er så dårlig. Går så treigt! Ellers, ha en fin dag videre :) mine kjære trofaste lesere. Im out.

THE FASHION BLOGGER - MG.

 • 01.11.2017, 03:36

Image by Micah Gianneli and Jesse Maricic - OnPoint Photo

wait-til-coat

Jeg beundrer stilen til fashion bloggeren, Micah Gianneli. Vist dere ikke synes mote stylisten har STIL, så vet jeg ikke hva som er galt med dere? :) Jeg bare elsker stilen hennes. Jeg viste ikke hvem ho var, før ho plutselig dukket opp på Instagram profilen min. Jeg la merke til den råe stilen hennes, så til dagligdags så følger jeg med på hennes nye oppdateringer. Got to love HER.

Nicole Touch

For sponsor og samarbeid: nicoletouch@hotmail.com - Instagram: nicoletouch.

Search

Bloggdesign